Penger

Jeg byttet til en online bankkonto. Her er hva jeg elsker (og hva jeg ikke gjør)

Jeg byttet til en online bankkonto. Her er hva jeg elsker (og hva jeg ikke gjør)

Jeg åpnet min første bankkonto da jeg var 15 år.

Faktisk, la oss være ekte her. Moren min åpnet min første bankkonto for meg.

Jeg begynte på mitt første eventyr i utlandet, og det er ikke det sikreste at det kommer en nødsituasjon i bagasken. En bankkonto - knyttet til et debetkort - virket som en bedre ide.

Mamma slepte meg sammen med vår bank of America-avdeling. Hun ba om å sette opp et kort som var koblet til kontoen hennes, slik at hun kunne holde faner på den. Og i tilfelle jeg overtrengte, kunne pengene sippe fra kontoen sin, i stedet for å løpe meg inn i et uendelig mareritt. (En dristig bevegelse på hennes side ...)

Uansett var jeg på vei til å bli en ekte voksen.

Rask fremover ni år, og jeg brukte fortsatt det samme debetkortet ... den som var koblet til min mors konto.

Siden jeg gikk på college, åpnet en ny bankkonto alltid toppdoktene mine, men ble aldri ferdig.

Nå var jeg 24, ut av grunnskole med en heltidsjobb. Jeg trengte ikke at moren min kikket på mine kontoutskrifter (selv om hun sa at hun aldri gjorde det) eller utstedte de "du har mer penger enn meg nå" trusler når det gjaldt hvem som kjøpte middag.

Ja. Det var tid for min egen bankkonto.

Aspirasjon Bank gjennomgang: Hvorfor jeg valgte en online bankkonto

Jeg hørte først om Aspiration da jeg begynte å jobbe på The Penny Hoarder. Jeg kommer ikke til å lyve: Det hørtes ut som en karriereplanleggingsapp eller noe.

Men da jeg begynte å undersøke Aspiration Summit Checking Account, ble jeg umiddelbart solgt. (I tillegg hadde min betrodde medarbeider Dana Sitar gitt sitt godkjenningsstempel.)

Hva jeg trakk meg til kontoen? Dens rentesatser. Jeg kunne tjene opp til 1%, som var 100 ganger mer enn hva Bank of America hadde gjort for meg. Ved Aspiration ville pengene mine fungere for meg.

Jeg elsket også at det var gratis. Heck, jeg kunne til og med trekke penger fra en minibank i Italia, og det ville refundere gebyrene mine. I tillegg trengte jeg bare $ 10 for å åpne en konto.

Det tok meg nesten et år å endelig kutte ledningen (fra min mors bankkonto) og til slutt åpne en konto med Aspiration.

Så ... levde det opp til sprøytenarkomanen sin?

Hva jeg liker om min Aspiration Checking Account

Ja! Det var ikke så bra å være sant. La meg skissere for deg noen av mine favoritt Aspiration fordeler.

Tjen Interesse

Det som umiddelbart interesserte meg for Aspiration's Summit Checking-konto var interessen jeg kunne tjene. Jeg hadde aldri hørt om en sjekkkonto som samlet interesse.

For balanser mindre enn $ 2500, ville jeg tjene 0,25% APY. For balanser $ 2500 og over, ville jeg tjene 1% APY. Ja, det høres ikke ut så mye, men til dette punktet har pengene mine vært stillestående.

Bli refundert for minibanker

Min andre favorittfunksjon var at uansett banken, ATM-gebyrene er 100% refunderbare - både i USA og i utlandet. Og jeg måtte ikke manuelt be om refusjonen; Aspirasjon utsteder automatisk refusjonen.

Ansikt Ingen Minimumsbalanse

Min tredje favorittfunksjon var at jeg bare trengte $ 10 for å åpne en konto, og jeg trengte $ 0 for å opprettholde den.

Selv om jeg planla å bruke dette som min primære kontrollkonto og håpet på det høyeste av de høyeste kreftene, ville jeg aldri se en balanse på $ 0, jeg visste at jeg ville være ok hvis det skjedde, at jeg ikke ville bli belastet.

Og hvis jeg overtrukket? Det er en $ 25 avgift. Imidlertid sikrer Aspiration at elektroniske transaksjoner (ATM-uttak, betalingskortkjøp eller onlineoverføringer) vil bli avslått dersom du ikke har råd til dem. På den måten må balansen din aldri gå under null, med mindre du har skrevet en sjekk.

På den sikre siden

Jeg forsto også at kontoen er FDIC-forsikret (alltid et pluss), du kan sette opp automatiske betalinger, og det er ingen månedlig avgift - med mindre du vil betale et "tips" av sorter. I så fall kan du velge hva du betaler.

Av alle disse grunnene ble jeg solgt.

Jeg registrerte meg og lastet ned appen, som også var lett å bruke.

De ikke så gode delene av toppmøtet sjekker kontoen

Siden du registrerte deg for Aspiration for nesten syv måneder siden, er den levert på alle de ovennevnte løftene.

Imidlertid har jeg gått inn i noen få hikke jeg ikke setter pris på så mye ...

