Penger

Bird Poop øredobber og andre rare smykker du kan selge

Bird Poop øredobber og andre rare smykker du kan selge

Frank O. Hill opptrådte med sine akryl-innkapslede vaktelskapskjøp på Tonight Show over 30 år siden. Siden da har kunstnere fulgt sin ledelse med lignende ekskrementale moter. For eksempel selger Alicia Merritt papegøye smykker på nettet. Alas, hun bruker falske fuglefjerninger, men det faktum at hun har lykkes med å selge sine kreasjoner i mange år tyder på Du kan tjene gode penger å skape og selge unike smykker.

Hva annet kan du selge?

Du kan lage dine egne unike smykker uten å kopiere andre, men å se på hva som er gjort kan bidra til å inspirere temaer som selger. Min korte etterforskning på nettet førte meg til en wire-and-diamond-opprettelse som er slitt over ansiktet, sammen med følgende smykker elementer til salgs:

  • Menneskelige tannhalsbånd (ekte tenner)
  • Zip-slips øredobber
  • Armbånd laget av små plasthender
  • Eyeball anheng
  • Plastfoster halsbånd
  • Beetle brosje (ekte bille)
  • Hus fly øredobber
  • Kyllingfjær smykker
  • Strand glass øredobber

Kanskje en av de mer interessante nisjene er kremerings smykker. Mer enn ett selskap vil slå aske av dine kjære til øredobber og halskjeder!

Men du trenger ikke å sikte på morbid å komme fram til unike. Kanskje ingen har gjort øredobber fra lightere eller røkelsebrennere ennå - men på andre tanke lyder de litt for farlig ...

Å lage smykker

Jeg kan ikke male, tegne, strikke, skape eller til og med koordinere klærne mine uten hjelp, men jeg har laget og solgt smykker, og det kan du også. Jeg har bare boret hull i interessante mynter, sjøskjell og andre gjenstander og løp snor gjennom dem for å lage anheng. Min kone og jeg solgte disse for et par dollar hver på loppemarkeder og håndverk viser. Det er så enkelt det kan være, selv om du kanskje vil sikte på litt mer håndverk.

Det er mange online videoer på hvordan du lager smykker. Finn veiledningene som hjelper deg med å lære grunnleggende om hvordan du bruker ledning, fest klemmer til kjeder, som limes til bruk, og så videre. Så drøm opp noen nye design, bruk nye materialer, eller begge deler.

Smykker laget av naturlige materialer er populære. Jeg har laget vevde armbånd av cederrøtter - et annet eksempel på hva som kan gjøres uten dyktighet, siden jeg bare flettet dem inn i en sirkel.

Og du trenger ikke nødvendigvis å samle dine egne materialer. Vi solgte mange håndlagde fiskeskal øredobber som vi hadde brakt tilbake fra Ecuador (finere enn de høres), og de fargerikt farvede fiskene hadde lett blitt brukt til å lage halskjeder også.

Hvor å selge dine kreasjoner

Med mindre produktlinjen din allerede er bevist å selge deg, unngå håndverk og andre dyre steder. Du kan selge mange smykker og fortsatt ikke dekke booth avgifter. Å sette smykker i butikker på forsendelsen er tryggere.

Hold et displaycase fullt av arbeidet ditt med deg til enhver tid, slik at du kan selge til venner og medarbeidere, eller i det minste få tilbakemelding.

Selge på nettet er kanskje den beste måten å gå. Du kan til slutt ønske et nettsted for å vise frem arbeidet ditt, men du kan begynne å selge smykker på Etsy. Det koster bare 20 cent til å liste en vare og en annen 3,5% av salgsprisen hvis og når den selger. (Liker denne ideen? Klikk for å tweet det!)

Hvor mye kan du gjøre?

Småbedriftseiere (spesielt de som har kontanter) snakker ikke for sine tall for mye, men jeg fant flere medlemmer av et håndverkforum som sier at de betaler regningene med sine kreasjoner (man gjør det med elg-antler smykker). Å være i stand til å starte med noen få materialer og ingen overhead gjør dette til en lavrisiko-bedrift i alle fall.

Rena Klingenberg, grunnlegger av SmykkerMakingJournal.com, mener det er en stor feil å prise elementene dine for lavt. Hun sier "Når smykker kunstnere setter seg opp til å jobbe hardere mens de tjener mindre, er det ikke en bærekraftig måte å drive en bedrift på." Når du pris for lav, vokser du en kundebase som forventer lave priser. Deretter, med bare en liten fortjeneste per stykke, vil du slite for å lage og selge skapelsene dine raskt nok til å gjøre en anstendig lønn.

Du må selge brikkene dine til en pris som dekker materialer og andre utgifter, pluss betaler deg godt for din tid. Og husk at å lage smykker er bare en del av tiden du vil bruke på forretningsaktiviteter. Du bestiller materiale, markedsføring, innstilling av skjermer, reiser (hvis du viser), fraktprodukter til kunder, og så videre.

Lag unike høy kvalitet smykker, pris det godt, og lær hvordan du markedsfører den. Gjør de tre tingene, og du kan ha en morsom og lønnsom liten (eller stor) bedrift som selger datamaskin-chip øredobber eller kakerlakk anheng, eller ... hvem vet?

Din sving: Har du noen ideer til unike smykker du kan lage og selge?

Skrive Inn Din Kommentar