Penger

Den ultimate guiden til barnevakt (i tillegg til å kommandere en høyere pris)

Den ultimate guiden til barnevakt (i tillegg til å kommandere en høyere pris)

For flere år siden jobbet jeg som en live-in barnevakt i et par måneder.

Jeg måtte ikke kle seg som Mrs Doubtfire, og barna var OK, men opplevelsen fortsatt kan være en del av hvorfor jeg valgte å aldri ha barn.

Men hvis du liker å være barn mer enn meg, kan du gjøre anstendig penger som barnevakt.

Mange sitterer tjener nå $ 12 til $ 18 per time på jakt etter barn. Det er ikke bare en bedrift for tenåringer lenger. Som voksen kan du være mer sannsynlig å finne arbeid.

Tenker på å legge til en barnevakt på siden til din inntekt?

Her er hva du trenger å vite ...

Hvor mye kan du gjøre barnevakt?

Siden begynnelsen av 1980-tallet har barnevaktslønnene økt mye raskere enn inflasjonen, og gjennomsnittet er nå rundt $ 12 per time.

De høyeste prisene er i San Francisco, hvor barnevakt tar betalt $ 18 per time for å se tre barn.

De laveste prisene (for å se på to barn) foreslått av Sitter Citys barnevaktkalkulator er $ 10,33 og $ 10,67 per time i økonomisk deprimert Columbus, Ohio og Detroit, Michigan.

I andre byer anbefales foreldrene å tilby $ 14 og mer per time. I tillegg forteller Sitter City foreldrene å vurdere følgende faktorer når de bestemmer hvor mye de skal betale sin sitter:

 • Antall barn ($ 1 eller $ 2 mer per time per barn)
 • Alder på sitter (mer for voksne)
 • Beliggenhet (høyere lønn i byer med høyere levekostnad)
 • Tid (mer for sent netter)
 • Ekstra kvalifikasjoner (mer hvis de vet HLR, for eksempel)
 • Tilleggsansvar (mer for å plukke barn opp fra skolen eller å hjelpe med lekser)

Barnevakt bør også betales mer for spesielle anledninger som nyttårsaften, og få en heve når de har vist seg å være pålitelige, anbefaler Sitter City.

Så hvorfor har barnevakt priser steget de siste årene? Noen kilder tyder på at foreldre vil ha mer erfarne sitter, og er villige til å betale.

Det blir også vanskelig for barna å jobbe som billige barnevakt, noe som kan føre til en gjennomsnittlig lønn. Faktisk ble en mor arrestert for å la en 13 år gammel barnevakt hennes barn!

Barnevakt, barnepike eller barnehage?

Linjen mellom å være en barnevakt og en barnepike kan være vanskelig å bestemme, men det viktigere spørsmålet er om du er en uavhengig entreprenør eller en husholdningsansatt.

Hvis du er sistnevnte, har arbeidsgiver din arbeidsavgift (som å betale lønnsskatt) - noe de fleste foreldre sannsynligvis ikke vil takle for å bare ha barnevakt.

IRS sier, "En arbeidstaker som utfører barnehage for deg i hans eller hennes hjem generelt, er ikke din ansatt."

Så barnevakt i ditt eget hjem gjør det klart at foreldrene ikke trenger å håndtere lønnskostnader. Ellers, hvis du ikke blir betalt mer enn $ 1,900 av en klient i et år, vil du normalt bli ansett som en uavhengig entreprenør.

Kontakt en skattespesialist hvis du er i tvil om statusen din.

Hvis du bestemmer deg for barnevakt i hjemmet ditt, kan du bli klassifisert som barnehage operatør, i så fall kan du trenge en lisens og få andre juridiske komplikasjoner. Hver stat har sine egne lover som omfatter barnehage, og du vil sørge for at du er på høyre side av dem.

For eksempel oppgir barnevernloven i Illinois at du trenger en lisens fra Illinois Department of Children and Family Services (DCFS) hvis du bryr deg om mer enn tre barn (dine egne er inkludert hvis de er under 12 år gamle). Så hvis du bor i Illinois og ønsker å unngå behovet for barnehage, begrenser du tjenesten for å se tre eller færre barn.

Hvordan finne Babysitting Jobs

Ifølge Stephanie St. Martin på Care.com har de beste barnevaktene disse kvalifikasjonene og personlighetstrekkene:

 • Elske barn
 • Pasient
 • Ansvarlig
 • Opplevde
 • Full av energi
 • Gode ​​lærere
 • fleksibel
 • Leken
 • Følsom
 • Troverdig
 • dyktige

Det siste elementet refererer ikke bare til å vite hvordan du bytter bleier (hvis du ser på spedbarn eller småbarn), men har også førstehjelp og HLR-sertifiseringer.

St. Martin sa at de fleste familier forventer dette av sine barnevakt nå. Så hvis du har mest (eller alle) egenskapene og kvalifikasjonene ovenfor, er du sannsynligvis klar til å finne barnevakt jobb, men hvordan?

Heldigvis finnes det flere nettbaserte plattformer som er spesielt opprettet for å forbinde foreldre og barnevakt. Her er to eksempler:

 • Sitter City: De hevder å ha en ny jobbpost hvert 2. minutt. De har også et gratis medlemskap og betalte tjenester.
 • Care.com: Med et gratis medlemskap kan du legge inn en profil og søke om jobber. For tilleggsavgifter gir de andre tjenester, som en bakgrunnskontroll og bedre plassering i søkeresultatene.

Anne-Marie Lindsey, en erfaren barnepike, sammenlignet Care.com og Sitter City, og fant at Sitter City var lettere å bruke. Hun sa også at ikke å få en $ 60 "forbedret bakgrunnskontroll" på Sitter City "ser ikke ut til å komme i veien for at jeg får en jobb."

Hvor ellers kan du se etter barnevakt jobb? Avhengig av hvor du befinner deg, kan du finne muligheter som er lagt ut på Monster.com og Indeed.com. Du kan annonsere dine tjenester gratis på Craigslist.

Endelig er munn-munn kanskje en av de beste måtene å øke barnevakt-virksomheten din og finne nye kunder.Gi god service, og spør dine favorittkunder om å fortelle vennene dine om deg.

Din sving: Har du noen gang jobbet som barnevakt, og hvor mye koster du?

Annonsørens opplysning: Vi er betalt for noen av våre meninger i innlegget, og noen lenker kan omdirigere til en tilknyttet partner. Vi gir deg beskjed fordi det er hva Ærlig Abe ville gjøre. Tross alt er han på vår favorittmynt.

Skrive Inn Din Kommentar