Penger

6 måter å få betalt for å få en utdanning (i stedet for å betale for en)

6 måter å få betalt for å få en utdanning (i stedet for å betale for en)

Hvis du er som meg, elsker du å lære - men finn college en kjedelig og kjedelig måte å gjøre det på.

Og kanskje vil du ikke vente år å begynne å leve. Så er det gjennomsnittlig studentgjeld å vurdere, nå over $ 35.000.

College er ikke det rette valget for alle.

Hva om i stedet for dyre klasser, år med å vente og begynne å jobbe under et gjeldsbylte, kan du få lønn nå, mens du har interessante opplevelser og lære nye ting?

Hvis det høres bra ut for deg, fortsett å lese. Her er seks måter å få betalt for å lære verdifulle ferdigheter.

1. Vær en betalt lærling

Avdeling for arbeidslivets lærlingkontor finansierer ulike lærerprogrammer på bedrifter over hele landet, inkludert CVS og UPS.

"Registrerte lærlinger er nyskapende arbeidsbasert læring og postsecondary earn-and-learn-modeller som oppfyller nasjonale standarder for registrering hos US Department of Labor (eller føderalt anerkjente statlige lærlingstjenester)," forklarer DOLs nettside.

Du er betalt fra dag ett, og gjør gjennomsnittlig $ 15 per time, med "inkrementelle lønnsøkninger" som du blir dyktigere.

DOL anslår at du kan gjøre en årlig $ 50,000 når du fullfører lærlingskap.

Du mottar en nasjonalt anerkjent legitimasjon fra DOL, og du kan til og med få college kreditt, avhengig av programmet.

Det er over 1.000 potensielle karriereområder tilgjengelige gjennom DOLs registrerte lærlingprogram, men disse er deres topp yrker:

 • Mulig sjømann
 • snekker
 • Chef
 • Barnehageutvikling spesialist
 • Byggearbeidere
 • Tannlegeassistent
 • elektriker
 • Heis konstruktør
 • Brannmedisin
 • Advokatbyrå
 • Over-the-road truck driver
 • Rørlegger

Du kan lære opp i opptil seks år, men de fleste fullfører programmer på fire.

I tillegg til 2000 timers arbeid hvert år, bruker du vanligvis minst 144 timer i et klasserom - selv om dette kan være ubetalt tid.

2. Server og lær

Vil du hjelpe folk og lære nye ferdigheter mens du tjener et beskjedent stipend?

Vurder en av disse alternativene for frivillig service:

Fredskorpset

Som tidligere forklart på The Penny Hoarder, får du opplæring, et studieutgifter, helsemessige fordeler og en betaling (for tiden $ 8000) ved ferdigstillelse av en 27 måneders oppgave.

Deretter får du jobbplasseringshjelp og preferanse som søker etter en føderal stilling.

Hva er kvalifikasjonene?

Fredskorps-nettsiden sier at 90% av stillingene går til frivillige med bachelorgrad, men de vurderer også en søkeres arbeid, hobbyer og frivillige opplevelser.

Ameri

Noen ganger kalt "Innenriks Fredskorps", er AmeriCorps en del av Corporation for National and Community Service.

Som frivillig arbeider du med prosjekter i USA, først mottar generell opplæring og deretter oppdragspesifikk opplæring.

CNCS FAQ-siden gjør det klart at "lønn" er minimal. Du får en levekostnad stipend, og muligens bolig.

Men når du har fullført en tjenesteperiode (10-12 måneder), mottar du også en AmeriCorps Education Award for å betale for college.

AmeriCorps er faktisk et "nasjonalt nettverk av hundrevis av programmer over hele USA", og du trenger spesielle ferdigheter eller en bachelorgrad for noen oppgaver.

For andre programmer trenger du ikke engang et videregående diplom. Men du gjøre må være mellom 18-24 år gammel når du starter tjenesten.

Frivillig arbeidstjenesteorganisasjoner er en mulighet til å gjøre noe godt, lære nye ferdigheter og tjene penger - pluss det ser bra ut på ditt CV.

3. Vær en intern

Å tjene som praktikant er en vanlig måte å lære ferdigheter på og få jobbopplevelse.

Du kan til og med søke etter betalt praktik på nettsteder som Internships.com. For mange av disse stillingene må du være en høyskole student, men ikke nødvendigvis en kandidat.

Kristen Pope s siste innlegg lister et dusin internships som betaler mer enn $ 5400 per måned, så det er fornuftig å skrive på college en stund, hvis det er det som kreves for å kvalifisere.

4. Bruk en jobb som forretningsopplæring

En av de mest effektive måtene å få betalt for å lære verdifulle ferdigheter er å finne arbeid i bransjen der du ønsker å gjøre forretninger.

For mer om denne ideen, se mitt innlegg om hvordan du bruker en jobb som trening for å starte din egen virksomhet.

5. Få utvalgt for Thiel-fellesskapet

Ja, du kan fortsatt få betalt $ 100 000 for å gå ut av college.

Milliarder Peter Thiel grunnlag har tilbudt Thiel stipend i mange år.

Hvis kvalifisert, Du får $ 100 000 i løpet av to år - hvis du er villig til å forlate skolen og jobbe med noe visjonært og / eller entreprenørskap.

Tidligere fellows inkluderer Eden Full, som oppfant et verktøy som bruker solenergi til å gi rent vann til off-grid-fellesskap, og Paul Gu, som opprettet online utlånsplattform Upstart.

6. Se etter på-jobb-opplæringsmuligheter

Nesten alle jobber involverer noen trening på jobben, så du vil kanskje se på arbeidsutsikter relatert til det du vil lære.

For eksempel, som en del av en jobb som jobber med voksne med utviklingshemming, ble jeg betalt for å lære å de-eskalere situasjoner og hindre folk uten å skade dem.

Jeg mottok sertifisering, akkurat som jeg gjorde da jeg ble trent som en motorvei flagger av et tempo-byrå, og da jeg lærte HLR som sikkerhetsoffiser.

For å finne jobber som tilbyr verdifull ferdighetsopplæring, bruk de store jobbwebstedene.

På Faktisk blir et søk på "betalt trening" (ingen spesifisert plass) mer enn 100 000 arbeidsplasser.

For Sarasota, Florida (i nærheten av meg), inkluderte resultatene Røde Kors-stillinger, et selskap som var villig til å trene deg for å legge til bildetekster til videoer og ikke-nødvendige nødvendige kablingsinstallasjonsjobber.

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter han har tjent penger, er skriving hans favoritt (så langt).

Skrive Inn Din Kommentar