Liv

Syk for å bruke $ 600 per år på tannpleie? Prøv disse 10 Insider Savings Strategies

Syk for å bruke $ 600 per år på tannpleie? Prøv disse 10 Insider Savings Strategies

Som en tannhygienist har jeg sett det ganske stygt. Og jeg er ikke snakker om tenner - Jeg refererer til stor kostnad for tannpleie og de økonomiske vanskelighetene hos pasientene jeg har behandlet.

Jeg har vært vitne til kjære foreldre forgir sine egne tannbehov for å betale for sine barn. Jeg har ønsket velkommen mange mennesker som har tøvet inn i tannlegekontoret, og har tilbrakt mange år borte etter å ha mistet forsikringen.

Og jeg har sett at pasienter bare forsvinner etter å ha forstått at de ikke lenger kunne ha råd til nødvendig tannbehandling.

Hver pasient betaler $ 666 årlig i tannlegeutgifter, anslår The American Dental Association. Tenk hvor raskt det legger til for en familie på fire!

Enten du bare er avhengig av rabatter (som meg!) Eller føler deg håpløs når det gjelder å gi omsorg, her er mine topp 10 insiderstrategier for å hjelpe deg med å holde pengene dine uten å ofre det blendende smilet.

1. Avbryt Dentalforsikring

Høres gal, men hør meg ut: Jeg har sett pasientene bare knase tall for å finne de brukte mer på dental forsikringspremier enn kostnaden av sine tannlege besøk.

Spør tannlegen om gebyrene og hyppigheten av tjenestene du har mottatt, nemlig tannrengjøring, røntgenstråler og eksamener. Du kan finne utbetaling av lomme er billigere.

Hvis så er tilfelle, legg inn det samme beløpet i en konto hver måned for å lagre for neste tannbesøk.

Bekymret for å måtte ha en rotkanal uten forsikring? Det er en god sjanse at den sporadiske uventede utgiften fortsatt er billigere enn å betale for forsikring.

Bare vet at dentalforsikringsruten fungerer best hvis du ikke har en historie med omfattende dentalarbeid.

2. Registrer deg for en Tannsparing

Ikke helt klar til å gi opp den koselige koselige følelsesforsikringen gir? Jeg har pengerbesparende tips for å gjøre breakup mye enklere.

Din nye kjærlighet er en Tannsparing plan. Det vil være der for deg for bedre eller verre, i tannsyke og i tannhelse.

Først betaler du en liten årlig avgift for tannsparingsplanen av ditt valg. Deretter får du 10-60% rabatt på de fleste tannlege-tjenester - ja, selv på den uventede rotkanalen var du fretting om!

Frilansskribent Betsy Mikel registrerte seg for Careington Care 500 Series plan gjennom: DentalPlans. Derfor, hun reddet 67 prosent på tannpleie!

Lær mer om Betsy's kjevebesparende besparelser mens du kjenner deg inn og ut av disse strålende planene.

3. Be om en rabatt

Elsker du tannlegen din, men ønsker at du kan betale mindre for å se ham? Be om en rabatt.

Eller legg bort plastet: Du kan få en rabatt på 5% (eller mer) for å betale kontant.

Har du en ekte økonomisk motgang komme deg? I motsetning til den kalde, upersonlige bore-wielding tannlege stereotype ofte portrettert på TV, tannlegerne jeg har jobbet for er medfølende mennesker. Jeg har sett dem sympatisere med pasienter som har mistet en jobb eller vært i strid med en alvorlig helsetilstand, og reduserer gebyrene tilsvarende.

Til slutt, spør om du kan få rabatt for å henvise til en venn. Eller se om det er mulig å slå av noen få dollar for en stjerne (og sannferdig!) Online vurdering.

4. Velg ditt kredittkort klokt

Hvis du ikke kan betale på forhånd, kan du kanskje utarbeide en betalingsplan. Men hvis betalingen forfaller på tidspunktet for tjenesten, kan det godt ut det gode gamle kredittkortet være ditt beste alternativ.

Velg en kort som vil tjene eller spare penger Bare vær forsiktig med å holde fast i vilkårene sine.

For eksempel fungerer Care Credit som et vanlig kredittkort for medisinske, tannlege og veterinærutgifter. Den beste delen er rentefri betalingsplan.

