Liv

Uber Express POOL gir et mindre kostbart alternativ til disse 8 byer

Uber Express POOL gir et mindre kostbart alternativ til disse 8 byer

Hvis du bor i San Francisco, Boston, Los Angeles, San Diego, Denver, Miami, Philadelphia eller Washington, D.C., kan du lagre en fin del av endring på din neste Uber-tur.

Uber Express POOL-passasjerer må gå et par kvartaler for å bli plukket opp for sin tur, men selskapet sier at ryttere kan spare så mye som 30% av deres totale regning.

Det er en annen fangst, skjønt, så hvis du er en innadvendt, kan dette nye turen ikke være for deg.

Uber Express POOL-passasjerer deler bilen med andre ryttere for å tillate drivere å ferge flere personer til samme generelle beliggenhet samtidig.

Drivere kan fungere mer effektivt og passasjerer sparer penger, så det er virkelig en vinn-vinn-situasjon

Hvis du er kult med å dele turen med andre mennesker og bo i en by der dette alternativet tilbys, bare brann opp appen og velg Express POOL.

Innen noen få minutter får du veibeskrivelser på hvor du skal møte sjåføren din og detaljer om hvilken tid du skal ankomme for henting.

Når du kommer nær slutten av turen, vil appen varsle deg hvor du vil bli slått av og gi deg gåbeskrivelser for å komme deg til destinasjonsadressen din.

Uber Express POOL virker som et fantastisk alternativ til overfylte busser og tog. Det er også et billigere reisemulighet enn single-rider drosjer i områder der offentlig transport er begrenset.

Og hvem liker ikke å spare opptil 30% avslag, vel, noe?

Min kollega her på The Penny Hoarder, Staff Writer Nicole Dow, brakte opp et annet godt poeng om fordelene med Uber Express POOL. Hun nevnte at noen passasjerer kanskje foretrekker å ha co-ryttere i bilen, i stedet for å ri alene med en sjåfør de aldri har møtt.

Ikke vær redd om Uber Express POOL ikke er tilgjengelig der du befinner deg.

"Dette er bare starten: Vi tar snart Express POOL til flere byer!" Ethan Stock, Produktdirektør, Shared Rides på Uber sa i et blogginnlegg.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun elsker ideen om å ta på seg litt trening før og etter en tur-deling.

Skrive Inn Din Kommentar