Du betaler for pengeoverføringer

Min første biff med Aspiration kom da jeg forsøkte å betale min utleier et innskudd og min første måned av leie. Hun fortalte meg at hun ville foretrekke overføringer direkte til hennes Bank of America-konto. Hun er ikke en fan av gamle skole sjekker.

Først trodde jeg at løsningen min ville være den elektroniske sjekken Aspiration tilbyr. Det er imidlertid ikke en elektronisk sjekk. Det er bare en sjekk Aspiration fylles ut online, så sendes den fysisk til mottakeren innen fem til syv virkedager. Jeg hadde ikke den typen tid, så jeg avbrød bestillingen.

Jeg valgte imidlertid å bestille et sett med sjekker gratis. Bare i tilfelle dette ødelagte rotet skjer igjen.

Neste alternativ? En bankoverføring. Mitt toppmøtekonto hadde vært åpent i mer enn 90 dager, så jeg var kvalifisert.

Jeg fylte ut all slags informasjon jeg måtte jakte på. Så mottok jeg en e-post fra noen som heter Bill. Eller Bryan. Eller Ben. (Jeg kunne ikke grave opp e-post etter 30 minutters søk.)

Bill eller Bryan eller Ben fortalte meg at han skulle ringe innen de neste par timene for å bekrefte overføringen. Han gjorde. Det var rart, men jeg gikk med det.

Det endte opp med å fungere, men jeg ble også belastet en $ 25 avgift - hvilken Bill eller Bryan eller Ben hadde advart meg om. Jeg spurte ham hvordan jeg kunne unngå det, og han foreslo elektronisk kontroll. Men som jeg tidligere har oppdaget, har ingen tid til det.

Etter frustrasjonen minket, så jeg på andre bankers avgift for å sammenligne.

Den gjennomsnittlige innenlandske utgående overføringen koster 27 dollar, ifølge My Bank Tracker (Bank of America's avgift er $ 30), så Aspiration var egentlig ikke så ille. Kanskje jeg bare følte det første stinget av funneling at mye penger ut av min konto - og måtte betale $ 25 for å gjøre det.

I tillegg, i løpet av den tiden, Jeg ville så desperat ønske å snakke ansikt til ansikt til noen for å forstå hva jeg trengte å gjøre, hva alternativene mine var.

Jeg kjørte selv impulsivt til Bank of America og satt på parkeringsplassen og lurte på om noen inni ville hjelpe meg. Min utleier har en bank av amerikansk konto, tross alt.

Heldigvis fant jeg Aspirations kundeservice - via telefon og chat - å være fint og dandy, og at jeg aldri måtte holde for lenge.

Innskudd av penger er ikke alltid en bris

Av og til vil jeg sitte eller huske meg eller sitte på et æren for en nabo eller eldre elsket. Og det svikter aldri: De betaler meg kontant.

Jeg liker å sette inn penger på kontoen min, så det frister meg ikke. Det er imidlertid ikke noen Aspiration-tilknyttede ATM-steder i mitt område som tillater meg å sette inn penger.

Det er imidlertid lett å finne disse stedene med ATM-lokatoren. Filtrer etter "Delt innskudd ATM."

Det er ikke super godt kjent (likevel)

OK, OK. Så nå som jeg har bodd på min første frustrasjon i alt for lenge - som viser seg, er ganske vanlig - her er den andre: Ikke alle budsjetterende apps anerkjenner Aspiration ennå, noe som kan gjøre favorittappen din ineffektiv når du bruker Aspiration som hovedpengerinnehaver.

Jeg har imidlertid funnet at noen ganger må du bare søke etter Radius Bank, Aspiration's partnerbank.

Det har ikke en sparekonto

Andre ulemper? Aspirasjon har ikke en samtidig sparingskonto, så jeg åpnet en med en annen bank, som bare er en annen konto for å holde tabs på.

Aspirasjon Bank gjennomgang: Min siste dom

Ærlig talt trodde jeg det ville være flere ulemper mot Aspirasjon, for det meste fordi pappa trodde ideen var helt latterlig. Han rattlet av alle tider du ville ønske å gå inn i en murstein og murstein. Du kan imidlertid håndtere alle oppgavene på nettet, vanligvis fra hjemmet ditt.

(Dessuten skriver pappa fortsatt sjekker. Ikke at det er noe galt med det. Men det er veldig ... tradisjonelt.)

Til slutt, jeg caved og åpnet en annen Bank of America konto. Hvorfor? Fordi jeg er en pushover, og det passer min utleier. Og fordi jeg elektronisk kunne planlegge min leie ut til henne hver måned - uten avgift.

Imidlertid holder jeg fortsatt på Aspiration som min primære kontrollkonto. Plus, en fin liten bonus? Jeg har tjent mer enn $ 40 i interesse.

Hvis du er interessert i å lære mer om Aspiration, kan du utforske nettstedet. Oppsettet er enkelt og gjennomsiktig, så du trenger ikke å gjøre mye med å skrive på fin skrift.

Vi kan få kompensasjon fra Aspiration for å fremme selskapet, men vi ble ikke betalt for denne spesifikke vurderingen. All rapportering er vår egen.

Carson Kohler ([email protected]) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Ta gjerne ut for å dele dine egne erfaringer med Aspirasjon!

Skrive Inn Din Kommentar