Penger

6 kvinnelige ledere som vil inspirere deg til å sparke bøtte på jobb

6 kvinnelige ledere som vil inspirere deg til å sparke bøtte på jobb

Kvinner hører mye om ulikhet på arbeidsplassen: hvor mye mindre blir vi betalt, hvor lite mulighet vi får, og hvor mye vanskeligere må vi kjempe for våre gevinster.

Vi bør høre mer om kvinner som gjør fantastisk arbeid.

Kvinner kan forvente å tjene mer penger enn menn i enkelte jobber, og vi er mer sannsynlige enn menn i ledende stillinger i mer enn halvparten av næringene målt av Bureau of Labor Statistics.

Vi fant noen av disse kvinnene som kjører bedrifter og i lederstillinger - og generelt sparker rumpa - rundt Tampa Bay-området.

De delte sine historier og råd for andre som ønsket å følge i deres fotspor.

Lisa Gilmore, eier og hoveddesigner av Lisa Gilmore Design

"Å ha frihet (over stilen) er ganske kul. Å ha nye kunder kommer inn fordi av det er veldig givende. "

Gilmore gikk rett fra high school til college, hvor hun studerte interiørdesign. Hun jobbet for uavhengige designere i Sentral-Florida og Chicago, deretter flyttet tilbake til Florida i 2011 og lanserte Lisa Gilmore Design, sitt eget fullservice designfirma.

Hun tror bransjen lener seg mer mot kvinner, men ser flere menn komme inn i den, og noterer seg ulike fasetter av interiørdesign som arkitektonisk design som ikke handler om "ganske frilly ting".

Hun sier at kvinner kan være godt egnet for arbeidet, fordi interiørdesign, spesielt bolig, er så personlig. "Det er mye raseri til det, så å ha medfølelse ... er nyttig i denne bransjen."

Hun vitser: "Jeg er ikke bare en designer, jeg er også en ekteskapsrådgiver, en finansiell planlegger, en mekler ..."

Hun arbeider ved siden av den manndominiserte byggebransjen, hvor noen ganger "du må overextrere deg selv litt for å bevise at du forstår (konstruksjon)." Men hun har sett det bedre i løpet av ti år i feltet.

"Vi er i en veldig kul tid at det er så mange kvinnelige bedriftseiere; det er virkelig oppløftende. Alle slags skryter hverandre på. "

Brooke Boyd, grunnlegger av Hype Group

"Det er mange valg i livet som en kvinne som du må gjøre. ... Du kan virkelig balansere liv og arbeid ... definitivt vær ikke redd for å gjøre det. "

Boyd studerte PR ved University of Florida før han flyttet inn i reklameverdenen profesjonelt. Hun startet den kreative kommunikasjonsbyrået Hype Group i 2009 i en alder av 26 år, noe som førte til design, sosiale medier, PR og merkevarebygging under ett tak.

"Noen kan få en grad i noe og være godt i det," sier hun, men hun tar opp sin kombinert bakgrunn som gjør henne kvalifisert til å drive det unike firmaet.

Selv om hun ikke har møtt direkte diskriminering i bransjen som ung kvinne, møter hun mennesker som ikke forventer at hun skal gjøre jobben sin godt på grunn av hennes alder og kjønn.

Hun er glad for å bevise at de er feil.

Erin O'Neill, People and Culture Manager på The Penny Hoarder

"Ikke hør på naysayers og power-takers og poopheads. Bare smid det og gjør det og vær sjef, og ikke kompromitter hvem du er. "

O'Neill tok en ukonvensjonell vei til sin posisjon som leder The Penny Hoarder's unike HR-avdeling, men hun gjør en uhyggelig passform for hennes selvopprettede posisjon.

Hun kom opp på den økonomiske siden av virksomheten og ble med i TPH som en del av regnskapsansatte. Men da hun var å håndtere både HR og regnskap for oppstarten, leide hun til slutt mot HR. Hun sier dette overrasker mange menn som valgte rettferdige tall over kompliserte mennesker.

"HR er bokstavelig talt om mennesket, ikke om arbeidsproduktet eller de vanskelige ferdighetene ... det handler egentlig om dem som en person. Kvinner er bedre pleiere, de er bedre tilhenger av mennesker i ulike forhold, og de har et mer følsomt øre til noen av problemene som oppstår i HR. "

Den største kampen i jobben hennes er å finne den rette "balansen mellom TPH-familien og familiefamilien." For begge spiller hun den alltid trengte rollen som mor.

"Jeg er en mamma ... Mange mødre har denne evige følelsen av skyld: Jeg gjør ikke nok," sier hun.

"Jeg gjør ikke nok hjemme. Jeg gjør ikke nok på jobben. Jeg gjør ikke nok for meg selv. Og legg merke til hvor jeg legger meg selv... Og jeg kan ikke fortelle deg hvorfor vi gjør (føler den skylden), men det er ekte. Og det er ikke fordi vi prøver å være martyrer. Det er fordi det er en ekte ting. "

Men hun gjør sitt beste for å minne seg selv om hva som betyr noe - eller hennes familie vil.

"Det er noen uker jeg brenner midnattoljen for mye, og min 4 år gamle vilje vil minne meg om det."

Angela Lanza, Senior Manager for Event Marketing på Amalie Arena

"Jeg har virkelig ikke opplevd noen vanskeligheter ... Jeg tror jeg bare hadde veldig gode ledere som viste meg veien underveis."

Lanza startet skolen som en internasjonal forretningsmessig, men forsto raskt at hun trengte et kreativt uttak og landet i reklame og PR.

Selv om ledelsen er statistisk dominert av kvinner, har hun sett en kjønnsbalanse i sitt felt. Hun synes det har mindre å gjøre med bransjen og mer å gjøre med emnet du markedsfører.

For eksempel, "Jeg kommer fra en bakgrunn der jeg virkelig liker teater og arrangementer og Broadway, så dette passer perfekt. Men ikke så mange menn pleier å virkelig liker teater. "

Hun mottar mye av hennes suksess til mentorene som har hjulpet henne gjennom hele utdannelsen og karrieren. Hun anbefaler at alle som kommer opp i feltet, tar på praktik og snakker med folk i bransjen for å lære hvordan arbeidet er.

Det kan være skremmende, men hun insisterer, "Alt du trenger å gjøre er å spørre. Jeg tror mange mennesker er villige til å ta den tiden. Du vet ikke hva du liker eller ikke liker før du faktisk er i den og prøver den. "

Maureen Famiano, Executive Producer of Great Day Tampa Bay

"Med produksjon kan du lage et helt show. Det er en tom skifer, og du kan lage. Jeg liker den kreative delen av det. "

Famiano overvåker WTSP / Channel 10 morgenunderholdningspasseshow "Great Day Tampa Bay". Hun har vært i tv-nyheter i 33 år, etter en tradisjonell sti fra reporter til anker før produksjon.

Hun lyser opp som beskriver sitt arbeid med showet. "Det handler om å vise gode (folk) å gjøre gode ting. ... Applaus for folk som ikke ser etter det. "

For å forklare hennes suksess i virksomheten sier hun: "Det er virkelig ferdighetsbasert og kreativitetsbasert. Det handler om hva du tar med til bordet, din evne til å tenke utenfor boksen, "som hun sier hun gjør mye (kanskje til teamets kramme).

Hun føler ikke noe press mot sin autoritet som en kvinne, ikke engang i dette pressesalen hvor forgjengeren hennes var en mann. Men hun er klar over når hun snakker til styret eller høyere-ups at hun ofte står overfor grupper av alle menn.

Det avskrekker henne ikke.

"Det handler om å være lidenskapelig," sier hun. "Vær aggressiv. Tro på hva du prøver å fortelle folk, og resten tror jeg tar kurset. "

Kristina Alspaw, direktør for turisme for Clearwater Regional Chamber of Commerce

Kristina Alspaw har et talent for å få jobber som ikke eksisterer.

"Da jeg la merke til turisme var en så stor opptatt sektor i St. Pete (Florida), og hverken byen eller kammeret hadde en posisjon rettet mot besøkendeopplevelsen når de var her, møttes jeg med lederen av kammeret.”

Hun gjennomførte en studie for å bevise behovet for et fokus på besøkendeopplevelsen. "Han elsket det så mye, han skapte en jobb for meg."

Hun flyttet senere til en lignende stilling i Clearwater, Florida, som ikke hadde eksistert i år.

Alspaws jobb er stadig viktigere da turister er avhengige av ord-til-munn, i stedet for markedsføring, for destinasjonsanbefalinger. Mens byen fortsatt markerer seg, forstår den også behovet for sin posisjon, som fokuserer på hva som skjer når besøkende faktisk kommer dit.

"Det er alt bak kulissene ting du antar bare skje på egenhånd. Vi er de bak kulissene, sier hun.

Alspaws team gjør alt fra å kjøre besøkssenter og administrere spesielle arrangementer for å koble til samfunnsvirksomheter for kryssforfremmelse og fortalte lokale myndigheter på vegne av lokale bedrifter.

Hun sier at gjestfrihetsbransjen er ganske balansert mellom menn og kvinner, selv om enkelte sektorer har en tendens til å tiltrekke seg mer av ett kjønn eller det andre.

"Jeg føler meg veldig heldig å være i en bransje hvor kvinner ikke blir behandlet annerledes eller skiller seg," sier hun.

Hun krediterer tidligere generasjoner for å gjøre fremskritt og baner vei for kvinner i lederstillinger nå. "Kjønnsforskjellen og lønnsforskjellen er stadig avtagende. Jeg er begeistret, for for første gang er vi i en generasjon der det knuste glassloftet er en realitet. "

Hun tenker også noen ganger "kvinners største utfordring er andre kvinner." Kvinner i næringslivet kan konkurrere og holde hverandre ned, sier hun, ofte holder flere kvinner enn kvinner.

"Du som ung profesjonell (kvinne) har valg om hvilken side av veggen som skal være på," gir hun råd. "Du kan kjempe med hverandre og sabotere hverandre, eller du kan hjelpe og veilede hverandre."

Din sving: Hvem er din favoritt dame bosser? Gi dem en utrop i kommentarene!

Heather Comparetto (IG: Heatheretto) er fotograf på The Penny Hoarder. Hun har utstilt hennes fotografier internasjonalt, elsker havet, og nyter kaffe og tacos (men ikke sammen).

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar