Liv

Hopp over Scalpers: Hemmeligheter for å betale lavere priser for konsertbilletter

Hopp over Scalpers: Hemmeligheter for å betale lavere priser for konsertbilletter

Det er ikke noe mer skuffende enn å gå glipp av billetter for å se din favorittartist live i konsert.

(Jeg mener, jeg antar jeg kunne tenke på noen få ting, men så langt som dette innlegget er bekymret, er det ingenting mer skuffende.)

Men i disse dager kan det være veldig, veldig vanskelig å få ahold av konsertbilletter uten å betale en arm og et ben - og så en annen arm for godt mål.

Du skjønner, takket være et ganske utjevnet system hvor kunstnere selger sine billetter lavt for å spare ansikt, bots og scalpers oppblåse priser og skuespillet er av største betydning, folk har betalte sinnssyke beløp for konsertbilletter.

Og når vi sier galskap, mener vi, "Yowza, det er tvilsomt, men jeg kan også forstå motivasjonen din hvis det er en ting som vil gjøre deg glad" slags beløp.

Som den slags vanvittige som betaler $ 895 for å stå innenfor 20 meter av TaySwift.

Ja, at Definisjon av sinnssykdom.

Hopp over Scalpers, Bypass Bots

Videresalgsprisene stiger med etterspørsel, (etter de grunnleggende reglene vi alle lærte i Econ 101).

Dette betyr at du aldri kan få en billig (til og med relativt så) billett til en populær kunstners live show, med mindre du kan hakke en til pålydende før botsene går i.

Men å kjøpe konsertbilletter til pålydende - spesielt til de store navnene som Beyonce eller Bieber - er det ikke lett å feat.

Likevel er det noen tips og triks som gir deg de beste oddsene for å score en billett til de laveste prisene før de er oppe.

Presale er din venn

Forhåndsperioden kan være den enkleste tiden til å fange billetter før salget åpnes for allmennheten, og det er noen måter å dra nytte av denne spesielle fordelingen.

Bli en (Super) Fan

Ved å bli med i en kunstners fanklub kan du få tidlig tilgang til billettsalget. Du kan bli med i en fan club (se artistens hjemmeside for detaljer), registrere deg for e-postlister eller følg fave på sosiale medier for å motta tidlige tilgangskoder til forvalgsperioder.

Pisk ut ditt kredittkort

Mens du alltid vil være forsiktig med å registrere deg for (og bruke) et kredittkort, kan det lille, men mektige stykket plast noen ganger være din billett til presale-riket. Ticketmaster, det viktigste stedet for konsert-billettsalg i disse dager, ofte tilbyr eksklusive presale muligheter til Chase, Citibank og American Express-kortinnehavere.

Søk på nettet

Som et siste forsøk på å få ahold av en presale tilgangskode, Du kan ganske enkelt ta til internett med et Google- eller Twitter-søk. "Artistnavn" + "Forhåndsvisning" vil vanligvis få deg der du vil være.

Få prepped

For å score billetter til drømmeshowet i den generelle salgsperioden, må du være rask - og bli forberedt.

Opprett en konto

Før dagen går billetter til salgs, opprett en brukerkonto på hvilket nettsted du vil bruke til å kjøpe dine billetter. Ingenting bremser deg mer i de hektiske øyeblikkene mellom å laste inn handlekurven og sjekke ut enn å måtte opprette en konto og fylle ut all informasjonen din.

Lag en plan

Sett deg opp for suksess ved å lage en plan. Se på et kart over lokalet for å se hvordan de forskjellige seksjonene er merket og avgjøre hvilket område du vil være i. På den måten på salget vil du ikke ende opp med panikkplukkende seter du ikke er helt begeistret for.

Øvelse gjør mester?

Hvis du er veldig seriøs om snagging-billetter for å se din favorittutøver, kan du kanskje det gjør en prøvekjøring. Hvis du aldri har kjøpt billetter online før, kan det være forvirrende å navigere på billettsalgers nettsteder. Gå gjennom bevegelsene (men ikke ved et uhell slå "kjøp!") På et allerede åpent salg slik at du vet trinnene som trengs for å gjøre det til målstreken.

Se på klokken

Ikke bare sett en alarm for det nøyaktige øyeblikket billettene skal falle. Noen salg ruller ut i faser, og den første gjengen kan falle noen minutter før den angitte tiden (selv om det ikke er noen fortelling når). Uansett vil du ha tid til å logge deg på kontoen din og gjør deg klar, så sørg for deg sett en påminnelse i 15 minutter før den faktiske salgstid.

Klar ferdig gå!

Det er nå eller aldri, så gjør deg klar, sett deg og kjøp de billettene før de blir nektet og videreselget til fire ganger deres pålydende verdi.

Hastighetstelling

Få på nettet ved hjelp av Den raskeste Wi-Fi eller kablet Internett-tilkobling du kan. En sakte internettforbindelse kan alvorlig hindre sjansene dine når du konkurrerer mot tusenvis av andre fans (og maskiner).

Ta tak i din billett på farten

De fleste billettsalgssteder har et mobilnettsted eller en telefonapp, så du trenger ikke å gå glipp av et salg bare fordi du ikke kan knyttes til hjemmedatamaskinen din. Avhengig av hastigheten på enheten din, kan det til og med være fornuftig å bruke den i stedet for din vanlige datamaskin hvis det vil gjøre jobben raskere.

Opp dine sjanser

Hvis du planlegger å gå til forestillingen med en venn, må du prøve naboen på samme tid på en annen enhet. Dette vil gi deg muligheten til å få billetter på første forsøk. Hvis du begge (magisk) ender med å kjøpe to billetter, kan du selge tilleggene via et verifisert videresalgsside. (Bare husk å være en god gruppe og motstå trang til å rive av andre fans ved å jakte opp prisen.)

Ikke bruk flere faner

Noen billettsider vil kansellere en ordre hvis de mistenker botaktivitet, og ingenting skriker: "Jeg er en robot som ønsker å hylle musikansatte" som flere nettleserflikter, som alle kjører samme billettsøk.

Styrke i (mindre) tall

Hvis du går med en stor gruppe, må du kanskje dele opp. Å kjøpe en stor del av billetter er vanskelig, siden enda et allerede kjøpt sete kunne få nettstedet til å avbryte hele bestillingen. Bestem i forveien hvem som skal sitte med hvem og jobber for å kjøpe billetter i par i stedet.

Ikke gi opp

På samme måte som bølger av billetter kan slippes litt tidlig, kan noen billetter holdes til timer, dager eller uker senere. Sjekk tilbake en gang til for å se om det er flere billetter tilgjengelig. I tillegg, hvis en begivenhet ikke solgte, men du lette etter billige seter fra get-go, kan forhandlere merke ned noen usolgte billetter i dagene (eller til og med timer) som fører opp til arrangementet. Bare vær forsiktig med å kjøpe fra noen uverifiserte tredjeparts nettsteder.

Nyt showet

Hør, jeg har vært der.

Jeg har vært den personen som spilte billettene, og hadde natten i mitt liv å se et band jeg hadde ventet på å se etter år.

Men jeg har også vært den personen som ikke kunne nab-billettene i tide, og møttes med beslutningen om å bruke 400 dollar på en billett eller sitte hjemme spredning av bandets komplette verk mens du drikker vin med en venn på kvelden på showet, valgte sistnevnte.

Hvis det ikke er en avtale i trøbbel, kan du alltid kjøpe billetter til et lokalt show for samme natt. Du kommer ut av huset, får deg av det morsomme som skjer i stadion sentrum, høre litt ny musikk og støtte en lokal kunstner og et lite sted. Det er som en vinn-vinn-vinn-vinn-vinn.

Og hvis du bestemmer deg for å slippe store penger på en natt, husker du for livet, vi kan ikke si at vi skylder deg.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun kunne nylig ikke tvinge seg til å kjøpe pricy billetter for å se The Killers, og hun slags beklager det. Fokus på "virkelig".

Skrive Inn Din Kommentar