Penger

Denne mannen tok et skudd på Online Coaching - og scoret $ 1200 i en måned

Denne mannen tok et skudd på Online Coaching - og scoret $ 1200 i en måned

Som en tidligere divisjon jeg høyskole basketballspiller, ville jeg aldri forlate spillet. Så i stedet for å holde min kompetanse til meg selv bestemte jeg meg for å gi tilbake til unge som ungdomsbuss og dedikere meg selv til å hjelpe dem med å nå sitt potensiale.

Ungdomscoaching har sine fordeler. I stedet for tradisjonelle 9 til 5 timer jobber jeg om morgenen og kvelder, og gir god plass til fritid i løpet av uken.

Jeg kan også justere timeprisen min, avhengig av barnet. Min hastighet varierer fra $ 40 til $ 60 i timen, og jeg jobber omtrent 20 til 25 timer i uken. Å ta i gjennomsnitt $ 1000 i uken mens du har på deg basketball shorts, er ikke dårlig, spesielt når du er en faktor i den gode balansen mellom arbeid og liv.

Men jobben er ikke perfekt. Det største problemet med å være ungdomsbuss? Det er bare en av dere og en million av dem. Ved «dem» mener jeg barn - som venter ivrig etter å lære alt du må lære dem på din begrensede tid.

Dette var mitt dilemma da jeg overbooket for en helg og måtte avbryte noen treningsøkter. De avbestemte øktene koster meg $ 200!

Det var da jeg skjønte at jeg ikke kunne være overalt hele tiden, og det var vondt min inntekt - så jeg bestemte meg for å stoppe blødningen.

Jeg tenkte på å trene andre unge, ambisiøse trenere, men foreldrene betalte for min kompetanse, ikke en klone. Mine priser ville falle dramatisk, og jeg måtte tilbringe tid trene trenerne, og deretter dele fortjenesten med dem. Nei takk!

Jeg trengte å holde min private trening et enmans show, men hvordan? Jeg snudde meg på nettet for svar.

Hvordan tok jeg min første skudd på å være en online ekspert

Etter å ha tilbrakt et par timer å lese hva andre trener måtte si, skjønte jeg at mange plattformer vil betale deg for å dele din ekspertise. Intrigued, begynte jeg å undersøke blogger i min nisje.

Jeg googled "basketball guest posting", "basketball bidragsyter" og "basketball skrive for oss", og lese opp på nettstedene jeg fant. Hvis jeg så en artikkel jeg likte, ville jeg kommentere det eller dele det på sosiale medier.

Før lenge kom jeg opp med ideer til artikler på egen hånd og begynte å pitche dem til nettstedseiere. De fleste var åpne for meg og bidro gratis, og jeg etablerte en god track record online i basketballområdet.

Etter noen publikasjoner og en måned med å søke kraftig, begynte jeg å pitche arbeidet mitt til betalte nettsteder, som About.com og Fansided.com, som Betal $ 50 eller $ 75 per innlegg, eller et dollarbeløp per 1000 sidevisninger. (Hvis du blir tilbudt valget mellom en fast rente og en visningsfrekvens, anbefaler jeg at du tar det faste beløpet. Med mindre du har en betydelig sosiale medier eller tilgang til andre plattformer, er det vanskelig å tjene penger på per besøk . Det vil kreve mer skriving, markedsføring og tid du ikke har.)

Hver uke vil jeg legge til side to eller tre timer for å skrive et par artikler for disse nettstedene. Etter to måneder, Jeg begynte å få inn en ekstra $ 100 til $ 250 i måneden. Det høres kanskje ikke ut som mye, men det hjalp sikkert.

Hvorfor jeg brukte video til opp mitt spill som en online trener

Jeg likte å skrive, og artiklene mine gjorde det bra, men jeg stoppet ikke der. Etter å ha sett eksperter lærer andre om deres lidenskaper gjennom YouTube - alt fra sminkeopplæringer til vokalundervisning, for eksempel - tenkte jeg på meg selv, "Det må være en måte å skape visuelle leksjoner som kan sees av massene.”

Jeg kjøpte en iPro Lens Kit for omtrent $ 300 på Amazon og begynte å registrere mine treningsøkter.

Jeg kunne ha lastet opp leksjonene mine til YouTube, men det er så mange videoer der ute som jeg bekymret for at min ville drukne blant resten. Derfor forsket jeg på andre måter å dele innholdet på.

Dessverre har idrettsverdenen vært litt treg til overgang til det digitale riket, og det var vanskelig å finne plattformer. De fleste av dem var utdanningssteder, som Khan Academy, Udemy og Slideshare.

Etter å ha undersøkt treningsvideoer for sport, gikk jeg ut til CoachTube og PlaySportsTV. Min bakgrunn i coaching og publisering av artikler var nøkkelen til å få foten min i døren med eierne av disse nettstedene.

Jeg sendte 10 videoer på omtrent tre minutter hver, og for lenge siden hadde jeg opplæringsvideoer som jeg kunne lede spillere til til en pris jeg satte. Jeg var i stand til å legge inn innholdet mitt gratis (bortsett fra de første kostnadene på $ 300 for linsen og $ 300 for Final Cut Pro-redigeringsprogramvare) og ta inn 80% av overskuddet i gjenværende inntekt!

Her er hvorfor det lønner seg å jobbe for deg selv i et felt du elsker

Med en etablert kompetanse på nettet har jeg vært i stand til å ta på seg flere kunder, belaste 10-20% mer for min tid og hjelpe barn jeg ikke ellers ville kunne nå rundt i landet.

I en typisk måned bringer jeg fortsatt inn $ 100 til $ 250 fra å skrive, men mine online kurs gir meg en annen $ 250 til $ 350 for et par timers arbeid.

Min beste måneds inntekt til dato fra disse sidespillene var november 2016. Jeg tok fordel av Black Friday og Cyber ​​Monday for å få inn en ekstra $ 1200.

Jeg hjelper nå unge mennesker på sosiale medier som en bidragende forfatter og en online lærer. Jeg har laget meg en kildekilde for mange unge spillere. Hele prosessen tok omtrent to måneder før jeg så fortjeneste, men det har vært på cruise control helt siden.

Mitt råd til alle som har et kompetanseområde, en blogg eller bare prøver å tjene litt ekstra penger på siden: Begynn å merke deg selv. I det øyeblikket jeg begynte å tenke på meg selv som et merke, var jeg i stand til å finne flere utsalgssteder for min virksomhet.

Vi har alle noe vi er lidenskapelige om, og folk er villige til å betale for deres kunnskap. Hvis du er i idrettsområdet, kan du følge det jeg gjorde trinnvis. Hvis ikke, har nettet massevis av verktøy akkurat som det for din nisje. Begynn å skrive og utvikle relasjoner på nettet, gjør leksjonene dine visuelle, og bli ekspert på ditt felt.

Stol på meg: Det er ingenting som mottar flere innskudd hver måned for arbeid du gjorde for et år siden!

Derek Brown er en tidligere divisjon 1 basketballspiller og dagens ungdomsbuss med 10 års erfaring basert på Sør-California. Når han ikke jobber, spiller han ofte med gamle lagkamerater, begravet i en bok eller finner den neste beste filmen for å se. Ta kontakt med ham på Twitter på @D_Brownjr.

Skrive Inn Din Kommentar