Liv

Bruder, rødme på bekostning av kjolen din? Slik gjenoppretter du det på nettet

Bruder, rødme på bekostning av kjolen din? Slik gjenoppretter du det på nettet

I mars 2016, nylig engasjert, gikk jeg inn i Davids brude og sa til meg selv: "Jeg vil ikke bruke mer enn $ 500 på en brudekjole. Jeg vil ikke bruke mer enn $ 500 på en brudekjole. "

Jeg brukte $ 900 på min brudekjole. Før forandringer. Uff da.

I begynnelsen gråt jeg fordi jeg var så følelsesladet over å se meg selv i kjolen til drømmene mine. Da gråt jeg på grunn av prislappen.

Det er ingen hemmelighet at det er mange måter å finne rabatter på brudekjoler på. Bruder kan leie sine kjoler eller handle på steder med rimelige linjer, for eksempel TJ Maxx.

Men hva med de av oss som allerede har kjøpt våre kjoler og hadde våre bryllup? De gode avtalene vi hører om nå, eksisterte heller ikke på tidspunktet for vårt engasjement, eller vi visste ikke om dem.

Eller hva med bruder som finner sin perfekte kjole, men til en pris som får dem til å knuse?

Det er et alternativ for oss alle.

Selg din brudekjole

Når jeg nevner noen som jeg vil selge min brudekjole, faller kjeften sin. Spesielt hvis de har vært en brud før.

"Hvorfor?" Spør de. "Ønsker du ikke å sende den ned til din datter? Ønsker du ikke å henge den på veggen din? "

Nah. Det er bare ikke min stil.

Jeg kjenner meg selv. Og jeg vet at brudekjole vil bli i skapet mitt til jeg dør. Hvorfor ikke gjøre noe med det? Hvorfor ikke la en annen brud nyte det? Viktigst ... Hvorfor ikke tjene noen av pengene tilbake?

Hvis du leser dette og nikker på hodet, kan det være for deg å selge kjolen din! Her er noen tips for å gjøre din salgsopplevelse så enkelt og vellykket som mulig.

1. Bevar det

Ærlig, jeg forstod ikke hva som bevart en brudekjole innebar til den skjebnefulle marsdagen. Salgsmennene på Davids Bridal forklarte prosessen for meg, og jeg er takknemlig for at de gjorde det. Jeg beklager ikke å betale $ 100 for å ha min kjole bevart.

Når du har en kjole bevart, bestemmer fagfolk nøyaktig hvilken type rengjøring som må gjøres. For eksempel er oppdrettere opplært for å oppdage nesten usynlige flekker som vil bli gule over tid, så vel som i teknikkene for å fjerne dem. Husk at de fleste vanlige renserier er ikke trent i brudekjole bevaring!

Da jeg kjøpte kjolen min, anbefalte jeg at det var Davids Brude som var registrert hos konserveringsfirmaet samme dag. Dagen etter bryllupet min, fylte moren kjolen inn i den store boksen Davids brude hadde gitt oss, kjørte til UPS og sendt det til adressen detaljhandelskjeden ga oss.

Fraktgebyrene var allerede inkludert i prisen, så all min mor måtte gjøre var å slippe kjolen av og vente på at den skulle bli sendt tilbake til oss, skinnende og rent.

Hvis kjole er bevart, kan du lade litt mer for det, å vite at det er praktisk talt nytt!

2. Hold oversikt over kostnadene

For de i begynnelsen av planleggingen av et bryllup, oppfordrer jeg deg til å holde oversikt over hvor mye penger du bruker på kjolen din.

Dette kan virke enkelt. "$ 1000 prislapp? Boom, kjole koster $ 1000! "

Ikke så fort.

Ta hensyn til endringer. Husk hvordan jeg sa kjole koster $ 900? Vel, det koster faktisk over $ 1200 etter endringer! (Ikke døm meg, jeg ber deg.)

Du kan også trenge spesielle undertøy. De fleste gjør det. Jeg trengte ikke en spesiell bh eller korsett, men jeg betalte rundt $ 80 for en underskirt for å gjøre kjolen mer smigrende og full.

Spor disse kostnadene, slik at du vet hvor mye du egentlig betalt for kjolen din. Da får du en bedre ide om hvor mye du skal lade. Spesielt hvis du selger disse underskirts og korsetter sammen med det!

