Penger

Slik starter du din egen Amazon Delivery Business for bare $ 10K

Slik starter du din egen Amazon Delivery Business for bare $ 10K

Amazon har tilbudt mange måter for folk å tjene penger gjennom årene, fra jobb-fra-jobben til selvutgivelse til Amazon Flex.

Nå er e-handelsgiganten sparket opp med det nye Delivery Service Partner-programmet. I stedet for en jobb eller sidegig, tilbyr Amazon entreprenører muligheten til å starte sin egen pakkeleveringsvirksomhet.

Amazon er kjent for sin raske levering, og tilbyr to-, en- og til og med samme dags frakt. I 2017 ble mer enn 5 milliarder elementer sendt til Prime-medlemmer alene, og flere nye medlemmer ble med i Prime enn i noe tidligere år. Dette nye programmet er et forsøk på å møte stigende krav.

"Etterspørselen fra kundene er høyere enn noensinne, og vi har behov for å bygge mer kapasitet," sa Amazons seniordirektør for verdensomspennende operasjoner, Dave Clark, i en pressemelding. "Da vi evaluerte hvordan vi støtter vår vekst, gikk vi tilbake til våre røtter for å dele muligheten med små og mellomstore bedrifter."

Slik starter du en Amazon-bedrift gjennom nytt program

Amazon ønsker å hjelpe hundrevis av gründere til å starte og drive sine egne bedrifter som leverer Amazon-pakker.

Firmaet sier oppstartskostnader er så lave som $ 10.000, og søkere trenger ikke tidligere logistikkopplevelse.

Amazon har også inngått $ 1 million mot oppstartskostnader for veteraner, slik at kvalifiserte kandidater kan motta refusjoner på $ 10 000.

Aksepterte søkere vil motta tre ukers praktisk opplæring og få tilgang til Amazons ressurser og teknologi.

På toppen av opplæring og leveringsteknologi vil leveransepartnerne få rabatter på Amazon-merkede leveransebiler, merkede uniformer, drivstoff og omfattende forsikringsdekning.

Ifølge Amazon vil den ideelle partneren ha 20 til 40 varebiler og 40 til 100 ansatte. Bedriftseieren er ansvarlig for å ansette, trene og administrere driverne, men Amazon vil hjelpe eieren å sette opp selskapet og drive ut av en av 75 Amazon-stasjonene.

Og ikke glem, dette er Amazon vi snakker om, så leveringstjenester må være tilgjengelig syv dager i uken, 365 dager i året. Mange mennesker forventer at levering på samme dag, selv om julen.

Amazon sier at partnere kan tjene penger på $ 75.000 til $ 300.000 årlig - hvis du opererer med 20 til 40 varebiler, det er

Så, foruten $ 10.000 i oppstartspenger, hva er kvalifikasjonene?

Når du logger på eller oppretter en Amazon-konto, kan du se krav til dette programmet: Søkere bør ha erfaring med å ansette og utvikle ansatte, en sterk kreditt historie og minst $ 30.000 i likvide midler.

Hvis det høres ut som deg og du er klar til å hoppe inn i verden med å drive din egen virksomhet, kan du sjekke ut denne programbrosjyren før du søker.

Kaitlyn Blount er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar