Liv

Vi spurte «kommissæren for tailgating» hvordan å bakke på et budsjett

Vi spurte «kommissæren for tailgating» hvordan å bakke på et budsjett

Fall betyr fotball sesong, og fotball sesongen betyr å stå rundt på en parkeringsplass, munching på chips og dukkert med gamle (og nye!) Venner.

Vi ønsket å vite hvordan å bakluke smartere og billigere i år, så vi bestemte oss for å spørre en ekspert: Joe Cahn, også kjent som "The Commissioner of Tailgating."

Cahn kjører Tailgating.com, et nettsted dedikert til tailgating tips, oppskrifter, bilder og mer. For tjue år siden solgte han huset, kjøpte en bobil og traff veien til bakluken over hele landet.

Cahn, som eide New Orleans School of Cooking før han bestemte seg for å kjøre rundt Amerika,

tailgates på fotballkamp, ​​NASCAR løp og hvor som helst annet han kan parkere sin "JoeMobile."

Alle "kommissærens" tips for tailgating smartere og billigere dreier seg om et enkelt å huske konsept: Hold det enkelt.

Butikkbutikker er bakluke sentrale

Cahn sier at han pleide å kjøpe dyre jerseys for alle lagene han støttet. Men spesielt i NFL ble disse jersexene utdaterte da spillere ble hentet av andre lag.

Nå slår han opp butikk butikker å vise sin lagånd. I stedet for jerseys, kjøper han vanlige skjorter i lagets farger.

"Jeg har nettopp begynt å kjøpe farget skjorte," sa han. "Det kommer til en Goodwill eller Frelsesarme. Du vil bli overrasket over de forskjellige fargete skjorter du kan få veldig, veldig billig og fortsatt har samme følelse. "

Mens du er på butikkbutikken, se etter en Twin-size ark - Cahn bruker en i lagets farger som en duk som ikke vil blåse bort. Geni!

Sjekk Campus Surplus Sales

Ringer alle høyskolefotballfans: Visste du at du kan få billig teamutstyr ved å skure avtaler i universitetets overskuddsavdeling?

Alle offentlige høgskoler og universiteter, og noen private skoler, er pålagt å avhende ting de ikke trenger lenger ved å selge den gjennom en overskudd eiendomsavdeling. Noen skoler selger sine ting på nettet, andre har butikker og andre gjør eiendomsauksjoner.

I likhet med alle campusavdelinger blir idrettsavdelingene på de fleste skoler en gang i gang med ekstra utstyr. University of Wisconsin, hjemmet til Badgers, hadde et stort salg i august og solgte fotballdrager for bare $ 20!

Deling er nøkkel

Nøkkelen til å holde tailgating kostnadene rimelig er å inviter vennene dine, og få dem til å chip inn. Last ned en praktisk pengeoverføringsapp, slik at vennene dine ikke har noen unnskyldning for ikke å betale deg tilbake.

Det er ganske vanskelig å komme seg rundt kostnadene ved parkering på de fleste stadioner, men hvis du parkerer bare ett kjøretøy på stadion for tailgating og alle hjelper med å betale for parkering, kommer du til å bli mye bedre.

Pro tips: Park en bil på stadion og ha alle andre i din gruppe park lenger unna, hvor det er gratis. Deretter tar du bil, går, eller tar bussen eller en dagdagsbuss.

Eller, hvis du vil eliminere parkeringskostnader helt, bør du vurdere tailgating i noen oppkjørselen eller bakgården før du går over (ansvarlig!) Til spillet.

Cahn sier at hans favoritt pengespesifikke potluckteknikk er å del opp mat, drikke og andre varer i kategorier. Lag en liste i begynnelsen av sesongen og roter hvem som bringer det hver uke, slik at ingen sitter fast med de dyreste elementene - alkohol og kjøtt - til hvert spill ..

"Denne personen drikker på uke én og uke 10," sa han. "Noen kommer til å ta med kjøttet, noen kommer til å ta med retterne."

Det handler ikke om maten

Hold deg innenfor budsjettet ditt ved å huske at i siste instans tailgating handler ikke om maten. Det handler om folket, atmosfæren og opplevelsen, sa Cahn.

"Det er ikke en kulinarisk konkurranse," sa han. "Det er ikke et Martha Stewart-øyeblikk. Rachael Ray kommer ikke ut. Dine venner kommer ut. Jeg refererer til tailgating som den opprinnelige Facebook. Å være rundt vennene dine, smaker maten bedre med venner, uansett hvilken mat det er. "

Cahn la til: "Deling av pølser eller peanøttsmør og smørbrød med venner er en langt bedre tid enn et 10-retters måltid med folk du egentlig ikke liker."

I sine reiser til alle 31 nåværende NFL stadioner og mer enn 126 college stadiums, har Cahn spist alt fra biff og hummer til en boks med bønner og pølser.

"Alt går på bakluke," sa han.

Tips for å spare penger på mat

Når det gjelder det, er det noen måter å spare penger når det gjelder bakluke munchies.

Denne listen med tailgating oppskrifter som koster deg mindre enn $ 1 per porsjon, inneholder velsmakende svart bønne dukkert for chips og grønnsaker, og karamell popcorn med peanøtter.

Overvei å bli en mystery shopper og du kan få litt av din tailgating mat gratis!

Ikke glem kuponger og rabattapper, som kan hjelpe deg med å få ingrediensene dine til mindre. Eller kjøp dine tailgating forsyninger med et kredittkort som gir deg penger tilbake på dagligvarer og andre kjøp.

Når det gjelder tailgating, er tregkokeren din beste venn. Bruk den til å lage kyllingvinger eller, for å spare penger, ved å ikke kjøpe så mye kjøtt, for å lage vegetarisk spinatdyp.

Hvis du har en 11 a.m.kickoff, hodet til matbutikken den morgenen og sjekk ut det daggamle brød- og konditori-delen. De fleste butikker faller prisene på frokostfavoritter som donuts og muffins - vennene dine vil ikke kunne smake forskjellen.

Hopp over Starbucks og bryg din egen kaffe hjemme, og ta den med deg i en termos.

Husk at maten din ikke trenger å være stor heller.

"Tenk på tailgating som en mottakelse," sier Cahn. "I resepsjonen går vi rundt med små biter."

Lagre på Booze

Det er en tid og et sted for dyr vin, fancy champagne eller komplekse blandede drinker med et halvt dusin ingredienser.

Men husk hva Cahn sa: Enklere er bedre, selv når det gjelder sprit.

Det er OK å kjøpe billig øl, eller å kjøpe utelukkende øl som er til salgs på din lokale brennevinbutikk (min selger ofte håndverksøl for $ 2 til $ 5 av).

Kjøp generisk eller butikk-brennevin, som Costcos Kirkland-merke, som kan spare deg for $ 5 til $ 20 per flaske, avhengig av hvilken type alkohol du kjøper. (De fleste kan ikke fortelle forskjellen mellom Kirkland og navnet-brand-sprit, bare se på denne BuzzFeed-videoen.)

Selvfølgelig er den enkleste måten å spare penger på sprit på bakluken din å ... drikke mindre.

"Bryggeriet går ikke ut av drift," sa Cahn. "Du trenger ikke å drikke alt i dag."

Og husk, vær hydrert og sørg for at du har en utpekt sjåfør eller en plan for å komme hjem - En Uber er en pokker av mye billigere enn å få en DUI. (Cahn anbefaler også at du har en utpekt griller.)

Andre tips

Cahn hadde noen andre nyttige tips for å gjøre bagasjen din fantastisk denne sesongen.

For det første, sørg for at du ikke parkerer på en vanlig tailgaters sted. Cahn liker å tenke på tailgating som en nabolag blokk fest: Vær en god nabo, til enhver tid.

"Hvis dette er første gang du har vært ute på en ny stadion, er det du vil spørre," Er det noen steder? ", Så du ikke trenger inn på noen tradisjonelle steder," sa han.

Ta med navnekoder, som vil hjelpe nye og gamle venner til å bli kjent med hverandre.

Ta med en kraftig søppelsekk eller dobbeltpose din søppel, fordi ingen vil komme halvveis til dumpsteren når plutselig øl, potetsalat og annet søppel spylles ut. Håndrensemiddel er også en god ide, la Cahn til.

Hvis du griller, sørg for at du kaster bort kull på en trygg måte. Definitivt ikke la varme kul på asfalten, fordi noen kan parkere der senere. Og det er alltid en god ide å ta med et førstehjelpsutstyr og en brannslukningsapparat.

Din sving: Hva er dine favoritt måter å holde på budsjettet mens du går på tvers?

Sarah Kuta er utdannelsesreporter i Boulder, Colorado, med en forkjærlighet for helgedrift, oppussing av møbler og gode tilbud. Finn henne på Twitter: @sarahkuta.


Skrive Inn Din Kommentar