Penger

11 enkle måter å øke din månedlige inntekt, ingen betydning din alder

11 enkle måter å øke din månedlige inntekt, ingen betydning din alder

De fleste av oss ønsker å finne ut hvordan å tjene mer penger, ikke sant? Vi tenker alle på hva vi kan gjøre med litt ekstra penger, enten det er engangsavfall eller et løft til månedslønnen.

Mens en undersøkelse utført av Federal Reserve i 2015 viste at menn var mindre tilbøyelige til å tjene store forhøyelser etter 45 år - "Hvis du ikke er rik med 45, gi opp", er hvordan Slate satte det - Vi tror du kan jobbe for å øke inntektene dine i alle aldre.

Ta din økonomiske fremtid i dine egne hender, kjør som håret ditt i brann og begynn å tjene ekstra penger litt om gangen.

Enten du er 16 eller 60, her er hvordan du kan tjene mer penger hver måned ...

1. Forhandle din lønn

Kanskje en av de raskeste måtene å øke inntekten er å be om en høyning - i dag!

Enten du jobber deltid eller heltid, på et kontor eller i detaljhandel, kan du prøve å forhandle lønnene dine.

Før du ber om mer penger, lage en plan.

Du bør ha en gyldig grunn til en høyning - f.eks. du har nylig gjennomført et stort prosjekt som har gjort din bedrift mye penger, du har lagt inn mange ekstra timer eller du har mottatt rave vurderinger fra kunder.

Det er også ideelt hvis det har vært en stund siden den siste oppgangen. Du vil ikke spørre hver annen måned.

Vis verdien du gir til selskapet, som hvor mange salg du tar med eller tilbakemelding fra kunder du har hjulpet. Presenter saken din på en overbevisende måte.

Hvis sjefen din sier nei, husk å være profesjonell, takk for deres tid og spør hvordan du kan sikre en økning i fremtiden. Du vet aldri - kanskje de vil anbefale å spørre igjen etter skatt tid eller i neste kvartal.

2. Plukk opp en sidegitt

En sidegig kan være en hvilken som helst liten bedrift du gjør sammen med det vanlige arbeidet ditt eller skolen, om det er en gjentakende rolle med en klient eller engangsprosjekter med flere kunder.

Fra å plukke opp en avisrute eller klippe plener for å veilede elevene i helgen, er sideoppgaver en fin måte å tjene litt ekstra penger på.

Selv om det kan føles mindre offisielt enn din heltidsjobb, være profesjonell. Behandle den som en ekte jobb - fordi den er en.

Du kan lage visittkort og til og med et nettsted for å legge til din troverdighet. Følg opp med klienter og demonstrer god kundeservice, og din sidegig kan være et penger å gjøre venture for deg i ganske lang tid.

3. Flip Møbler

Før jeg hadde barn, gjorde jeg en vane med å plukke opp gamle, brukte møbler på garasjesalg og sparsommelighet. Noen ganger vil jeg finne fantastiske tilbud, som massivt trebord for $ 20.

Jeg vil tilbringe noen timer på å refinisere og male dem og videreselge dem for et godt fortjeneste.

Folk elsker tilpassede møbler, og de vil helst ikke bruke tid til å refinish det selv. Dette er en fin måte å tjene ekstra penger, og det er morsomt å jakte på tilbud.

I tillegg til garasjesalg og sparsommelighet butikker, sørg for å sjekke din bakgate for skjulte skatter naboer legger seg til kantstenen og Craiglistens gratis seksjon for flere potensielle prosjekter.

4. Kjøp en populær blogg

Å starte en blogg og bygge et påfølgende for å bli populært, er ingen enkel prestasjon. Faktisk kan det ta måneder eller år å begynne å tjene penger som blogger!

En måte å tjene penger raskere er å kjøpe et nettsted som er til salgs - du kan finne dem gjennom Flippa.

Innkjøp av en Internett-bedrift kan koste noen få tusen dollar på forhånd, men hvis du kjøper et kvalitetsnettsted, kan du tjene investeringen raskt igjen. På en av de allerede etablerte nettstedene jeg kjøpte, tjente jeg pengene mine tilbake i tre måneder.

Hvis du er klar til å bli større, kan du lære av Chris Guthrie, som tjener en seksfigures inntektsøkende blogger med etablerte publikum.

Guthrie kjøpte et håndverksted for $ 4000 (et relativt lavt beløp i nettstedssalg) og kunne tjene penger tilbake på syv måneder. Han fortsatte å tjene rundt $ 670 i måneden i fortjeneste med minimal overhead og tid.

Hvis du har erfaring eller er villig til å lære, kan kjøp av nettsteder være en god investerings mulighet. Hvis du ikke er erfaren, anbefaler jeg å finne en klarert kilde for å gå gjennom prosessen og en bloggbehandler for å hjelpe deg med å lære tauene.

5. Start en freelance-bedrift

Hvis du har en etterspørselskompetanse som skrive, grafisk design, dataprogrammering eller personlig trening, har du en flott mulighet til å starte en frilansvirksomhet.

Hvis du har en heltidsjobb i samme felt som din nye freelancevirksomhet, må du sjekke kontrakten din for å sikre at du ikke bryter med noen konkurransekontrakter eller andre regler.

Du vil sikkert ha et nettsted som viser arbeidet ditt, et profesjonelt tonehøydebrev du vil redigere avhengig av jobben, og mye profesjonalitet og motivasjon for å fortsette når virksomheten svinger.

6. Bli en forretningsutøver

Hvis du har vært i et bestemt felt i noen år, kan du gi verdifull innsikt og veiledning til mindre erfarne mennesker eller de som ønsker å bryte inn i ditt felt.

For eksempel tilbyr entreprenør Carrie Smith coaching-tjenester for å hjelpe folk med å skifte fra ansatt til freelancer, og jeg tilbyr en mer nisje-coaching-tjeneste for å hjelpe frilansere og bedrifter til å tjene mer penger gjennom blogging.

Når du tilbyr denne typen coaching service, kan du enten lade en timepris for å møte noen over kaffe eller på nettet, eller lade en månedlig beholdning være tilgjengelig for spørsmål når som helst.

7. Gå folkens hunder

Med unge tvillinger i huset og tonnevis av snø ute, har jeg det vanskelig å finne motivasjon til å ta hunden min på den fine lange spaserturen hun trenger - så jeg betaler en hundevogn å ta henne ut hver uke.

Hvis du elsker hunder, bli en hundevandrer er en fin måte å tjene ekstra penger på. Dette er et spesielt godt alternativ hvis du har en fleksibel arbeidsplan og kan ta ut hunder i løpet av 9 til 5 arbeidsdager.

8. Bli en natt barnepike

Elsker babyer? Hvis du har erfaring og omsorg for nyfødte, kan du tjene mye penger som hjelper søvnberøvede foreldre som nattnanny - noen ganger så mye som $ 100 til $ 200 per natt.

Denne typen støtte er spesielt nyttig for foreldre til multipler, så start med å kontakte en lokal multiplikasjonsgruppe i ditt område og annonsere dine tjenester på møtet eller i nyhetsbrevet.

Når du har hjulpet en familie eller to, be om referanse til noen andre, de vet hvem som kan bruke din hjelp.

9. Kjør med Uber eller Lyft

OK, så denne gjør Avhengig av din alder, teknisk. Du må ha et førerkort og være minst 21 år for å kjøre med Lyft eller Uber.

Begge selskapene bruker en svært detaljert søknadsprosess, så bilen må være en viss alder og lisensen må være oppdatert. Hvis du kvalifiserer, kan du passe på skift rundt andre forpliktelser og få gode penger, spesielt på travle helgedager.

En Uber-partner snudde seg selv til et salgsal for sin smykkervirksomhet og tjente $ 250 000 i året!

10. Selg hjemmelaget mat og godbit

Hvis du er en høyskole student eller bor i nærheten av en høyskolekampus, kan du tjene penger som selger hjemmelagede måltider og bakevarer til studenter som kan nyte en piping-varm plate av lasagne eller en nybakte cupcake.

Ikke overbevist? I 2013 University of Chicago student Aneesa Sonawalla begynte å lage gourmet cupcakes i hennes sovesal og leverer dem til medstudenter for $ 20 per dusin.

Studentene kan bestille sine godbidder gjennom bloggen hennes og se eksempler på noen av hennes "stress baking" alternativer.

Hvis du vil følge Sonawalla's ledelse, sørg for å sjekke med høyskoleansatte for å få lov til å annonsere og selge varene dine.

11. Bli en minimalist

Mellom e-postannonser, reklametavler, TV-serier og generalkontor chatter, er vår verden fylt med utløsere for å kjøpe, kjøpe og kjøpe litt mer.

Det kan være vanskelig ikke å holde tritt med Joneses, men å bli minimalistisk hjelper deg til å nyte ekstra penger på to måter:

  • Når du identifiserer de unødvendige elementene i hjemmet ditt, kan du selge dem. Enten du legger dem inn i en Facebook-garasjesalgsgruppe eller lister dem på Craigslist, kan du tjene penger på noe du ikke trenger lenger. Hvis du ikke vil selge den, kan du alltid donere den til en lokal veldedighet for skattefradrag.
  • Når du slutter å bruke penger på meningsløse elementer, opplever du en automatisk økning til bunnlinjen din. Vurder alle pengene du ville ha brukt på en ny jakke eller en annen unødvendig kjøkkengirget, og tenk på hva du ellers kunne gjøre med det.

Hvordan vil du tjene mer penger?

Beviset er ganske klart: Du er definitivt ikke begrenset av alder eller erfaring når det gjelder måter å tjene mer penger.

Du må bare ha en følelse av entreprenørskap, en god arbeidsetikk og en sterk vilje for å få det til å skje.

Catherine Alford er en prisbelønt personlig økonomi forfatter og fullt selvstendig næringsdrivende mamma. Hun skriver om hvordan å balansere livet og et budsjett over hele nettet, inkludert sitt eget nettsted, catherinealford.com.

Skrive Inn Din Kommentar