Liv

Disse programmene tilbyr gratis yoga, sykling og mer i hjertet av D.C.

Disse programmene tilbyr gratis yoga, sykling og mer i hjertet av D.C.

Washington, D.C. er en av de dyreste byene i landet for å bo i, og det er ikke bare leien som vil tømme bankkontoen din - alt fra cocktailer til transport til søndagsbrunsj koster mer her enn i de fleste andre amerikanske byer.

Å få passe i distriktet er ikke noe unntak, spesielt med tanke på den heftige prislappen som følger med et treningsstudio eller yoga-medlemskap. For å hjelpe deg med å spare penger, har jeg avrundet flere gratis treningskurser og hendelser for å hjelpe deg med å svette uten å bryte banken.

yoga

Yoga med ingen unnskyldningstrening

Lørdager kl 10

Det er vanskelig å slå plasseringen av Yoga med ingen unnskyldning, som ligger rett ved vannet i hjertet av National Harbor. Shanon Lee, bosatt i Nord-Virginia, forsøker å gjøre hver klasse. "Jeg finner gratisklassen et fint tillegg til timeplanen min," sier hun. "Jeg fortsetter å komme tilbake fordi det ikke er noe som ser på og praktiserer yoga mens du føler brisen av vannet."

Sunset Fitness i parken

Onsdager klokken 6

Denne serien løper til 30. august og inkluderer time-lange treningsøkter i Georgetown Waterfront Park. Lauren Boston, kommunikasjonsdirektør for Georgetown BID, sier "... med Potomac River, Kennedy Center og Key Bridge som gir en av de mest pittoreske bakgrunnene i byen, er alle våre klasser gratis og undervist av Georgetown Yoga, Barre og Pilates Studios , og tilbyr en unik og tilgjengelig måte å feire sommeren på og holde seg i form. "

Kennedy Center Yoga

Velg lørdager klokka 10:15 a.m.

Hver andre lørdag i Grand Foyer holder Kennedy Center en vinyasa yoga-klasse ledet av en instruktør fra et lokalt studio. De store vinduene og unike lysarmaturer gjør dette til et idyllisk sted, og det er rikelig med plass til å strekke ut og få mest mulig ut av din savasana.

Løping

lululemon Run Club

Mandager klokka 6:30

Med en annen rute hver måned for å forandre ting og arrangementer som gruppe glade timer og sosiale, lululemon Run Club er perfekt hvis du vil utvide din sosiale sirkel mens du holder deg i form. Møt på Clarendon Boulevard lululemon butikk og gå av på en fire til seks kilometer løp rundt Arlington.

Pacers Sosial Running Group
Datoer varierer etter sted

Med fem Pacers-steder i Washington, D.C. og Northern Virginia (14th Street, Navy Yard, Alexandria, Clarendon og Fairfax), har du mange muligheter til å komme i gang og møte nye venner.

DC Capital Striders

Tider varierer etter sted

Capital Striders er vert for et løp som passer omtrent enhver plan, med møter nesten hver dag i uken og i varierende tider. Det er også både lange og korte løp for å imøtekomme ulike ferdighetsnivåer. Det er alltid gratis å delta i en løp, men du kan også registrere deg for $ 25 årlig medlemskap og dra nytte av rabatter på lokale løp, treningsprodukter og rekvisita.

Sykling

BicycleSPACE Group Rides

Tider varierer etter aktivitet

BicycleSPACE tilbyr mange forskjellige turer, klasser og arrangementer rundt DC. For eksempel er Nice-N-Easy Ride perfekt for nybegynnere, mens syklister som deltar i Cupcake Ramble, nyter en godbit på et lokalt bakeri halvveis gjennom turen.

Bike Rack Group Rides

Datoer og tider varierer

Hver helg, The Bike Rack vert for en gruppetur som møter på enten deres Q Street eller Brookland butikker. Lørdager er en blandet pose med rides for alle ferdigheter, inkludert Intro Road Ride designet for nybegynnere og Treetime Ramble som er perfekt for familier; Søndager er reservert for Intermediate / Advanced ryttere som er komfortable med et raskere tempo.

Aerobic / Dance

Zumba med ingen unnskyldningstrening

Onsdager klokken 19.00

Hver onsdag mellom 4. mai til 26. oktober, danse den ut med en hip-hop-tema Zumba-klasse på National Harbour Plaza. Dette er en sann trening hvor du bruker muskler du ikke engang visste at du hadde, men det er så gøy at du ikke bryr deg.

Yards Park Free Fitness Series

Datoer og tider varierer
Navy Yard er et nabolag summende med spenning, og deres fitness-serie bidrar bare til sin appell. Jeg dro til en Beyonce Dance Class der en kveld, og jeg har ikke hatt så mye moro å jobbe i år. Også på skjemaet er opplæringsleirklasser, Jazzercise og motstandstrening.

Utendørs Zumba Crystal City BID

Hver onsdag kl 12.00

Zumba på gårdsplassen er virkelig en fest. Med sexy latinske beats og energetiske instruktører er det nesten umulig å ikke ha en blast på denne klassen. Da jeg deltok, møtte jeg mange fantastiske mennesker som fikk meg til å føle meg komfortabel og velkommen.

Dette er bare noen av de gratis treningsøktene som er tilgjengelige rundt om i distriktet akkurat nå. For å finne enda rimeligere klasser, besøk Fitverse-webområdet for å velge din aktivitet og angi plasseringen din.

Brittany Kerfoot er forfatter og lærer som bor i Washington, DC. Hennes arbeid har dukket opp i Thrillist, Brit + Co, Racked, HelloGiggles og mer.

Skrive Inn Din Kommentar