Penger

Arbeid hjemmefra: 5 selskaper som ansetter eksterne arbeidstakere

Arbeid hjemmefra: 5 selskaper som ansetter eksterne arbeidstakere

Hvis du jobber hjemmefra er drømmen din, har du sannsynligvis sett din andel av stillinger og forretningsmuligheter som lover mye mer enn de leverer.

Vi prøver å markere mer levedyktige hjemmebaserte jobber og bedrifter, som å være en søkemotorevaluator. Men "virksomhet" innebærer uforutsigbarhet, og mange nettjobber er deltid.

Det er flott for noen lesere, men andre kan ha en mer forutsigbar og konsekvent lønnssjekk.

Så jeg gikk på jakt etter legitime, heltid jobb-fra-jobben jobber - og noen av dem tilbyr til og med fordeler.

Kan du virkelig jobbe hjemmefra heltid?

Mange jobb-hjemme-jobber er tilgjengelige i kundeservicen.

Store selskaper kontrakt ofte mindre selskaper for å gi telefon- og kundeservice på Internett, og disse mindre selskapene ansetter spesielt hjemmearbeidere. Vanligvis vil du tilbringe dagen på telefonen foran datamaskinen din og svare på samtaler eller svare på spørsmål på nettet.

For eksempel jobbet min venn som en hjemmebasert nettbasert støttespesialist for AFNI (som bare sjelden ansetter hjemmearbeidere), og noen av sine kunder var apparatmakere og selgere.

Min venn hadde mange oppgaver, inkludert å hjelpe kunder med å bestille deler og finne en servicetekniker, både på telefonen og online via en live chat-tjeneste.

Tenk tilbake til alle tider du har ringt et firma for hjelp eller skrevet spørsmål i en online hjelpeboks. De menneskene du jobbet med kunne ha jobbet hjemme, noe som gir deg en ide om hva slags arbeid du kan gjøre.

Hvor mye kan du få betalt?

Selv om disse stillingene generelt ikke betaler høy lønn, mange gjøre gi en vanlig lønnssjekk og helseforsikring, blant annet fordeler.

For eksempel kommer Convergys jobb-hjemme-jobber med "en fullpakkepakke med medisinsk, tann- og visjonst dekning." Selskapet tilbyr en 401 (k) plan, og refunderer ansatte for høyskoleopplæring.

Som Convergys-agent tar du kundesamtaler og gir andre tjenester til store selskaper. Selskapet har kunder i bransjer som bil, kommunikasjon og media, finansielle tjenester og mange flere.

5 firmaer som ofte tilbyr jobb-fra-hjem kundeservicejobber

Hvis du har problemer med å komme i gang med jobbsøk fra hjemmet, ansetter disse fem selskapene ofte arbeidstakerne.

Bare hold et øye med dem.

Hvis du vil ha en bestemt type arbeid, spør om hva du skal gjøre før du godtar jobben.

1. SYKES Hjem

Sykes ansetter agenter for å jobbe hjemmefra i hele USA og Canada. Selskapet oppfordrer deg til å "bli med i teamet med 6000 agenter over hele Nord-Amerika, som aksepterer innkommende anrop, som er rutet nesten til deres hjem." Søk på jobb for selskapet her.

Betale: Glassdør viser lønn fra $ 9,09 til $ 10,41 per time. For amerikanske ansatte tilbyr Sykes helsevesen og 401 (k) bidrag.

2. TeleTech

Selv om TeleTech tilbyr mange kundeservicejobber på call centers over hele USA, ansetter selskapet også hjemmearbeidere. Bare se etter oppføringene med "work from home" eller "Remote" under "Location."

Betale: Faktisk viser lønnene varierende på plass, med et utvalg fra $ 9,05 til $ 12,84 per time. Glassdør lister helse- og tannplaner og en 401 (k) som noen av TeleTechs fordeler.

3. VIPdesk Connect

Som mange av disse selskapene tilbyr VIPdesk Connect "outsourcet kundeservice 24 timer i døgnet, 365 dager i året."

Betale: Glassdør viser lønn på rundt $ 10 per time, og selskapet sier det gir betalte feriedager; opptredener; og (for heltidsansatte) medisinsk, tann- og synsforsikring.

4. iQor

Du finner denne uttalelsen på iQor-nettstedet: "Du har energi, entusiasme, kjøring og besluttsomhet. Vi har fordeler, fleksible tidsplaner og en karrierevei som belønner ytelsen med vekst og muligheter. "Er det deg?

Betale: Glassdør sier at gjennomsnittslønnen er omtrent $ 10 i timen. Fordelene som er oppført på Glassdoor inkluderer premiebonuser, betalt avgang og helse- og tannforsikring.

5. Convergys

Convergys ansetter konsekvent helsepersonell fra hjemmet. Hvis det ikke er nå, bare hold øye med sine oppføringer.

Betale: Hva du får betalt, avhenger stort sett av din plassering, men Glassdoor rapporterer lønn i $ 10-serien.

Andre jobber fra hjemmet

Fordi du vil jobbe for et selskap som kontrakterer tjenester til en rekke kunder, kan arbeidet du endrer når kundene svinger.

Du kan tilbringe måneder som forklarer kundene hvordan du konfigurerer smarte TVer, og deretter bli en klagehåndterer når arbeidsgiveren får en ny klient. Du kan til og med ende opp som en gjeldssamler.

Men hvis kundeservice bare ikke er din papirstopp, er det mange andre muligheter for arbeid-hjemmefra der ute.

Arbeids-hjemme-jobbsider

Ta en titt på disse jobbsøkene og gjør dine egne personlige søk. Vær også oppmerksom på The Penny Hoarder's Work-From-Home Jobs Portal. Der ser du de mest oppdaterte oppføringene vi har funnet.

Du bør også sjekke ut jobb-hjemme-jobber på ZipRecruiter, landets raskest voksende nettbaserte jobbområde.Du kan finne jobb-hjemme-jobber basert på din plassering.

Arbeid for deg selv

Du kan også vurdere å jobbe for deg selv og slå opp din egen virksomhet hjemmefra. Det er enda bedre, fordi du ofte kan velge og velge din egen tidsplan.

Og nei, å starte en bedrift er ikke lett. Men det er massevis av online kurs der ute for å komme i gang.

Her er noen som er skreddersydd for ulike bransjer:

  • Overskrive hvor som helst tilbyr et gratis innledende mini-kurs, slik at du kan se om dette er den beste ruten for deg. Vi snakket med en mor som jobber deltid og banker om $ 2000 per måned som transkripsjonist.
  • Proofread hvor som helst tilbyr et gratis innledende verksted. En mor prøvde dette fordi hun desperat trengte en fleksibel tidsplan, og nå gjør hun opp til $ 1200 per måned, plukker og velger når hun jobber - hjemmefra.

Upsides og Downsides of Work-From-Home Jobs

Forskning viser at hjemmearbeidere er mer produktive. Som Jeri Hector, en hjemmebasert online support spesialist, forklarer:

"... det er ingen bakgrunnsstøy i leiligheten min. Dette betyr at det er mye lettere å hjelpe kundene mine og senker min irritasjonsfaktor sterkt. "

Ah, men det er alltid ulemper ...

Tilsynelatende må du sees for å bli verdsatt av dine kollegaer, så hvis det er mulig, vil du kanskje komme deg ut av huset og dukker opp på kontoret en gang til en stund. (I tillegg kan du begynne å føle deg litt ensom - og miste litt for mye søvn.)

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .

Skrive Inn Din Kommentar