Penger

Kom en, kom alle: Kattens sirkus er ekte - og det er å ansette med rette

Kom en, kom alle: Kattens sirkus er ekte - og det er å ansette med rette

Redaktørens notat: Arbeidsoppføringen for turbussjåføren / teknologien er ikke lenger åpen.

Kan du høre det?

Det er lyden av mine kolleger som gråter, da de innser at deres villeste drømmer endelig er blitt oppfylt: Du kan få betalt til reise landet med et mannskap av kattunge.

Akro-kattene, en tropp av tidligere foreldreløse katter, reiser fra by til by som utfører levende forestillinger til "utsolgte publikum." (Ja, vi har skrevet om dem før.)

Og akkurat nå, de ansetter både en turassistent og en bussdriver / tech.

Lyder det som din kopp kattemynte? Fortsett å lese.

Hvordan jobbe for Cat Circus

Acro-Cats-showet er "viet til å fremme kattopplæringsvitenskap og støtte katteopptak og redning", så det reiser over hele landet i - hva mer? - En egendefinert kattbuss, fremme og finne hjem for sin dyr.

I tillegg til å utføre det som høres ut som et spennende show ...

Først av, har den en "All-cat band" kalt Rock Cats. (Wut).

Sekund, kattene gjør triks med hoops, skateboards og andre rekvisitter. (Jeg har aldri møtt en katt som ville gjøre hva eieren sa hvis livet var avhengig av det, så dette er et MUST-se.)

Til slutt, og kanskje viktigst, viser showet noe som heter "katt vs kylling bowling show-down." (Jeg kan ikke begynne å forstå hva det er, som betyr at det alene er verdt prisen på opptak.)

Slik får du poten din i døren.

Turassistent

Selskapet er på utkikk etter en turassistent som vil ha ansvar "Cat wrangling," flytte rekvisitter, selger turgåing varer, omsorg for "Rock Star katter" og koordinere frivillige for alle forestillinger. Det er en bonus hvis du kan kjøre en 45-buss.

Oppføringslandene betaler er "i samsvar med kvalifikasjoner og erfaring" - og jeg antar at det betyr erfaring med turer, og ikke katter. Fordi ingen erfaring med katter forbereder deg på alt som er katter.

Turistbussjåfør / -teknikk

I denne posisjonen vil du være ansvarlig for kjører og vedlikeholder katte turbussen, som faktisk er en 45 'buss som tauer en 14' bil.

Den andre delen av jobben din ville gjøre lyder og lys for showet. Du må kunne løfte og bære 50 pund, da du må laste utstyr inn og ut av kjøretøyene.

Ingen lønn er oppført; I stedet sier selskapet at det er "å ta bud / tilbud på denne stillingen." Det kreves et CV, pluss en kontroll av bakgrunnen og kjøreoppføringen.

Ikke til katter? Sjekk deretter vår åpne stillinger her på The Penny Hoarder.

Jeg har en følelse av at vi kommer til å miste mer enn en medarbeider til denne reisende troupe av tabbies ...

(H / T til DNAInfo for å finne denne morsomme konserten.)

Din sving: Vil du bli med i kattens sirkus?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.


Skrive Inn Din Kommentar