5. Handle rundt

For tiden er mange samfunn oversvømmet med tannleger som konkurrerer om virksomheten din. For å tiltrekke seg nye pasienter har jeg sett tilbud om alt fra gratis tannbleking til gratis eksamener for å frigjøre røntgenstråler.

Hvor finner du disse drepene?

  • For å spare på sin tannpleie oppdaget Steve magien av lokale kuponger på Valpak.com.
  • Ta en titt på Groupon og Living Social. Begge nettstedene tilbyr tjenester til dypt diskonterte priser.

Tannskoler over hele landet tilbyr kvalitet dental arbeid for en brøkdel av prisen.

Eller lagre store ved å ha en tannhygiene student rense tennene dine. Mens vi deltok i hygiene skolen, ga vi hver pasient tennestengning, røntgenstråler, oral kreft screening, fluorbehandling, eksamen av en godkjent tannlege og mer til samme pris som et verdismål.

Sjekk denne katalogen for ditt lokale tannhygieneprogram. Studentene er generelt ivrige etter å gi kvalitetsomsorg. Plus, lisensierte dental instruktører hjelper dem hvert trinn på veien, så du er i gode hender.

Vær oppmerksom på at læring tar tid, så avtalen din vil være litt lengre enn vanlig.

7. Frivillig til å være en pasient for tannhygienestyring

Hvis det har vært år, spesielt tiår, siden du sist har fått tennene dine profesjonelt rengjort, er det en god sjanse for at du vil være en ideell brettpasient.

Studentene elsker frivillige, og rengjøringen du mottar under eksamen er sannsynligvis gratis. Ring din lokale tannhygiene skole for å se om du kan hjelpe.

8. Gå kun til en spesialist når det er nødvendig

Du kan trenge tannleger for deres avanserte kunnskaper og ferdigheter ... men de kommer med en høy prislapp.
Merkelig har jeg ofte sett at pasienter velger en spesialist når en billigere generell tannlege vil være tilstrekkelig.

Hvis du er en forelder som fortsatt tar tenåringen din til en pedodontist for fylling, eller en pasient velger å få visdomstennene fjernet av en muntlig kirurg, kan du sammenligne kostnader - omarbeide kan spare deg for et bunt.

9. Få en annen oppfatning

Så du viste opp til avtalen din med tannverk og igjen med en foreslått behandlingsplan som skal koste tusenvis - hva gjør du?

Visste du at det ofte er mer enn én måte å fikse dental problemer på? Ring en annen tannlege for en annen mening.

Når du planlegger en avtale, be om en gratis konsultasjon for å unnvike kostnaden for en annen eksamen. Ta også med nåværende røntgenstråler for å unngå å betale for dem to ganger.

10. Praksis forebygging

Ikke å få et hulrom er alltid billigere enn den laveste prisen på fyllingen.

Ikke bare sier fylling har en prislapp, men tiden er penger. Hvert år savner sysselsatte amerikanere mer enn 164 millioner arbeidstimer på grunn av tannssykdom eller besøk. Manglende arbeid alene kan være en betydelig kostnad!

Forhindre tannråte og annen skade på tennene dine i dag. Mens børsting og tannfarging kan komme til tankene (som de burde!), Er det noen få andre alternativer også.

Å ha et tanntetningsmiddel plassert (spesielt på barn) er en fin måte å hindre 60% av henfall på en tredjedel av kostnaden ved å fylle et hulrom.

Xylitol gums og candies er en velsmakende tilnærming for å stoppe kavitetsårsaker bakterier i sporene. Dessuten kan en nattvakt hjelpe til med å hindre slitasje på chompers fra sliping og clenching.

Ta vare på din munnhelse og hjelp med å holde dine hardt opptjente penger i lommene dine!

Din sving: Vil du bruke noen av disse forslagene for å spare på tannpleie?

Opplysning: Noen av koblingene i dette innlegget er tilknyttede lenker. Vi ville likevel ha delt dem med deg, men en ekte Penny Hoarder ville være en idiot, ikke å ta selskapets penger. 🙂

Kristen Brady er en registrert tannhygienist, huslig gudinne, ny mor og spirende frilansskribent. Noen av hennes favoritt gleder er familie, fredager og sprinklede donuts.

Skrive Inn Din Kommentar