Penger

6 rare måter å spare $ 4000 / år uten å kutte tilbake på noe

6 rare måter å spare $ 4000 / år uten å kutte tilbake på noe

Så mye av personlig finansråd der ute, handler om hvordan du begrenser din livsstil for å spare penger. De vil at du skal kutte kabelen, lage middag hjemme syv netter i uken, og vent på pensjonering for å reise.

Det kan fungere for noen, men jeg har prøvd det før, og det gjorde meg bare deprimert.

Jeg har skrevet før om hvordan over fiksering over frugality kan faktisk ha motsatt innvirkning på budsjettet. Jeg abonnerer på teorien om at ved å lage små men meningsfulle endringer i måten vi håndterer pengene våre, kan de fleste av oss spare penger!

Med det sagt er det noen enkle måter å spare $ 4000 per år uten å kutte på noe.

1. Gå ut til middag, men betal halvparten av regningen

Vi vet alle at Groupon er en fin måte å spare på å gå ut for å spise. De har 100-tallet av gavekort som du kan kjøpe for 50-80% avslag. Men hvis du bare bruker Groupon ... mister du litt penger.

Få dette - folkene over på MyPoints vil gi deg en 5,4% kontantrabatt på hver Groupon du kjøper gjennom deres nettsted. MyPoints er gratis å bli med, og det tar bare 15 sekunder å registrere seg.

Tenk på dette i et sekund. Hvis du kjøper et gavekort på $ 40 på Groupon for $ 20, pluss du får 5,4% tilbakebetaling fra InboxDollars, kan du og din betydelige andre gå ut for å spise for bare $ 18,82. Hvor fantastisk er det?

Årlige besparelser: Gjør denne 1x uken, og du sparer $ 1300 / år

2. Fortell banken å ta en tur

Jeg hater å være den som bryr deg, men sjansen er at banken din ripper deg av. De 10 beste bankene i USA krever et gjennomsnitt på $ 7,50 / måned for en konto. Det er sinnsykt!

Du bør prøve å bytte til en nettbank. De har lavere overhead kostnader og er i stand til å overføre disse besparelsene sammen til forbrukerne. Det er en haug med gode nettbanker, men min favoritt er definitivt Chase fordi de for tiden tilbyr Penny Hoarder-leserne $ 250 bare for å åpne en konto.

Årlige besparelser: Eliminer gebyrene og spar $ 90 / år.

3. Få Cashback på Filet Mignon

Du trenger ikke å kutte ned i matbutikken hvis du vet de riktige triksene. Har du hørt om rabattapper?

Min favoritt er Ibotta-appen - det gir deg en kontantrabatt på kjøpene dine fra butikkene hvis du tar et bilde av kvitteringen med smarttelefonen.

Mange av rabatter er for ting som biff, biff, brød og egg. I tillegg kan du handle i din normale matbutikk. Det er ikke nødvendig å løpe over byen for å spare penger.

Og akkurat nå, gir Ibotta nye brukere en registreringsbonus på $ 10, bare for å innløse deres første kvittering.

En annen måte å få rabatt på dagligvarer er å registrere seg for å være en Nielsen-dagligvarefamilie. Nielsen vil spørre deg om å skanne dagligvarer for å gi data til sine markedsførere. I bytte for din deltakelse, vil de gi deg poeng som du kan innløse for gavekort og gratis elektronikk.

Årlige besparelser: Få $ 5 / uke i dagligvarerabatter, og du sparer $ 260 / år

4. Få din mobiltelefon gratis

Den gjennomsnittlige husstanden betaler rundt $ 102 / måned i mobiltelefonregninger! Prøv å bytte til en gratis operatør som FreedomPop.

De tilbyr gratis snakk, tekst og 4G data.

Det er et par advarsler. For det første må kundene gi sine egne Sprint-støttede smarttelefoner. (Selskapet tilbyr en telefon selv, selv om det er den ekstremt utdaterte HTC Evo fra 2010.)

For det andre kommer din gratis bruk med en hette. Du mottar 200 minutter snakk, ubegrenset tekst og 500 MB data som skal brukes på smarttelefonen hver måned. Hvis du vil ha mer data, må du betale mer - og hvis du vil ha raskere hastigheter, må du betale for det også.

Årlige besparelser: Eliminer mobiltelefonregningen og spar $ 1,224 / år.

5. Hvem vil ha gratis Internett?

Det er ikke nødvendig å avbryte internettforbindelse for å spare penger. Hvis du er villig til å dele noen data om ting som hvor lenge kostnadene dine på Facebook, vil disse tre selskapene bidra til å betale for internettregningen din ...

Nielsen Digital Voice - Når du registrerer deg for å være på deres panel, blir du automatisk innført for å vinne penger hver måned. Den laveste prisen er $ 25 og toppprisen er $ 1000, og du vil være kvalifisert til å vinne hver måned (faktisk har jeg hørt fra et par lesere denne uken som har $ 25 sjekker allerede).

Årlige besparelser: minst $ 295 / år

6. Shop Til 'You Drop, men gjør det online for rabatter.

Er du kjent med cash-back shopping nettsteder som Ebates? De vil gi deg en kontantrabatt hvis du gjør dine online shopping gjennom deres nettsted.

Du trenger bare å opprette en gratis konto, og deretter bruke nettstedet deres til å handle på favorittsteder som Target, Amazon og Kohl (det er tusenvis av butikker der - det er bare noen få). Ebates vil da gi deg opptil 25% tilbakebetaling på hva du kjøper! Galt, ikke sant?

Jeg bruker dette året, men det er spesielt nyttig på juletid. Vurder at den gjennomsnittlige familien brukte $ 801 i gaver i fjor, og du kan se hvor fort dette ville begynne å legge opp.

Årlige besparelser: Bruk dette ved jul, gjennomsnittlig rundt 10% i tilbakebetalingsrabatter, og spar minst $ 80 / år

Husk at du ikke trenger å gjøre store endringer for å spare mye penger. Det handler om å lage små endringer som gjør store forskjeller ...

Din tur: Vil du prøve noen av disse ideene?

Opplysning: Vi setter pris på at du lar oss inkludere tilknyttede lenker i dette innlegget. Det hjelper å holde øl kjøleskap lager i Penny Hoarder break room.

Skrive Inn Din Kommentar