Banker

De beste måtene å få studentlån tilgivelse

De beste måtene å få studentlån tilgivelse

Studielån kan være en god investering i fremtiden, eller kan være en stor byrde hvis ikke helt gjennomtenkt eller misbrukt. Hvis du for tiden har et studielån eller tenker på å få studielån, bør du vite at studielån IKKE kan løses i konkurs (i de fleste tilfeller).

Dette betyr at de vil holde seg til deg for resten av livet ditt, med mindre du betaler dem, eller hvis du er heldig nok, kvalifiserer du for studielån tilgivelse. Under visse omstendigheter kan hele eller deler av studielånet ditt kanselleres i en prosess som kalles Student Loan Forgiveness. For å kvalifisere må du utføre frivillig arbeid, utføre militærtjeneste, utøve medisin i bestemte lokalsamfunn eller møte andre kriterier.

Hvis du ikke kvalifiserer, gir refinansiering din studentgjeld en alternativ mulighet til å spare tusenvis. Troverdig lar deg fylle ut en skjema og se på personlige tilbud fra flere långivere på bare 2 minutter. Plus, College Investor-lesere får en $ 200 bonus når de refinansieres med Troverdig.

Den gode tingen om tilskudd til studielån, i motsetning til annen gjeld, er at beløpet tilgitt ikke er behandlet som skattepliktig inntekt. Andre typer studielåns utslipp er skattepliktig.

Til slutt, sørg for at du ikke blir lurt med studielån, og sørg for at du ikke betaler for å få hjelp med studielånsgjelden heller.

Offentlig tjeneste Loan Forgivenhet

Den # 1 måten å få studentlån tilgivelse, er å jobbe i offentlig tjeneste i 10 år. President Obama annonserte PSLF - Public Service Loan Forgiveness Program, som vil gi studielån tilgivelse på kvalifiserende lån etter 120 utbetalinger (10 år).

Det gode med offentlig tjeneste er at definisjonen er svært bred. Kvalifiserende sysselsetting er enhver ansettelse hos et føderalt, statlig eller lokalt byrå, enhet eller organisasjon eller en ikke-for-profit organisasjon som har blitt utpekt som skattefri av Internal Revenue Service (IRS) i henhold til § 501 (c) (3) i Internal Revenue Code (IRC). Arbeidstypen eller naturen hos organisasjonen spiller ingen rolle for PSLF-formål.

For eksempel:

 • Statlige arbeidere (føderale, statlige, lokale)
 • Nødadministrasjon
 • Militærtjeneste
 • Offentlig sikkerhet eller rettshåndhevelse
 • Helsetjenester
 • Lærere (Sjekk ut studielån tilgivelse for lærere)
 • Offentlig utdanning eller offentlige bibliotekstjenester
 • Skolebibliotek og andre skolebaserte tjenester
 • Offentlig interesse lov tjenester
 • Tidlig barndomsutdanning
 • Offentlig tjeneste for personer med nedsatt funksjonsevne og eldre

Organisasjonen må ikke være en fagforening eller en partisk politisk organisasjon.

Hvis du vil ha trinnvis veiledning for offentlig tjeneste, kan du se vår korte 15 minutters kurs nedenfor: PSLF Training Program.

Statsbaserte Student Loan Forgiveness Programmer

46 av de 50 statene tilbyr noen form for studielånsutbetalingsprogram for sine innbyggere. Disse programmene er litt annerledes enn tradisjonell studielån tilgivelse (for eksempel PSLF) fordi de vanligvis bare tilbakebetaler en del av studielånet ditt.

Disse programmene krever ikke bare at du bor i staten (noen ganger i bestemte deler av staten), men de krever også at du jobber på bestemte områder som staten ser etter.

For å finne ut om du kvalifiserer for noen programmer, setter vi sammen en massiv guide for alle programmene vi kan finne. Søk etter din stat her: Student Loan Forgiveness By State.

Frivillig arbeid

Selv om noe frivillig arbeid kan være et stort livsforpliktelse, kan organisasjoner som VISTA, alle ha deg et livssyn mens du jobber med frivillig arbeid. De tilbyr også penger til å bli brukt til studielånets gjeld, noe som er bra!

Fredskorps - Hvis du volunteerer for fredskorpset, får du automatisk utsattelse av Stafford, Perkins eller Konsolideringslån. Du kan også få delvis avbestilling av Perkins Lån basert på antall års tjeneste. For øyeblikket får du 15% per år, med maks 70%.

Americorps - Hvis du serverer i 12 måneder, kan du motta 4,725 dollar mot studielån.

Frivillige i tjeneste til Amerika (VISTA) - Hvis du frivillig i 1700 timer, kan du motta 4,725 dollar mot studielånene dine.

Militær

Militær studielån tilgivelse tilbys av hver gren har blitt erstattet av Public Service Loan Forgiveness.

Du kan for øyeblikket se studielånets fordeler som militært personell er kvalifisert for her.

undervisning

Studenter som blir heltidslærere i en grunnskole eller lavere skole som tjener lavinntektsfamilier, kan få en del av deres Perkins Loan tilgivne. Dette programmet tilgir 15% av lånet ditt i hvert av første og andre år, 20% i hvert tredje og fjerde år, og de resterende 30% i det femte året.

Dette programmet vil bli faset ut i stedet for offentlig tjeneste Loan Forgiveness.

Sjekk ut hele veiledningen til studielån tilgivelse for lærere.

Jusstudier

Mange lovskoler glemmer studielånene til studenter som tjener i allmennhetens interesse eller ikke-profitt. Disse bistandsprogrammene for tilbakebetaling av lån gir tilbakebetaling eller tilgivelse av lån, lavere rente på lån eller utsatt betalingsplan. De fleste programmer har inntektsbegrensninger og spesifiser hvilke typer sysselsetting kvalifiserer.

Videre tilbyr mange 23 stater lånetilskuddshjelpeprogrammer: Arizona, District of Columbia, Florida, Illinois, Indiana, Iowa, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Minnesota, Montana, New Hampshire, New Mexico, New York (to programmer) North Carolina, Ohio, Oregon, South Carolina, Texas, Vermont og Virginia.

For mer informasjon, ta en titt på American Bar Associations nettside om Låneutbetalingsassistansprogrammer. Du kan også lære mer om dette på vår Student Loan Forgiveness by State.

Medisinske studier

Hvis du er en medisinsk student, er det flere alternativer tilgjengelig for tilskudd fra studielån. Mens en karriere innen helsevesen og andre medisinske tjenester alltid er i etterspørsel, vet alle at undervisning for skolen kan bli veldig dyrt, selv om du tar online kurs. Tanken på byrden forårsaket av studielån kan være skremmende når man vurderer å forfølge karriere i sykepleie. Men tilgivelsesprogrammer som de som er under, gir deg trygghet om at du kan gå etter den mastergraden i sykepleie og hjelpe de som trenger medisinsk hjelp uten frykt for hva som skal komme etter eksamen.

US Department of Health and Human Services tilbyr lån tilgivelsesprogrammer gjennom to programmer:

National Health Service Corps: Fullfør en femårig forpliktelse til å yte medisinsk behandling på "trengte" områder, og du kan motta opptil $ 170 000 i tilbakebetaling av studielån.

Lønnsopplæringsprogram for sykepleierutdanning: For to års sykepleie på kvalifiserende ideell kan du få 60% av lånet ditt tilgitt. Det er også et valgfritt tredje år, hvor du kan få ytterligere 25% tilgitt.

Hvis du er interessert i forskning, tilbyr National Institute of Health et lån tilgivelsesprogram som tilbakebetaler opptil $ 35.000 hvert år for kvalifiserende forskning på enten en non-profit eller universitet, samt direkte på National Institute of Health.

Hvis du er interessert i veterinærmedisin, tilbyr US Department of Agriculture et Veterinærmedisin Loan Repayment Program hvor du kan få lån tilgivelse på $ 25.000 per år i tre år, så lenge du jobber i et bestemt område.

Til slutt tilbyr mange individuelle høgskoler ulike typer lån tilgivelsesprogrammer, så sjekk med din lokale høyskole.

Ta en titt på vår fullstendige guide til tilskudd til studielån for sykepleiere.

Andre måter å få studentlån tilgivelse

Husk at hvis du har private studielån, er det ingen måte å få studentlån tilgivelse. Det beste alternativet er å vurdere å refinansiere ditt private studielån for å senke renten eller endre betalingsvilkårene dine for å forhåpentligvis gjøre lånet ditt rimeligere. Vi anbefaler at du bruker tjenesten Troverdig, som raskt sammenligner studielånsalternativene dine. Ikke glem, College Investor-leserne får en $ 200 bonus når de refinansieres med Troverdig!

Vil du se hvor raskt og enkelt det er? Prøv det på mindre enn 2 minutter her:

Hvis du ikke har gjort det ennå, sørg for at du sjekker ut vår GRATIS Definitive Guide to Student Loan Debt - den dekker bokstavelig talt alt du muligens vil vite om studentlånsgjeld. Også, stopp ved Student Loan Debt Forums og snakk med andre som kan være på utkikk etter studielån tilgivelsesprogrammer.

Skrive Inn Din Kommentar