Liv

Dette er hvorfor rensing av medisinskapet ditt er bra for deg (og lommeboken din)

Dette er hvorfor rensing av medisinskapet ditt er bra for deg (og lommeboken din)

Merk kalenderen din, alle sammen.

21. oktober er National Check Your Meds Day, ifølge Forbrukerrapporter.

Hei, slutte å rulle øynene dine på enda en helt tilfeldig ferie. Denne er definitivt viktigere enn Hug Your Cat Day. Og det kommer fra noen som virkelig elsker å kramme katten sin.

Hvorfor må du sjekke medisinene dine

Ta et sekund for å telle hvor mange resepter du henter hver måned.

Ifølge en undersøkelse av forbrukerrapporter på nesten 2000 voksne tar det gjennomsnittlige amerikanske fire reseptbelagte medisiner. Det inkluderer ikke over-the-counter narkotika, vitaminer eller kosttilskudd.

"Mye av det medisinske bruket er livreddende eller i det minste livsforbedrende," skriver Consumer Reports. "Men mye er det ikke."

Faktisk påpeker rapporten nesten 1,3 millioner mennesker gikk til beredskapsrommet på grunn av negative bivirkninger i 2014, ifølge estimater fra sentrene for sykdomskontroll og forebygging og mat- og narkotikadirektoratet.

Av de folkene som tar reseptbelagte medisiner, mer enn halvparten Har aldri bedt helsepersonell om de skulle slutte å ta noen. Av de som spurte, sa nesten tre fjerdedeler at leverandøren hjalp dem med å kutte ned sitt antall resepter.

Nå for pengepartiet: IMS Institutt for helseinformatikk funnet Amerikanerne bruker omtrent 200 milliarder dollar per år på "unødvendig og feilaktig bruk" av reseptene.

Det er en tøff pille å svelge. Det er på tide å ta en god, hard titt på medisinskapet ditt og lære hva du skal gjøre med dine gamle resepter.

3 enkle måter å rydde opp medisinskapet

Jeg får det: Det er vanskelig nok å huske å ringe på et resept du trenger før, og du forlater de franicene, «Hei, jeg beklager, men kan jeg få dette ASAP ?!» -meldingene til apoteket.

Men å rydde opp listen over medisiner er mye enklere enn du kanskje tror.

Trinn 1: Snakk med apoteket om en gjennomgang

Hei, det er hva 21. oktober er for.

Tilsynelatende er dette ikke en av disse tilfeldige sosiale medier helligdager, fordi apotekere over hele landet er klare til å hjelpe deg, inkludert de hos Albertsons, Costco, CVS, Sam's Club, Target, Walmart - hva som helst. Bare vær sikker på å ringe og sørg for at de deltar.

Mange apotekere er også villige til å gjøre dette på en hvilken som helst ole dag, så hvis du er opptatt denne lørdagen eller har et sosialt liv eller noe, ingen bekymringer. Du kan også spørre legen din neste år.

Deretter må du samle alle pillerflasker, vitaminer, kosttilskudd - uansett hva du tar - og be om en anmeldelse. Apotekere kan hjelpe deg med å finne billigere, sikrere stoffer eller til og med naturlige alternativer.

Consumer Reports skisserer sju spørsmål å spørre.

Trinn 2: Hva skal du gjøre med gamle ordinasjoner

Gjøre ikke følg ditt naturlige instinkt for å skylle med legemidler. Det er for det meste i filmer. Når politiet er i jakten. (Selv om enkelte stoffer, bare et lite antall, er spylbare.)

I stedet markerer du en ny dato på kalenderen din: 28. oktober. Det er National Prescription Drug Take Back Day.

Finn et samlingssted i nærheten av deg, og slipp av eventuelle utløste eller unødvendige rusmidler. Hvis du savner denne dagen, er det en annen i april.

Eller, hvis du bare vil rense på egenhånd, kan du følge disse instruksjonene fra Food and Drug Administration

(Det foreslår at du blander medisiner med et stoff som smuss eller kattunge. Du kan bare føle Walter White under dette trinnet.)

Trinn 3: Start frisk - og vurder dørlevering

Nå som du vet hvilke resepter du faktisk trenger, foreslår Forbrukerrapporter at de fylles på ett apotek. Det er fordi det elektroniske arkiveringssystemet vil kunne flagge eventuelle potensielle problemer eller merkelige bivirkninger når nye stoffer uunngåelig kommer inn i blandingen.

Du kan sikkert velge å gå til murstein og mørtel butikken, men Du kan også gjøre det super enkelt på deg selv og prøve et elektronisk arkiveringssystem, som Phil.

Du betaler samme kopi, men i stedet for å forlate det vanskelig "Hei, jeg trenger det, som i går" voicemail for apoteket ditt, du kan velge automatisk fylling på egen plan. Deretter vil reseptene leveres direkte til dørstokken din.

Gratis.

I tillegg, hvis du er en Phil-nybegynner, får du $ 20 av ditt første resept.

Så whaddya si? Dette er faktisk en nyttig ferdig ferie, etter min mening.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Med Young Joc ord, møter hun deg på apotekstelleren. Fordi det går ned.

Skrive Inn Din Kommentar