Penger

Vil du lage $ 150? Dette tar bare 20 minutter

Vil du lage $ 150? Dette tar bare 20 minutter

Trenger du hjelp til å starte et nødfond?

Jeg har en veldig enkel måte å få det til å skje: Åpne en egen bankkonto, legg en gratis $ 150 i det og ikke rør pengene. Noen gang.

Kontroller budsjettet ditt for å se hva du kan spare på, og velg deretter en del av lønnsslippet ditt for å gå automatisk inn på kontoen. Og så sett det, glem det og ikke rør den kontoen med mindre katastrofe slår.

Med de pengene som er rettet inn i en spesiell konto hvor du ikke ser det, er det lett å unngå fristelsen til å bruke det på andre ting.

Slik får du $ 150 når du åpner en ny kontrollkonto med Santander

Hvis du er en ny kunde, vil Santander Bank gi deg $ 150 for å åpne en ny kontrollkonto. Bruk denne kontoen for å holde besparelsene dine, og du kan starte din nødfond med gratis penger!

Tilbudet gjelder for Basic, Classic og Premium sjekker kontoer, som tilbyr en rekke alternativer som passer dine behov.

Slik fungerer avtalen:

1. Åpne en godkjent ny Santander-kontoen med et innskudd på minst 25 dollar (hvis du foretrekker det, sender de deg en kupongkode for å åpne kontoen din personlig hos en lokal avdeling.

Bruk denne kampanjekoblingen for å hente bonusen.

2. Har direkte innskudd på totalt $ 500 eller mer innen de første 90 dagene.

3. Hold kontoen din åpen i minst 90 dager.

4. Når du oppfyller disse betingelsene, vil din $ 150 bli betalt innen 30 dager.

Start ditt nødfond nå

Åpne den nye kontoen din med $ 25 i dag. Direkte innskudd minst $ 500 i løpet av de neste 90 dagene, og fortsett å legge til et lite beløp fra hver lønnsslipp - selv om det bare er $ 10 eller $ 20 - til du har nok til å dekke en uventet bilreparasjon eller medisinsk regning.

Så, akkurat som du ser på nødfonden din, vokser, vil Santander gi deg en $ 150 bonus i løpet av måneden for å øke den enda lenger.

Denne avtalen er god til 30. juni.

Din sving: Bruker du en egen bankkonto for å unngå fristelser og spare penger? Har du et nødfonds? Hvorfor eller hvorfor ikke?

Formidling: Noen av koblingene i dette innlegget er tilknyttede lenker. Vi ville likevel ha delt dem med deg, men en sann "penny hoarder" ville være en idiot, ikke å ta selskapets penger. 🙂

Skrive Inn Din Kommentar