Liv

Vil du reise full tid og kjøre en bedrift? Denne kvinnen deler hennes hemmeligheter

Vil du reise full tid og kjøre en bedrift? Denne kvinnen deler hennes hemmeligheter

I 2015 solgte min mann og jeg huset vårt og kjøpte et rekreasjonsbil. Vi forventet aldri å bli heltid RVers, men nå elsker vi absolutt denne livsstilen.

Vi er i stand til å reise på heltid på grunn av vår virksomhet.

I august 2011 startet jeg mitt første personlige finansnettsted, Making Sense of Cent. Jeg hadde å gjøre med studentlånsgjeld, leveavgift til lønnsslipp og mer. Jeg ønsket å forbedre min egen økonomiske situasjon, men jeg trodde jeg kunne hjelpe andre på veien.

Jeg hadde ingen anelse om at jeg ville elske å skrive så mye, fordi jeg definitivt ikke likte det da jeg var yngre. (Mine engelsklærere lekker sannsynligvis akkurat nå!)

Til slutt tjente jeg nok fra bloggen min for å gjøre det til heltidsinntekt. I 2013 forlot jeg dagjobben som finansanalytiker for å bli en heltidsblogger som jobbet hjemmefra.

Nå reiser jeg også heltid.

Ja, jeg bor og jobber i den RVen vi kjøpte, utforske landet med mannen min og våre to hunder.

Mens du bor i RV, er det noen av stedene vi har reist:

  • Stillehavet Nordvest: Mount Rainier National Park, Olympic National Park, Kalaloch og Ruby Beach, Hoh National Rainforest, La Push Beach og mange andre fantastiske steder.
  • California: Vi hoppet langs strender fra nord helt til Los Angeles.
  • Utah: Arches National Park, Canyonlands nasjonalpark, Moab og mange andre steder.
  • Colorado: Rocky Mountain National Park, Black Canyon i Gunnison National Park, Colorado National Monument, Dinosaur National Monument, Mesa Verde National Park og mer.
  • Arizona: Saguaro National Park, Tucson, Sedona og mer.
  • Wyoming: Yellowstone National Park og Grand Tetons National Park.
  • Great Smoky Mountains National Park.

Og det er ikke engang den fulle listen!

Vi solgte huset vårt for å leve denne eventyrlystne livsstilen, og det er noe jeg egentlig virkelig elsker.

Å være en heltid blogger er helt fantastisk, og å være i stand til å reise på full tid gjør bare alt mye mer moro.

Her er de vanligste spørsmålene jeg mottar om å drive en bedrift mens du reiser.

Hva er din gjennomsnittlige dag som?

Å reise på heltid betyr at vi ikke har en gjennomsnittlig dag, og det er det vi elsker om det. Vi har en fleksibel tidsplan, noe som betyr at vi kan se nye ting og utforske nye steder, eller bli med og jobbe (spesielt hvis det regner).

Noen ganger forblir vi i ett område i over en måned; andre ganger er det bare noen få dager. Jeg skriver dette fra Arizona, en veldig populær tilstand for RVers i vintermånedene. Været er flott her, så det er mange ting å gjøre utendørs denne tiden av året.

Min mann gjør all kjøring og styring av RV, inkludert dumping av tankene! I mellomtiden driver jeg hovedsakelig virksomheten. Det er en god avvei, fordi begge sider krever en anstendig mengde arbeid!

Hvordan skiller du jobb og moro?

Den gode tingen om å ha en bloggingvirksomhet er at jeg er min egen sjef og lager min egen tidsplan.

Jeg liker å tilbringe så mange dagslys timer som jeg kan nyte nye steder og være ute. Deretter dedikerer jeg kvelden og nattetidene til å jobbe.

Ved å ha denne balansen og god tidsplan, kan jeg nyte å reise mens jeg fortsatt har god tid til å jobbe hver dag.

Hvordan mottar du e-post hvis du reiser full tid?

Vi abonnerer på et mail-videreselskap som heter My Dakota Address. All vår e-post sendes der, og selskapet videresender vår mail til hvor vi er.

Hvordan har du Internett mens du reiser?

Jeg har en Verizon MiFi for internett. Det er den vanligste Internett-enheten for heltidsreisende i USA.

Med denne enheten kan jeg få tilgang til internett fra nesten hvor som helst i USA. Internett i RV parker og campingplasser er vanligvis ganske dårlig, så hvis du planlegger å jobbe online mens du er på full tid, anbefaler jeg at du har en enhet som denne.

Pakken er ikke billig, så du må budsjettere for dem. Grunnplanen er rundt $ 15 for 1 GB i måneden, og hver ekstra gigabyte koster $ 10.

Hvis du vet at du skal bruke flere data, kan du spare ved å få 5GB for $ 50 per måned eller 10GB for $ 80 per måned. Det finnes også ubegrensede planer, men de har høye kostnader på forhånd, og det er rykter om at Verizon planlegger å kutte dem snart.

Reiser du sakte eller raskt?

Mange mennesker lurer på om RVers velger et nytt sted å bo hver eneste dag. Vi gjør det ikke, med mindre vi prøver å raskt komme til et bestemt reisemål.

Det er fordeler og ulemper å reise sakte eller raskt.

Vi foretrekker å reise sakte fordi det vanligvis er rimeligere, det er mindre drivstoffavfall, og viktigst, vi har mer tid til å nyte området.

Å reise raskt betyr at du kanskje kan besøke flere steder. Hvis du har en tidskrem, kan du bestemme deg for å gjøre dette. Men siden vi planlegger å reise på heltid for en stund, er vi ikke i rush. Vi kan reise sakte og nyte hvert sted litt mer.

Hvordan balanserer du å drive en bedrift med reise og utforske?

Å kjøre en bedrift og å kunne reise sannsynligvis høres bra ut til den gjennomsnittlige personen, og stoler på meg, det er.

Men du vil ha en god balanse mellom arbeid og liv. Det kan være lett å la jobben ta over - men hvis du gjør det, kan du ikke nyte destinasjonen din, eller du vil føle deg stresset fordi du har for mye på gang.

Å planlegge og jobbe fremover, holder meg sunn og hjelper meg å opprettholde balanse mellom arbeid og liv. På denne måten hvis jeg kommer over et område uten internett, hvis jeg virkelig elsker et område jeg besøker, eller hvis jeg ikke klarer å jobbe av en annen grunn, kan jeg fortsatt ha det gøy og ikke føler meg stresset ut.

Jeg prøver å alltid være noen måneder framover når det gjelder innhold for bloggen min, så jeg er ikke frantisk å prøve å få skrive arbeid gjort. Jeg publiserer nytt innhold på bloggen min to til tre ganger i uka.

Å skrive på forhånd eliminerer strenge tidsfrister - og hjelper meg å nyte hvor jeg er enda mer.

Din tur: Er du interessert i å drive en bedrift og reise? Hvorfor eller hvorfor ikke?

Korreksjon: En tidligere versjon av dette innlegget inneholdt feil bilder.

Michelle Schroeder-Gardner er grunnlegger og forfatter av Making Sense of Cent, hvor hun hjelper leserne til å lære å tjene ekstra penger, spare penger og nå sine drømmer liv. Hun tjener for tiden $ 100 000 i måneden gjennom blogging.


Skrive Inn Din Kommentar