3. Snakk med fotografen din

Når du diskuterer bildene du vil ha på bryllupsdagen, nevner fotografen at du spesifikt vil ha bilder av kjole. Disse bør omfatte nærbilder av kjolenes detaljer, portretter av deg i kjole og bilder av kjolehengen din.

Å dele disse bildene med folk vil gi dem en god ide om hvordan kjolen ser ut, og de vil nok være mer tilbøyelige til å kjøpe den.

Jeg vet at fotografen din tar bilder for å selge kjolen din senere, ikke høres veldig kreativ eller eksotisk ut. Men hvem sier bruder kan ikke være praktisk også?

Du bør også spørre fotografen din på forhånd hvis du kan bruke bildene sine på brudekjoler. Lovlig, du trenger deres tillatelse til å gjøre det. Skriftlig.

Jeg anbefaler å gjøre denne forespørselen før din bryllupsdag. Jeg er nå nå rundt for å selge kjolen min. Jeg sendte min fotograf til hennes tillatelse, men hun har fortsatt ikke kommet tilbake til meg! Ærlig, jeg er ikke engang sikker på at jeg har sin nåværende e-postadresse.

Jeg skulle ønske jeg hadde kjent å ta vare på dette tidligere og dermed unngått bryet.

4. Bruk sosiale medier først

Før du registrerer kjole på et nettsted for fremmede å lese, kan du prøve å lage et Facebook eller Instagram-innlegg med mange bilder for å se om noen du kjenner er interessert.

Hvis du kan finne noen gjennom sosiale medier, vil det spare deg for å håndtere et tredjeparts nettsted. For ikke å nevne, belaste de fleste nettsteder et noteringsgebyr eller provisjon når kjolen din selger.

Både du og kjøperen kan føle seg mer komfortabel med å gjøre forretninger med en venn eller bekjent enn med noen på Internett.

5. Finn riktig nettsted

Hvis ingen biter etter at du legger inn på sosiale medier, er det på tide å lete etter andre kilder!

Det er mange nettsteder hvor du kan selge kjolen din. jeg anbefaler PreOwned Bryllupskjoler. Jeg har solgt brudepike kjoler på dette nettstedet og hadde en positiv opplevelse. Det er relativt enkelt å bruke, og de gir selv en praktisk dandy Wedding Dress Value Calculator slik at du kan finne ut hvor mye du skal lade.

På PreOwned Bryllupskjoler, bruder som selger Davids brude kjoler som har blitt slitt en gang (som min!) Vanligvis liste sine kjoler for rundt 40% til 60% av den opprinnelige detaljhandelskostnaden. Med hensyn til disse tallene, kan jeg gjøre mellom $ 360 og $ 540 når jeg selger kjolen min!

Andre flotte nettsteder inkluderer Ruffled, Tradesy og Etsy.

6. Selg raskt

Husk, du bør gjøre som jeg sier, ikke som jeg gjør! Det har vært nesten to år siden jeg kjøpte kjolen min.

Det er imidlertid best å selge kjolen din relativt snart etter bryllupet ditt. Prøv å oppgi det innen to år etter datoen du kjøpte den.

Selger raskt gjør det mer sannsynlig at klesstilen din fortsatt er i mote. Når en stil er nåværende, er flere interessert i å kjøpe den.

Hvis du allerede har passert toårsmarkedet, fortvil ikke! Det kan ikke skade å liste din kjole uansett. Og hvis du følger de andre trinnene på denne listen, vil sjansene dine for å selge den bli bedre.

Hvis det har vært mye mer enn to år, kan kjole allerede ha gått ut av stil og er på vei tilbake. Vintage jobber alltid for brudekjoler!

Når jeg bestemte meg for å selge kjolen min, ble det økonomiske stresset av det enorme kjøpet bleknet i bakgrunnen. Jeg angrer ikke å kjøpe det, fordi jeg hadde det på den mest fantastiske dagen i mitt liv. Og nå kommer noen andre til å ha det på sin store dag også.

Laura Grace Tarpley er en nomad og frilansskribent som driver bloggen "Let's Go Tarpley !," hvor hun deler tips om budsjett reise og flytte til utlandet. Følg henne på Twitter @ lgtarpley.

Skrive Inn Din Kommentar