Liv

Dette nettstedet gjør det enkelt for bryllupsgjester å bidra til din bryllupsreise

Dette nettstedet gjør det enkelt for bryllupsgjester å bidra til din bryllupsreise

Bryllupsregister er ikke noe nytt.

I nesten et århundre har nylig forlovede par gjort lister over must-haves for å hjelpe sine venner og familie i jakten på den perfekte bryllupsgaven.

En fem-trinns blender som kan pulverisere kale med svitsjen på en bryter? List det.

Et sett med krystallkuler vi slipper ut en gang hvert 10. år? List det.

En stabel av dekorative tallerkenhåndklær som aldri blir brukt til å tørke en enkelt tallerken? Sett det på listen.

Men i løpet av de siste årene har en ny trend i bryllupsgave - og etterspørsel - kommet fram: kontant penger.

(Og ærlig talt, vi er alle for det.)

Men med den økende populariteten og akseptabiliteten av kontanter gaver til bryllup (selv om mange kulturer har feiret denne måten i årevis!) Sammen med vårt samfunns behov for ultimativ bekvemmelighet, er det fornuftig at et nettsted spesielt for kontanter registreres på scenen.

Skriv inn: Honeyfund.

Honeyfund hjelper par med kontanter bryllupsregister

Honeyfund er en gratis online bryllupsreise registertjeneste.

Mens det primære fokuset er på bryllupsreiseutgifter, er det blitt beskrevet som "crowdfunding for nygifte", og det er ikke helt feil.

I tillegg til bryllupsreisefinansiering kan par også registrere seg for kontanter gaver for å dekke "big-ticket elementer" som en ny oppvaskmaskin, en forskuddsbetaling på et hus eller bare for et redeegg for å bygge sitt nye giftede liv på.

Par kan sette opp en gratis side eller betale en $ 40 avgift for å oppgradere til en konto med mer funksjonalitet og færre annonser.

Med begge alternativene kan parene tilpasse en ønskeliste og dele bryllupsdag detaljer med sine gjester.

Når du har opprettet en konto, kan du begynne å legge til linjeposter i registeret ditt. Disse kan være så brede som "fem netter på et hotell" eller så spesifikt som "ansiktsbehandlinger for to." Honeyfund foreslår standardkategorier og prisklasser for hvert element, men du kan redigere informasjonen for å reflektere dine behov mer nøyaktig.

Stephanie Bolling, en stabskribent her hos The Penny Hoarder, bruker Honeyfund til hennes kommende bryllup. Hun brukte nettstedet til å registrere seg eksklusivt for sin bryllupsreise, en tur til Europa som inkluderer stopp i London, Paris, Amsterdam og Roma.

Blant hennes spørsmål er "flybillett", sightseeingturer, "dining" og "transport." Hver kategori er brutt opp i rimelige biter, og venner og familie kan velge en gave som spenner fra $ 25 til $ 50. (Hva handler om hva de vil ende opp med å betale for en blender eller en brødristerovn, ikke sant?)

Avhengig av hvordan du bestemmer deg for å betale ut (ved hjelp av en hvilken som helst kombinasjon av følgende) er det forskjellige gebyrstrukturer på plass.

Hvis du leter etter bekvemmelighet generelt, kan du bruke PayPal eller WePay til å utbetale bidrag. Hvis du velger dette alternativet, betaler du en rate på 2,8% pluss 30 cent for hver transaksjon.

Det nye Honeyfund Balance-programmet gir deg mulighet til å utbetale pengene dine som gavekort gjennom nettstedets nettverk av gavekortleverandører (som inkluderer butikker som Delta, Amazon og Bed, Bath og Beyond). Dette alternativet er helt gratis.

Du kan også velge off-line gifting, hvor du vil oppgi dine behov på Honeyfund, men be om at gjestene tar med økonomiske gaver i form av kontanter eller sjekker til bryllupet selv. Dette ville eliminere utbetalingsgebyrene helt.

Uansett hvilken metode du velger, vil bryllupsg gjestene ikke betale en krone i avgifter.

Tradisjonelle bryllupsregister er ikke helt ut

For par som kanskje fortsatt trenger noen husholdningsartikler, eller de med mer tradisjonelle familie og venner som ikke er interessert i å donere penger til ferie, tillater Honeyfund brukere å integrere et tradisjonelt, i butikk og online bryllupregister på nettstedet.

Selv om hovedfokuset ditt er på å samle nok penger til å komme til Jamaica, kan det være nyttig å gi gjestene et annet valg når det gjelder gifting - og vil hjelpe deg med å unngå vanskelige samhandlinger med gjester som rett og slett ikke kan gå fra tradisjon.

Par kan lage et register i en butikk som Crate & Barrel eller Bed, Bath & Beyond og knytte den direkte til deres Honeyfund-konto.

Dine gjester kan klikke gjennom, velge en gave og enten sende den direkte til deg (avhengig av butikkens evner) eller kjøpe den og ta den med på gavebordet.

Ønsker å gjøre prosessen jevnere, har Target nylig annonsert planer om å samarbeide med Honeyfund for å tillate brukere å opprette eller handle et register fra et enkelt reisemål.

Men Cash Registries er definitivt inn

I disse dager og alder deler de fleste par allerede et hjem som er fylt med alle kolander, laken og såpedispensere de kan passe, eller sammenføyer to separate hjem til en - og bestemmer hvilket sett med gryter og panner til grøft.

Og mens noen mennesker blir overrasket over konseptet som en helhet, kan et kasseapparat være veldig nyttig for par som bare starter ut på et kritisk (og ofte ganske økonomisk fastspent) punkt i deres liv.

Alexa Vincent, foto koordinator på The Penny Hoarder, brukte Honeyfund til hennes bryllupregister tilbake i 2015.

Mens hun og hennes nåmann spurte venner og familie for å hjelpe dem med å betale for sin bryllupsreise til Florida Keys, ga paret gjestene et annet valg også.

"Vi ga dem også muligheten til å hjelpe med nedbetalingen til et hjem hvis de ønsket å bidra til det i stedet," sa Vincent.

Så mens det ikke er akkurat servise og badematter, var det et mer konkret behov at gjestene kunne hjelpe paret betale for.

Og det virker som et rettferdig kompromiss rundt.

Jeg mener, snorkling i krystallklart vann er ganske kjempebra, men så har en startbilde hjem for å komme tilbake til når eventyret er over.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar