Banker

5 grunner til å spare halvparten av inntektene dine

5 grunner til å spare halvparten av inntektene dine

Tjen, lagre, investere.

Gjenta etter behov.

Jeg tror alle tre er viktige, selv om jeg er mer komfortabel med å spare og tjene enn jeg investerer. Dagen kommer når jeg er bedre på å investere, og den dagen er rett rundt hjørnet.

Jeg har tidligere nevnt at en av mine mål for dette året er å spare 50% av min etter skatt-inntekt. For meg er dette målet veldig viktig, fordi jeg kan huske ganger ikke så lenge siden, hvor jeg ikke kunne spare $ 100 fra en lønnssjekk til den neste, og ærligvis, det er forkastelig.

Eller i det minste litt tullete.

Hvis jeg ved årsskiftet kan se bankkontoen min og vet, virkelig vet at jeg reddet halvparten av min inntekt, vil jeg vurdere det som en suksess.

Fem grunner til å spare halvparten av inntektene dine

Ingen annen sparer for meg

Jeg har ikke en selskapskamp, ​​jeg har absolutt ingen pensjon, og jeg er en eneste kvinne i min 30-årige. Hvis jeg ikke redder for fremtiden min, hvem vil? Mitt etternavn er verken Rockefeller eller Walton, så jeg forventer ikke «komme inn i penger» når foreldrene mine går forbi. Som er bra, fordi jeg ikke er klar for at de skal forlate denne jorden når som helst snart.

Å spare halvparten av min inntekt holder meg fra å føle "flush"

Jeg leser nok andre personlige finansblogger for å vite at et faktum at livsstilsinflasjonen er enkel. Spesielt når du begynner å ha mer penger enn vanlig, kan du føles litt som en høyrulle når du ser fire sifre eller noe i kontoen din. Ved å lagre halvparten holdes "happy hour creep" fra å vise seg. Ikke fyren, dessverre. Jeg kan ikke finne ut hvordan jeg skal holde ham unna. Men jeg kan bli lettere ut av stolpene når jeg skjuler penger og ser at jeg bare har nok for dagligvarer for resten av måneden, og ikke nok til å bruke $ 20 tre ganger i uka med venner.

Sparer halvparten jeg er forberedt på

Jeg vet at noen av dere (Emily, for en) har målrettet sparekontoer, og det er flott. For meg er det imidlertid bedre å bare spare halvparten, leve av resten, og bruk min sparing hvis jeg absolutt må.

Det er absolutt ikke å lagre

Denne treffer virkelig hjemme for meg. Jeg mener, jobber jeg virkelig med halen min bare for noen restauranter / dagligvarebutikker / hotellkjeder for å tjene mer penger? Nei. Det er latterlig. Jeg er personen i alle mine vennegrupper som tjener minst. Det betyr imidlertid ikke mye i det hele tatt! Mine venner bruker mer fordi de har mer å bruke. Det er greit, og jeg holder ingen dom. Men jeg sparer mer, sikkert på prosentvis basis. Og med noen høyverdige venner, kan jeg spare mer selv når det kommer til rene dollarbeløp.

Lagring styrker min frugalitetsmuskel

Jeg gikk rundt et shoppingområde med en venn som besøkte, og vi gikk inn i Diesel. Vi snakket med at vi begge var forbauset over at Diesel fortsatt eksisterte, siden ingen av oss hadde gått inn i en av sine butikker i det siste minnet. Han begynte å se på jeans, så jeg gikk inn i kvinners seksjon. Jeg så et søtt par jeans - de var mørke og tynne, for de av dere som må vite - og jeg tenkte, "Jeg kan prøve disse på!" Så snudde jeg taggen og så prisen: $ 228. Jeg visste da at uansett hvordan min inntekt svinger, jeg vil aldri være den slags jenta som tilbringer den slags penger på denim.

Endrer mitt sparke tankegang

Jeg pleide å være sparsom ut av nødvendighet. Når du rett og slett ikke har penger, er det ikke en øvelse i berøvelse for manglende skyld. "Når jeg har mer penger," ville jeg tenke, og fylle ut alle slags endinger til den setningen. Men nå?

Jeg avslutter den hypotetiske mer pengesetningen med, "Jeg vil spare 60% av min inntekt."

Sikkert, YOLO, og alt dette (tenker noen andre på de sjokoladedekkede karamellkakerne når de ser det ordet? Rolos? Nei? Bare meg? Fortsett da), men livet handler om mer enn levende lønnsslipp til lønnsslipp. Jeg vil heller hoppe over $ 20 måltider for å spare opp for en minneverdig tur.

Og William fra Drop Dead Money hjalp meg til å forstå noe veldig viktig. Han sa at vi enten er skyldnere eller investorer. Mange mennesker kommer ut av gjeld akkurat i tide for å oppgradere noe dyrt, fordi det å gjøre betalinger på gjeld er noe vi er vant til og komfortabel med, og friheten til å ikke lenger ha noen gjeld er vanskelig og ubehagelig for de fleste.

Vil du bygge vaner til din millionær nabo, eller vil du være som Joneses?

Jeg sparer for å bytte tankegang. Jeg sparer fordi jeg er den siste av en lang rekke sparere. Jeg sparer fordi jeg vil være komfortabel.

Sparer du?

Skrive Inn Din Kommentar