Liv

Jeg ryddet hele huset med billig rengjøringsmiddel - og det virket

Jeg ryddet hele huset med billig rengjøringsmiddel - og det virket

Jeg har bare renset hele huset med Polident, og jeg går aldri tilbake.

Jeg hørte at jeg kunne bruke brusende rensemiddel til å rengjøre alt fra kaffekrukere til toaletter, og jeg ønsket å sette det på prøve.

Tross alt, erstatte fire eller fem forskjellige rengjøringsmidler i huset mitt med en $ 6 boks med tannpleie rengjøringstabletter, kan spare mye penger!

Men hvor bra kan det fungere?

Vises, det blåste meg i sinnet.

Hvordan spare penger med Denture Cleanser

Ingen i mitt hus bruker proteser, en beholder eller noe annet apparat som man vanligvis vil rengjøre med proteser.

Jeg kjøpte den i dag bare for rengjøring av husholdningen.

Jeg plukket opp brønden på Walgreen's store merkevareproteinrenser som kunne sammenlignes med Polident. En 84-tommers boks med antibakteriell, 3-minutters proteserør koster 5,49 dollar i butikken.

Det virket på alt!

Slik brukte jeg protesrenser rundt huset, og hvor mye penger jeg ville bruke ellers.

1. Toalett Bowl Cleaner

32-ounce Syvende generasjons toalettskålrenser: $2.99

Rengjør toalettbollen ved å slippe noen få flik i vannet. Noen steder foreslår at du venter omtrent 10-15 minutter for at tabletter skal virke, og skrubbe som normalt.

Jeg brukte tre rasktvirkende faner, så jeg ventet bare omtrent tre minutter før skrubbing - og det var rent som en fløyte!

Ved en estimert 10 bruksområder per 32 ounce flaske, koster toalettskålrenser 30 cent per bruk. Tre tabletter av denture cleanser gjør samme jobb for 21 cent.

2. vaske rengjøringsmiddel

26-ounce Syvende generasjon alt formål Renere: $ 2,99

Etter at jeg så hvor godt protesrenser rengjort toalettet, var jeg nysgjerrig på å se hvor langt det kunne gå. Ville det ha samme effekt på resten av badet?

Jeg fylte vasken omtrent halvveis med varmt vann og droppet i to faner. Jeg la dem bruse i noen minutter, og tørket det rent ut.

Det så like bra ut som med Lysol, bruker jeg vanligvis å vaske badet.

Anslagsvis 26 bruksområder per flaske all-purpose rengjøringsmiddel betyr hver gang jeg vasker vasken koster 12 cent. En tablett med proteserør gjør det til 7 cent.

3. Bathtub Cleaner

Deretter bestemte jeg meg for å takle badekaret - min minst favoritt sjåfør hele tiden. Jeg unngår denne som pesten som sannsynligvis vokser i hjørnene av karet mitt nå.

Jeg vet at proteser er ment å virke mens proteser og apparater er nedsenket og bløt i rensende bobler.

Fylling av toalettet og vasken hadde samme effekt på porselen.

Men jeg var ikke i ferd med å fylle badekaret mitt og droppe i dusinvis av tabletter. I stedet bestemte jeg meg for å bruke bare tre tabletter i en liten bøtte med varmt vann.

Jeg regnet ikke med at det skulle fungere.

Men. Den. Jobbet.

Jeg la tablettene bruse i et minutt eller to, og så sakte vannet over vannet over den skitne bunnen av badekaret mitt, med dreneringen plugget. Jeg sprer vannet rundt lett med en børste og la det sitte i noen minutter.

Så skrubbet jeg.

Ingenting vil gjøre meg Nyt rengjøring av badekar. Men denture cleanser, i det minste, gjorde det lettere enn jeg ventet. Jeg kunne ikke tro det.

Og i stedet for å inhale lukten av blekemiddel og giftige kjemikalier hele tiden, var jeg oversvømmet i den forfriskende duften av mynte.

Det er for dine (falske) tenner, husk?

Det betyr også at proteser er ingredienser som er trygge nok til å komme i kontakt med munnen din (selv om du aldri bør innta det og bør være oppmerksom på en potensiell allergisk reaksjon).

Konservativt, jeg vil anslå at jeg bruker fem ganger allsidig rengjøringsmiddel på karet som jeg bruker på vasken, så det er 60 cent per rengjøring.

Tre tabletter av protesrenser fikk karet minty ren for bare 21 cent.

4. Kaffebeleggfjerner

Jeg brukte denture cleanser på begge mine glass kaffekanne og to keramiske kaffekruser. Alle ble merket med sta kaffe eller teflett.

Det virket som en sjarm på krusene. Jeg fylte hver med varmt vann og droppet i en fane. Jeg tørket dem ren med en svamp etter tre minutter - bra som nytt.

Proteinrengjøringen var mindre effektiv på glasskarafen. Igjen fylte jeg det med varmt vann og brukte en tablett. Det var absolutt renere etter tre minutter, bare ikke krystallklar.

Jeg vil nok fortsette å bruke eddik på kaffekannen min. Det er mer effektivt, selv om duften er langt fra mint frisk.

For de fleste andre ting - gryter, panner, øreplugger og andre vanskelig å rengjøre gjenstander rundt huset - er jeg omdannet til proteser.

Din sving: Har du brukt sprøytepleie til uvanlig husholdningsrengjøring?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar