Penger

8 Fleksible jobber som lar deg slå din kjærlighet til mote i ekstra penger

8 Fleksible jobber som lar deg slå din kjærlighet til mote i ekstra penger

Vil du bidra til å gjøre folk vakre uten å gå til skjønnhetsskole?

Vi fant noen morsomme, fleksible jobber for folk som elsker mote og kosmetologi - noe du kan gjøre uten å gå hjem!

1. Skriv om menns undertøy

Undertøyets ekspert, "internettets eneste legitime menns undertøysressurs", ser etter heltidsforfattere til å skrive op-eds, trendhistorier og artikler om nye produkter - og sette sammen fotogallerier.

Dette er en ekstern jobb, men å bo i nærheten av New York eller Los Angeles er et pluss. Betalingen er $ 10- $ 15 per time, avhengig av din erfaring.

Du bør ha litt erfaring med å blogge, da jobben krever litt kjennskap til WordPress og skriving for SEO. Du bør også være relativt kjent med Photoshop og har selvsagt skarpe skriveferdigheter.

Å søke: Send ditt CV og skriv eksempler via e-post til adressen som er oppført her.

2. Vær en Master Barber

Hvis du har erfaring med rakbar barbering, kan du finne et hjem med The Art of Shaving.

Denne eksklusive menns grooming selskap er å ansette mester frisører i 28 stater.

Du bør ha minst tre års erfaring med jevnlig utførelse av rakhøvler. Du vil utføre en prøveberøring under intervjuet ditt, så kom forberedt!

Denne stillingen kommer med betalte ytelser, ferie og ferie lønn.

Å søke: Finn en stilling i ditt område her, og søk gjennom den tilhørende oppføringen.

3. feire ferien på frodige

Denne kosmetikkhandleren ansetter sesongarbeidere over USA og Canada.

Din jobb vil være å mølle om butikken, og hjelpe kundene med den dødelig alvorlige avgjørelsen av hvilket produkt du lukter best.

Du bør kunne jobbe med kunder, slippe litt Lush kunnskap og løfte 30 pund. Noen detaljhandel, kundeservice, skjønnhet eller kosmetikk erfaring er applaudert.

Den beste delen? Som ansatt får du 50% av alle produktene "slik at du føler deg frisk hver dag." (Synd at "friskhet" ikke kommer med hver kontorsjobb.)

Å søke: Søk etter utsalgssteder på Lushs nettsted. Du kan til og med registrere deg for jobbermeldinger hvis ingenting er åpent i nærheten av deg ennå.

4. Vær en online stylist

Dia & Co, en online motetjeneste for kvadratiske kvinner, ser etter deltid eksterne stylister å jobbe 20-40 timer per uke.

Lønnen er $ 12 per time, med potensial for heltidsansatt og en økning etter 60 dagers arbeid. Du må ha minst to års erfaring i detaljhandel eller kundeservice, pluss et "knack for styling."

Du vil jobbe eksternt, men du må kunne pendle inn i New York City-området for ombordstigning, opplæring og selskapsmøter, slik at du bør leve relativt nært.

Å søke: Fyll ut nettprogrammet her.

5. Curate Boxes of Designer Smykker

Har du mulighet til å slå en gjennomsnittlig antrekk i en total showstopper? Som en Rocksbox ekstern stylist, vil du kurere bokser fylt med designer smykker for å hjelpe abonnenter gjør nettopp det.

Ingen spesifikk erfaring er nødvendig, men du må være "lidenskapelig for mote med evne til å gjenkjenne og oppdage nye trender."

Du bør også ha en vennlig side, fordi en del av jobben er å skrive ekte, vennlige notater til kundene!

Du starter så snart som mulig og jobber hvor som helst fra 10 til 40 timer per uke.

Å søke: Fyll ut søknaden online her.

6. Blogger og 'Gram About Your Favorite Fashions

Hvis du elsker mote og skjønnhet, kan du plante ditt eget flagg og starte en blogg om det. Når du vokser leseren din, kan noen sponsede innlegg, vurderinger og affiliate markedsføring gi noen inntekter.

I tillegg til bloggen din, kan du tjene penger ved å øke et publikum på sosiale medier. Motebloggere regjerer øverste på Instagram. Etter hvert som telleren din vokser på plattformen, kan du begynne å forhandle med tilknyttede relasjoner med mote merker.

7. Selg dine favorittmerker

Har du en lidenskap for dine favoritt skjønnhet og mote merkevarer? Disse selskapene leter etter folk som om du skal hjelpe til med å selge dem!

Du kan starte en hobby, sidegas eller full tid jobbing direkte salg for et selskap som Avon, Mary Kay eller ettertraktede LuLaRoe.

Direkte salg er ikke alltid den gyldne billetten noen selskaper hevder, men det kan være en smart måte å bygge en solid bedrift på. Hvis du allerede elsker merkevaren, har et bredt nettverk og nyter sosialisering, kan det være en god form.

For å komme i gang: Les våre tips for vetting direkte salgsselskaper, pluss vår store liste over legitime muligheter.

8. Selg vintage og speditør butikk klær på nettet

Hvis du er som de fleste fashionistas, renser du jevnlig ditt skap for å gjøre rom for nye stiler. Slå den decluttering til kontanter!

Uten å forlate hjemmet, kan du selge klærne dine online via sendingsprogrammer, eller bare på Instagram ved hjelp av dedikerte hashtags som #ShopMyCloset. Den gjennomsnittlige selgeren på Tradesy tjener $ 1000 i året som selger brukte klær.

Hvis du ikke rengjør hus ofte nok til å betale regningene, kan du se om det er noe nytt og vintagetøy som du kan selge på nettet.

For å komme i gang: Les våre tips for å selge brukte håndklær på Ebay og Etsy.

Ingen av disse virker som en passform? Du finner flere fleksible og jobber-hjemme-jobber på vår Facebook-jobbside.

Din sving: Er du en lidenskapelig fashionista? Hvilke triks har du prøvd for å tjene penger?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar