Penger

Godt på Nagging? Slik gjør du det som en lukrativ sidegig

Godt på Nagging? Slik gjør du det som en lukrativ sidegig

Er du lovet i din sosiale sirkel som den som alltid klarer å få ting gjort i tide og i henhold til planen?

I så fall, du kan få deg litt ekstra penger ved å hjelpe andre mennesker til å slutte å dawdling og bare få sine ting gjort allerede.

New Yorkers betaler tre gründere $ 40 en pop som dukker opp på en lokal coworking plass for å spenne og jobbe med kjæledyr prosjekter de har satt av.

Arrangementet kalles en Cave Day, en "dag med heads-down, tilrettelagt, distraheringsfri produktivitet, slik at du kan unne deg å prioritere deg og få ditt personlige arbeid gjort."

Hvordan Cave Day Works

I utgangspunktet er det et stort rom med bord, stikkontakter, internettilgang, snacks og "fortalte nannies" som vil holde deg på sporet og vekk fra distraksjoner.

De tar bort telefonen din.

Det finnes produktivitetsbusser for hånden dersom du treffer en vegg og strukturert pauser for å minne deg om å stå opp og gå rundt nå og da.

Fast Company David Zax deltok i en huledag i mars for å jobbe med hans manuskript.

"I løpet av morgenen, som ble spilt av sporadiske strekker og doodling pauser ledet av [arrangement arrangør Molly] Sonsteng, fant jeg meg selv støt å stikke på det - og fortsatte å gjøre mer fremgang enn jeg hadde i måneder, sier han.

Høres ut som arrangørene er på noe.

Forretningsidéen lyder nutty, men trioen har gjort så bra siden januar-lanseringen at de allerede øker prisen på fremtidige arrangementer til $ 45 per billett.

Jeg er ikke overrasket over at denne virksomheten har tatt av.

Nesten alle kjenner noen som sliter med å fullføre en roman, skriver en samling sanger, tegner sin første grafiske roman eller fullfører noe kreativt prosjekt de begynte for lenge siden.

Alt de trenger er noen til å trene dem for å holde seg produktive og slipe den ut.

Vær den personen.

Start en Side Gig som en anti-Dawdle Cop

Gruppen bak Cave Days har tydeligvis investert mye tid og energi i å bygge sin virksomhet.

Du kan gjøre noe lignende i mindre skala for å tjene litt ekstra skrape.

Start en sidegig som en ansvarlig partner for kreative typer som jobber med en bok, manuskript, manuskript eller avhandling.

Du må tilbringe litt tid å bli kjent med kundene dine for å forstå hva som motiverer dem og hva slags ting vil ytterligere undergrave deres fremgang.

For eksempel vil jeg svare godt på forhåndsinnstilte innsjekkinger for å se hvordan ting går.

På den annen side ville jeg løpe skrikende fra noen som sendte meg motiverende sitater og inspirerende meldinger.

Bare prøv å si, "La oss gjøre dette!" Rundt meg.

En av mine gode venner elsker imidlertid hennes visjonskort og samler inspirerende memes som om de var gullstenger.

Hei, hva som helst.

Hvorfor dette er en flott sidestrøm

Du trenger ikke massevis av penger for å få denne konserten fra bakken. Alt du trenger er knack for produktivitet og et oppriktig ønske om å hjelpe folk å lykkes.

  • Du vil vanligvis holde kontakten med kundene dine via telefon, tekst og e-post, så en mobiltelefon og lite plass til å sette opp hjemmekontoret er alt du trenger.
  • Snarere enn å leie en coworking plass, tilbud å møte på en kaffebar for å holde klienter på sporet mens de jobber (husk å tippe barista!).
  • Du trenger ikke å investere i dyre markedsføring for å finne nye kunder. Be vennene dine og familie om å spre ordet og kontakte lokale forfattergrupper for å fortelle dem at du er tilgjengelig.

Fra trenings- og pengestyring er ansvarlige partnere varme akkurat nå. Faktisk kan din sidegig selv bli din heltidsjobb.

Din tur: Trenger du en ansvarlig partner eller vil du gjøre en god trener?

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun innrømmer å ha et halvt gjort prosjekt hun ville betale noen for å motivere henne til å fullføre.

Skrive Inn Din Kommentar