Penger

Denne forvalteren er bare utdannet fra høyskolen, han er rengjort i 8 år

Denne forvalteren er bare utdannet fra høyskolen, han er rengjort i 8 år

"Du går gjennom livet og du sier," en dag skal jeg gjøre dette. Jeg kommer til å gjøre det, "og veldig ofte i livet blir du rammet med en kurveball som kaster deg av spor," fortalte Michael Vaudreuil CBS Boston.

For Vaudreuil, som mange andre, var kurveballen lavkonjunkturen. I 2007 gikk hans plasteringsvirksomhet under, og familien hans mistet stort sett alt og innlevert for konkurs innen seks måneder.

Hans "desimasjon ble fullført," sa han.

Han endelig fant en jobb som en depot på Worcester Polytechnic Institute, et privat teknisk universitet i Worcester, Massachusetts. Selv om det var langt fra å eie sin egen virksomhet - og kjedelig å starte - ville denne stillingen vise seg å være livsforandrende.

Hvordan en forvalter jobbet forandret sitt liv

For å motvirke kjedsomheten, rapporterte CBS, Vaudreuil begynte å ta noen timer uten undervisning, en WPI-ansattes fordel.

Etter åtte år med klasser om dagen og rengjøring av campus om natten, avsluttet 54 år gamle Vaudreuil lørdag 14. mai som en mekanisk ingeniør.

Vaktmesteren gikk på eksamen med klassekamerater, flertallet som var nesten en tredjedel av hans alder, og håper på å starte neste fase i livet. Han planlegger å gjøre sin svært ettertraktede grad til en lukrativ ny karriere - median startlønnen for mekaniske ingeniører er rundt $ 63 000, ifølge Bureau of Labor Statistics.

"Veldig få ganger får du noen gang til å oppleve en ekte" en dag, "fortalte Vaudreuil CBS. "Og så føles det som, velkommen til min 'en dag.'"

Din sving: Kjenner du en historie om noen som gjorde en økonomisk katastrofe til en velsignelse? Del det i kommentarene!

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar