Tilbud

For ung for AARP? Tenk igjen: Loopholes for 3 Money-saving Clubs

For ung for AARP? Tenk igjen: Loopholes for 3 Money-saving Clubs

Vi har alle sett dem: Medlemskapsprogrammer som har store fordeler, men er kun tilgjengelige for bestemte kvalifiserte personer. Jeg har nylig oppdaget at det finnes løsninger for noen av de mest populære medlemsklubber som vanligvis er kjent for alder eller plasseringskrav. En av dem tilbyr til og med rabatter på filmbilletter og popcornkombinasjoner.

AARP

Noen ser å bli med AARP som en glimrende belønning for å nå 50. Men hvis du som jeg og ikke vil vente de ekstra 20 årene, er det en vei rundt den.

Du vant, finn denne informasjonen på nettsiden, men de under 50 kan kjøpe et tilknyttet medlemskap.

Du vunnet, nyte fordelene med forsikring, men AARP tilbyr rabatter på restauranter, underholdning, reise, bilutleie, mobiltelefon service, briller og mer. For eksempel tilbyr AARP 25% rabatt på Regal-filmbilletter og $ 3 popcornkombinasjoner.

Du kan bli med ved å ringe 1-888-OUR-AARP og fortelle representanten du liker som tilknyttet medlemskap.

Du får rabatt hvis du registrerer deg for automatisk fornyelse. Ikke bekymre deg, du kan kansellere automatisk fornyelse når som helst i løpet av året hvis du ikke føler at du får fordelene med medlemskapet.

I tillegg til medlemskapet ditt, Du har også mulighet til å legge til en annen person på kontoen din gratis. Så for $ 12 per år, er kjæresten min og jeg nå stolte AARP medlemmer.

Federal Credit Unions

Kredittforeninger har en tendens til å bære stigmatikken som de bare åpner for lærere og statsansatte. Dette er helt unøyaktig. Med sine lave APR, høye utbyttepriser og kontanter for nullavgiftskontroll, er et kredittforening medlemskap svært ønskelig.

Mens kredittforeninger har medlemskapskvalifiseringer, er det sannsynlig at du allerede kvalifiserer eller kan bli kvalifisert.

For eksempel er NASA Federal Credit Union åpen for NASA-ansatte og deres familier, slektninger til eksisterende NASA Federal Credit Union-medlemmer eller ansatte i NASA Federal Credit Union-partnerfirmaer.

Tror du ikke på disse kriteriene? Ingen bekymringer. Bare bli med i National Space Society gratis, og du er nå kvalifisert til å bli med i NASA Federal Credit Union. Hva mer trenger du ikke å bo i en bestemt by for å bli med i denne kredittunionen. NASA Federal Credit Union har mer enn 30.000 minibanker og 5.000 kredittforeningstjenestesentre landsomfattende. Få tilgang til kontoen din uansett hvor du bor eller reiser!

Hva vil du få? Hva med 7,9% APR på balanseoverføringer for overføringstidspunktet. Eller $ 0 ned fast rente boliglån uten privat boliglån forsikring kreves. For ikke å nevne en mengde eksklusive rabatter for medlemmer fra NASA Federal Credit Union.

Se etter gratis medlemskap under registreringsprosessen for NASA FCU.

Diners Club

Du kan kanskje kjenne dette som det gamle kosterkortet, besteforeldrene dine holder på baksiden av lommeboken, men det er faktisk full av belønninger og fordeler.

Diners Club forbrukerskort kommer i to nivåer: Premier og Elite. Det fremste kortet har en årlig avgift på $ 95, og eliten har en årlig avgift på $ 300. Den største forskjellen er at du får tre poeng per dollar på elitekortet mot ett poeng per dollar på premierkortet.

Mens Diners Club pleide å være kjent for sine omfattende restaurantfordeler og rabatter, er det nå et førsteklasses reisekort. For så lite som $ 95 per år gir kortet deg tilgang til mer enn 700 flyplasser på verdensbasis, som vanligvis krever $ 200 per år medlemskap.

Deltakende flyselskaper inkluderer Southwest Airlines, Alaska Airlines, Frontier Airlines, Hawaiian Airlines, og Delta og British Airways. I tillegg kan kortinnehavere innløse sine poeng på mange populære hoteller og med Amtrak.

Blant de andre viktige fordelene er hotellromoppgraderinger, leiebilrabatter, primære kollisjonskader frafallstäcking på leiebiler og muligheten til å innløse poeng på en rekke flyselskaper.

Noen av de mest unike fordelene som stiller Diners Club over resten, er spa-kreditter, gratis frokost, private matlagingstimer, massasje på rommet og foretrukket tilgang og VIP-opplevelser på anerkjente restauranter rundt om i verden. Diners Club-vinprogrammet tilbyr eksepsjonelle flasker vin på opptil 50% av markedsprisen.

I tillegg til det fleksible belønningsprogrammet, hotelloppgraderinger, leiebilrabatter og mer, er dette det perfekte kortet for alle som ønsker å reise med letthet.

Disse medlemsklubber er tilgjengelige for å ta hvis du vet hvordan du ber om dem. Før du vet det, vil du spare hundrevis, finne eksklusive tilbud og rabatter, og være tema for samtale når du pisker ut det AARP-kortet på filmene og restaurantene.

Natalie K. Gould er en Austin-basert forfatter. Hun elsker å hage, drikker Two Buck Chuck, og blinker hennes AARP-kort, hvilken sjanse hun får.

Skrive Inn Din Kommentar