Penger

Disse 5 tipsene vil hjelpe deg med å markedsføre og markedsføre din sidegig som en proff

Disse 5 tipsene vil hjelpe deg med å markedsføre og markedsføre din sidegig som en proff

For mange av oss er det den enkle delen å velge den perfekte sidengig.

Å finne betalende kunder er hvor det blir vanskelig.

Selv om noen sidekysler ikke er avhengige av å tromme opp en jevn flyt av klienter, krever de minst en liten selvfremmende kampanje hvis du vil lage bank.

Disse fem tipsene vil hjelpe deg med å markedsføre og markedsføre sidenes virksomhet for å øke kontantstrømmen.

1. Opprett et sosialt mediemedlemskap

Aktive sosiale medier-kontoer kan gå langt for å fremme din travle side.

Sosiale kontoer tar arbeid for å opprettholde, men de er verdt innsatsen. På et minimum må du sette opp en Twitter-konto og en Facebook-side der folk kan gå for å lære mer om deg og ditt arbeid.

Hvis din sidejobb har et visuelt element til det - si, grafikk eller blomstarrangering - vurdere å få en Instagram-konto å fylle med bilder av arbeidet ditt.

En snazzy LinkedIn-profil kan også bidra til å øke forretningsmulighetene dine.

Når du snakker om LinkedIn, må du være sikker på å bli med noen profesjonelle grupper for å bygge nettverksrelasjoner med andre mennesker i din bransje når du har konfigurert kontoen din.

Enten du vil at din sosiale media-tone skal være uformell og uklar eller mer formell, avhenger av hva din side har det, og hvilket bilde du vil projisere til kunder.

For eksempel, statusoppdateringer og bilder av deg cavorting med valper på det lokale håndverket bryggeriet med en øl i hånden din er flott hvis du er en hundevogn, men sannsynligvis ikke så mye hvis du leter etter barnevakt.

2. Lag et nettsted

Mange potensielle kunder vil spore deg gjennom sosiale medier, men noen foretrekker å sjekke ut et nettsted for å lære mer om tjenestene dine.

Tilbake på dagen var det en komplisert affære som innebar en grad i datateknikk, en masse penger og litt flaks, å sette opp et nettsted.

I dag går nettsteder som Bluehost deg gjennom hele prosessen - ingen grad nødvendig. Best av alt, planer starter på så lite som $ 2,95 per måned.

Hvis du er i ferd med å takle en ny ferdighet, kan du for $ 10 lære grunnleggende om å bygge ditt eget nettsted med et online webutvikler kurs på Udemy eller Skillshare.

3. Bestill visittkort

Når du har fått din digitale tilstedeværelse kvadret bort, ikke glem å planlegge for de en gang i en-blå-månen øyeblikkene når du møter noen som ikke bruker internett.

Visittkort er mer sjeldne enn de pleide å være, men folk fortsatt av og til be om en. Vær klar hvis det skjer med deg ved å plukke opp en pakke med verdifulle kort fra Vistaprint eller Office Depot.

Også, ikke glem at visittkort er skattefradrag.

4. Skriv din heisplass

Neste på oppgavelinjen er det å lage en heiskast - en rask oppsummering av sidens kjas og kvalifikasjoner som du kan dele med noen i tiden det tar å kjøre en heis.

"En heiskast gir andre en følelse av hvem du er, hva du vil, og hva du har å tilby," forklarer FlexJobs 'Beth Braccio Hering. "Å levere det med tillit hjelper deg med å få et sterkt førsteinntrykk."

Hvis du aldri har opprettet en heis tale før, har Toastmasters noen gode tips for å hjelpe deg med å komme i gang.

5. Ramp opp henvisnings- og nettverksinnsatsen

Ord-av-munn henvisninger er en av de beste måtene å finne kunder. Faktisk kan henvisninger ende opp med å utgjøre det store flertallet av kunden eller kundebase.

Be folk du kjenner til å snakke deg til folket de vet er en fin måte å finne solide kunder på. Men stopp ikke der.

Spør også folk i sidegigeringene dine for å sende folk din vei.

"Jeg får noen ganger henvisninger fra andre kalligrafer som ikke gjør en bestemt stil eller et prosjekt jeg gjør, eller hvis de er booket, sender de en klient til meg, sier freelance calligrapher Lyndsay Wright.

For ytterligere å øke sjansen for å få henvisninger, kan du også:

  • Lær måter å utvide nettverket ditt utover nær venner og familie
  • Vurder å sette opp en konto på gratis privat sosialt nettverk NextDoor å annonsere dine tjenester til naboer og lokale bedrifter
  • Tilbring litt tid i et samlingsrom til nettverk mens du gjør hva kundene dine betaler deg for å gjøre
  • Send en e-post til nettverket ditt for å fremme din sidegig

Side-spill er en fin måte å gjøre litt ekstra på, men selvforfremmelse og markedsføring kommer med territoriet. Selv om det ikke alltid er lett, er utbetalingen verdt det til slutt.

Opplysning: Her er en skål til de tilknyttede koblingene i dette innlegget. Må vi alle være bare litt rikere i dag.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Sidegigs har vært en del av hennes profesjonelle liv i lang tid, men hun blir fortsatt litt nervøs for selvfremmende kampanjer.

Skrive Inn Din Kommentar