Banker

De beste stedene å kjøpe høyskole lærebøker på nettet

De beste stedene å kjøpe høyskole lærebøker på nettet

Med alle mulighetene for å kjøpe bøker, gadgets og skoleforsyninger på nettet, blir høgskolens bokhandler blitt tykkere, og kjøp på campus blir ofte gjort av nødstilfelle, haster eller bekvemmelighet i stedet for nødvendighet.

Kostnadene for høyskole lærebøker har vært på vei opp, men nå som det er flere alternativer, bruker studentene mindre.

Frykt ikke, oddsen er stablet til din fordel. Med flere nettbutikker og sammenligning nettsteder med fingertuppene, er alternativene for lagring i lærebøker uendelige.

Fortsett å lese for tips om hvordan du sparer så mye penger som mulig på høyskole lærebøker!

Sjansen er at du ikke skal beholde alle skolebøker, så du bør kjøpe bøker med det formål å videreselge for å spare mest penger. Hvis en annen utgave av boka kommer ut i år, vil verdien av boken din falle. Du kan også se på leie av lærebøkene dine.

Du kan også videreselge lærebøker på de samme nettstedene du kjøper dem fra. Også, hvis selgeren tilbyr et e-bok-alternativ, må du sørge for at du laster den ned på datamaskinen, ikke fra noen annen datamaskin, eller du kan ikke få tilgang til abonnementet.

Sjekk ut vår liste over de beste stedene å kjøpe lærebøker på nettet, i alfabetisk rekkefølge.

Få riktig informasjon: Forfatter, tittel, ISBN-nummer

Du må vite bokens tittel, samt forfatterens fornavn og etternavn, og utgaven av boka. Hvis du får ISBN-nummeret, vil du kunne sjekke og sørge for at du får den beste avtalen på boken. Med brukte bøker kan prisene variere sterkt for brukte bøker, avhengig av bokens tilstand.

Det er også viktig å alltid sjekke utgavenummeret. Mange bøker har flere utgaver, så mens du kanskje tror du får en fantastisk avtale på femte utgaven, bruker klassen faktisk sjette utgaven. Dette kan også utgjøre problemer for oppgaver, leksjoner og mer.

Du finner de beste prisene på nettet, men det er mye variasjon i pris, spesielt for brukte bøker. Handle rundt for å sikre at du får den beste avtalen, og dobbeltkryss på ISBN-nummeret for å sikre at du ser på nøyaktig samme bok.

Mens du kanskje allerede er kjent med nettsteder som Amazon, Half.com og CampusBooks.com, bør du vurdere alternativene nedenfor for å få den beste muligheten på ditt neste sett med høyskole lærebøker. Sammenligning av nettsider for lærebok, for eksempel Book Rocket, gir deg en rask prissammenligning fra flere nettsteder til den beste prisen med frakt og andre rabatter.

1. AbeBooks

AbeBooks er et nettsted med en bred database av læreboks selgere for dype rabatter, opptil 75% på utsalgsprisene. AbeBooks har eksistert lenge, og de har konsekvent gitt verdi til sine kjøpere.

Abebooks samarbeider også med lokale selgere i enkelte byer for mer lager og gode priser. Vi har funnet ut at du kan få den beste avtalen på AbeBooks for internasjonale utgaver av læreboken du trenger.

AbeBooks tilbyr rask frakt og returretning, noe som garanterer at du kan returnere en bok for tilbakebetaling innen 30 dager når retur er på grunn av en feil på bokhandlerens side.

Selv utenfor avkastningsvinduet vil AbeBooks fortsatt kjøpe disse bøkene tilbake fra deg med en anstendig pris. Sjekk ut vår fullstendige AbeBooks gjennomgang her.

Sjekk ut AbeBooks

2. Amazon

Hvis du har gjort online shopping av noe slag, vet du at Amazon har en av de største valgene for høyskole lærebøker. Du kan se et bredt utvalg av selgere på Amazon.

Amazon tilbyr alternativer til å kjøpe, selge og leie lærebøker med rabatt. Du kan alltid selge de samme bøkene på Amazon når kurset er over. Hvis du er kvalifisert for Amazon Prime, kan du også få lærebøkene dine fortløpende.

Husk at studentene kan dra nytte av Amazon Student, som er en rabattversjon av Amazon Prime, og har fortsatt mange av fordelene.

Amazon er vanligvis leder i læreboksalg, og deres markedsplass, hvor du kan kjøpe brukte bøker, er topp hakk. Sjekk ut vår fullstendige Amazon-tekstbokanmeldelse her.

Sjekk ut Amazon

3. Barnes Og Noble

Barnes og Noble er den siste store nasjonale bokforhandleren i USA. Mens de ikke selger mange lærebøker i butikken, selger deres nettside omtrent hver lærebok tenkelig. De tilbyr også lærebokutleie, og de har til og med en lærebok tilbakekjøpsprogram for å selge læreboken tilbake på slutten av semesteret.

De annonserer at du kan spare opptil 90% av dekningskursen på lærebøker, og de tilbyr gratis frakt på bestillinger over $ 25 (som dekker omtrent alle lærebøker).

Når du sammenligner, anbefaler vi at du gjør B arnes og Noble en av dine stopp. Sjekk ut vår fulle Barnes og Noble gjennomgang her.

Sjekk ut Barnes og Noble

4. BigWords

BigWords er en søkemotor designet for å hjelpe deg med å finne de beste prisene på høyskole lærebøker. Selv om du kanskje ender med å kjøpe lærebøker gjennom forskjellige forhandlere, vil du kunne få de beste prisene og fraktkostnadene.

Du har også mulighet til å leie lærebøker og se leiepriser mot kjøpesummen. Når klassen er over, kan du selge bøkene tilbake til høyeste budgiver på nettstedet.

Siden er ikke den enkleste å bruke, men det er fortsatt et flott verktøy for å sammenligne prisene før du kjøper.

Sjekk ut BigWords

5. BookFinder

BookFinder hjelper deg med å søke etter de laveste prisene for å kjøpe bøker, og den høyeste avkastningen for å selge bøker.Du kan sammenligne nye, brukte og leie tilbud fra over et stort utvalg av selgere, inkludert store nettsteder som AbeBooks og Amazon.

Alt du trenger er ISBN-nummer eller tittel og forfatter. BookFinder tilbyr gratis frakt og rask nøyaktig prisjämförelse.

Nettstedet ser ut som det beste fra 1999, men det fungerer, og det kan være nyttig å finne de laveste prisene.

Sjekk ut BookFinder

6. CampusBooks.com

CampusBooks.com har eksistert siden slutten av 90-tallet, og har gått til ressurs for alle ting relatert til lærebøker. CampusBooks.com tilbyr et alternativ til å kjøpe, leie eller selge lærebøker, med gjennomsnittlig besparelse minst 60%.

En praktisk funksjon på deres nettside inkluderer beregninger basert på rabatter, kuponger, kampanjer, fraktkostnader og salgsavgift slik at du får et nøyaktig bilde av kostnaden.

Deres kuponger er eksklusive til deres hjemmeside, og de tilbyr incentiver til å kjøpe og selge med dem. Mange av deres kampanjer er eksklusive, noe som betyr at besparelsene bare kan bli funnet her.

Sjekk ut CampusBooks.com

7. CheapTextBooks.com

CheapTextBooks.com er et uten frills nettsted der du kan kjøpe, selge og leie lærebøker. Du kan også søke etter ISBN, Tittel og Forfatter, eller til og med gjenstand.

Hvis du foretrekker å lagre salgsinntektene dine for kreditter mot fremtidige kjøp, kan CheapTextBooks.com selge lærebøkene dine for kontanter eller kreditt. De har også en blogg og vertsoppdrag som et insentiv.

Sjekk ut CheapTextBooks.com

8. Chegg

Chegg har vært en langvarig nettside som tilbyr konkurransedyktige priser og et stort utvalg av bokversjoner og utgaver.

Mens Chegg rabatter på opptil 90%, vil de fleste rabatter være lavere, men prisene vil fortsatt være langt lavere enn noen av de store nettstedene, og definitivt lavere enn din lokale campus bokhandel.

Chegg lar deg søke via tittel og forfatter eller ISBN-nummer, men det viser deg også en eBok-versjon (hvis tilgjengelig for din valgte lærebok).

Chegg tilbyr også bonusen for å gi deg fri tilgang til den elektroniske versjonen av læreboken mens de fysiske eksemplarene sendes til deg for å unngå forstyrrelser i timeplanen din. For å fortsette å tilby konkurransedyktige priser, tilbyr Chegg lokale tilbud og rabatter hos forhandlere på og rundt din høyskole campus også.

Chegg har også andre ressurser - de tilbyr også ressurser for å hjelpe deg med å finne en jobb eller praktik, samt hjelp med leksene dine.

Sjekk ut Chegg

9. CollegeBooksDirect.com

CollegeBooksDirect.com tilbyr en av de største valgene av brukte lærebøker, og tilbyr samme dags frakt for din lærebokbestilling (med mindre annet er oppgitt).

Det finnes et bredt utvalg av over 30 000 lærebøker på Internett, alt fra annoterte lærebøker, lærebøker av lærerutdanning, tekstbøker, tekstbøker, nye lærebøker og brukte lærebøker.

De tilbyr et bredt utvalg av fraktalternativer, med standard fraktalternativer som starter på $ 4,00 for den første boken, og $ 1,00 for hver ekstra vare. De tilbyr også UPS-frakt 2nd dagers luft på $ 15,00 for den første boken, og $ 1,00 for hver ekstra vare. CollegeBooksDirect.com tilbyr også en 30-dagers returpolitikk.

Sjekk ut College Books Direct

10. eCampus

e Campus er en annen lang tid online lærebok selger, som også tilbyr leie tjenester og en lærebok tilbakekjøp program.

eCampus har et stort utvalg av bøker, men deres gratis fraktnivå er $ 59, som er høyere enn mange andre steder. Besparelsene du finner på bøkene kan imidlertid rettferdiggjøre den høyere prisen.

De har et belønningsprogram som kan hjelpe deg med å spare i det lange løp. Ta en titt på vår komplette eCampus-gjennomgang her.

Sjekk ut eCampus

11. SlugBooks.com

Ved hjelp av SlugBooks.com kan du søke etter forfatter og tittel eller ISBN. Du kan også sammenligne priser mellom Amazon, Chegg, Textbooks.com og andre online-selgere.

SlugBooks.com tilbyr også en unik funksjon som tillater selgere å legge inn sine lærebokforespørsler og lærebøker til salgs på en egen side via Facebook.

Hvis du leter etter et mer sosialt mediaorientert sammenligningsside, sjekk ut SlugBooks.com.

Sjekk ut SlugBooks

12. Valore Books

Valore Books gir deg muligheten til å kjøpe, leie og selge lærebøker. De tilbyr en 30-dagers pengene tilbake-garanti, og alle lærebøker er utstyrt med gratis frakt.

En annen nyttig funksjon er de øyeblikkelige tilbudene Valore Books vil gi deg når du selger bokene dine - bare skriv inn ISBN-nummeret. De har også mulighet for lærebokbutikker for å likestille sine beholdninger raskt, noe som kan oversette til store besparelser for deg.

De har ikke et gratis fraktalternativ, men deres frakt er relativt billig. Det kan imidlertid ikke være fornuftig i forhold til andre selskaper i denne listen. Sjekk ut vår komplette Valore Books anmeldelse her.

Sjekk ut Valore bøker

Siste tanker

Sjekk ut kostnaden av lærebøkene på campusbokhandeln først, dette vil gi deg en ide om baseline-utsalgsprisen. Det er verdt å sjekke ut minst 2 sammenligning nettsteder, slik at du kan få en ide om prisintervallet.

Derfra, begrense valgene basert på de faktorene som er viktige for deg: kjøp tilbake alternativer for lærebøker, lav pris eller rask frakt og returpolitikk.

Uansett hvilket valg du gjør, vil du være sikker på å lagre hundrevis av dollar ut av utsalgsprisen eller på din campus bokhandel.

Har du nylig kjøpt lærebøker på nettet? Fortell oss om dine erfaringer med å kjøpe lærebøker på nettet i kommentarene nedenfor!

Skrive Inn Din Kommentar