Penger

Undersøkelse: Amerikanerne er bekymret for å spare penger, men ikke bruk Savings Apps

Undersøkelse: Amerikanerne er bekymret for å spare penger, men ikke bruk Savings Apps


Amerikanerne er ikke så sikre på denne økonomien, og en ny studie ser på hvorfor.

Visst, aksjemarkedet er opp, og arbeidsledigheten er nede. Det er gode ting. Vi har kommet langt siden Great Recession for et tiår siden.

På den annen side sparer folk ikke nok penger.

En ny nasjonal undersøkelse fant det de fleste amerikanere føler den amerikanske drømmen har forandret seg - mer enn halvparten definerer nå økonomisk suksess som ikke bare levende lønnssjekk-til-lønnssjekk.

Studien av PurePoint Financial, en divisjon av California-baserte MUFG Union Bank, fant også at mange amerikanere ikke forbereder seg for fremtiden, økonomisk sett:

  • Nesten halvparten av amerikanerne har ingen penger lagret i en pensjonskonto.
  • Selv om digital og mobil banking blir stadig mer utbredt, Amerikanere utnytter ikke apps som kan hjelpe dem med å gjøre smartere økonomiske valg.

Faktisk, bare 7% av amerikanerne bruker spareapplikasjoner, fant studien. Det er tilfelle selv om det har vært en eksplosjon av slike apps de siste årene.

For eksempel kan du bruke en app som heter Acorns som vil avrunde kjøpet til nærmeste dollar og trag din digitale forandring til en investeringskonto.

På samme måte ringte en smarttelefon app stash vil automatisk trekke små pengesummer fra bankkontoen din og investere den på aksjemarkedet for deg.

En av de mest attraktive tingene med disse spareapplikasjonene er at de er enkle og enkle å bruke.

"Noen ganger i møte med usikkerhet, folk har en tendens til å fryse og ikke foreta noen handling i det hele tatt," sier Pierre P. Habis, president for PurePoint Financial. "Det beste rådet jeg kan gi folk er å alltid planlegge for i morgen ved å lagre det du kan, ideelt minst 10% av inntektene dine. Men selv om du ikke kan legge så mye til side, kan du sette opp et system for å spare et bestemt beløp hver måned. "

Det er vanskelig å komme frem i disse dager

PurePoints undersøkelse fant stor usikkerhet om økonomiens tilstand.

Bare en av fire amerikanere tror det er lettere å komme frem i dag enn det var for fem år siden. Halvparten forventer ikke å føle seg bedre om sine besparelser fem år fra nå.

Purepoint fant at 71% av folket føler at den amerikanske drømmen har endret seg, og 64% definerer økonomisk suksess som ikke levende check-to-check.

Et lyspunkt: Ca 20% av de undersøkte var "super savers" som rutinemessig avsatte store deler av sin inntekt for besparelser. De pleide å være mer optimistiske om fremtiden enn andre amerikanere.

Her på The Penny Hoarder er det en finne i PurePoint Financial survey som virkelig hoppet ut på oss: Amerikanerne er mer komfortable å diskutere religion og politikk med sine familier enn de snakker om økonomi.

  • Mens de aller fleste amerikanere (87%) tror foreldre er ansvarlige for å undervise barna om å spare, sier bare halvparten at deres egne foreldre lærte dem økonomiske ferdigheter.
  • Nesten halvparten av amerikanerne (42%) sa de til slutt stole på seg selv for å lære om økonomiske forhold så godt de kan.

Dette høres kjent ut. Ingen lærte oss noe om penger. Vi må finne ut det for oss selv.

Det er derfor vi leser nettsteder som The Penny Hoarder.

Mike Brassfield ([e-postbeskyttet]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han er en stor troende i den amerikanske drømmen.

Skrive Inn Din Kommentar