Liv

Høye bagasjeavgifter som veier deg ned? Se hvilke flyselskaper som krever minst

Høye bagasjeavgifter som veier deg ned? Se hvilke flyselskaper som krever minst


Amerikanere, vi har mye bagasje.

Nei, jeg snakker ikke figurativt. Jeg snakker om faktisk bagasje som bagasje og kofferter - ting flyselskapene elsker å belaste ekstra avgifter for når du bestiller en flyreise.

Og tilsynelatende er disse avgifter virkelig drivstoff fortjeneste. Ifølge CNN Money, passasjerer som flyr på de 25 største amerikanske flyselskapene betalte samlet 4,2 milliarder dollar i bagasjeavgifter i fjor. Det er nesten en tredjedel - om lag 31% - av de 13,6 milliarder dollar som flyselskapene samlet sett har gjort i overskudd.

Beløpet som er betalt i bagasjeavgift, øker med 10% fra året før.

Ledere fra store flyselskaper diskutert - og forsvarte - honorarene i en nylig høring før kongressen om kundeserviceforhold i bransjen, rapporterte CNN Money.

"Vi ser lading for sjekket poser som måten å holde andre priser lavt," sa Scott Kirby, United Airlines president.

William McGee, en tidligere flyselskapsfører som vitner på vegne av forbrukerunionen, snakket i opposisjon og sa: "Hver dag er det høyere og høyere avgifter. Passasjerene blir gouged. "

Flygebyrpriser på et øyeblikk

Så hva skal du vite om bagasjeavgifter - og pakkelys - slik at du ikke blir belastet en arm og et bein som prøver å tøye dine skjorter og bukser til din neste ønskede destinasjon?

Først og fremst vil vi gjøre det enkelt for deg. Det er flott å bruke flyselskapssider som Kayak, Expedia, Travelocity, fly.com eller mer. Men husk, disse prisene er basert på flyet alene. Dette er hvordan bagasjeavgifter har en tendens til å smitte på deg.

Så vi undersøkte bagasjen for 12 store amerikanske flyselskaper for å finne ut hvor mye de tar betalt for flyreiser i USA

Denne praktiske guiden er basert på standardbilletter. Forretnings- og førsteklasses passasjerer, i tillegg til medlemmer av flyselskapets lojalitetsklubber, kan i enkelte tilfeller få rabatterte priser eller gratis poser. Imidlertid kommer en oppgradert billett eller lojalitetsmedlemskap til en pris.

Ansvarsfraskrivelse: Prisene kan variere basert på når du bestiller flyet.

Velg ditt flyselskap klokt

Nå neste gang du bestiller et fly, vil du bli bevæpnet med mer kunnskap om hvor mye du virkelig vil bruke.

Southwest to gratis sjekket poser politikk er en vinner for de med betydelig bagasje til tote. Virgin's flat rate på $ 25 per sjekket veske er også ganske søt.

Hvis du flyr på Allegiant, Frontier eller Spirit, sørg for at ditt personlige element passer under setet. Hvis størrelsen støter på bagasje dimensjonene, vil du ende opp med en kostnad.

Og for Allegiant eller Spirit passasjerer, vil du kanskje også veie dine sjekket poser før du kommer til flyplassen. Disse flyselskapene har en 40-pounds vektgrense før du dobler overvektige bagasjeavgifter - i stedet for de 50 pundsmottakene som andre flyselskaper bruker.

Pakke mer effektivt

Å ha mindre kofferter vil vanligvis bety at du betaler mindre for å reise, men vi kan ikke alle pakke lys på hver tur. Her er et par pakkehakker jeg bruker for å få mest mulig ut av begrenset plass.

  1. Rull, ikke brett. Jeg gjør dette hver gang jeg reiser nå. Jeg vet ikke nøyaktig vitenskapen bak den, men når du tett ruller opp klær, synes det å ta opp mindre plass enn å brette dem.

Plus, du ender opp med ting som er mindre rynket, noe som er bra, fordi jeg vet at du ikke pakker et strykejern!

Jeg vil vanligvis rulle et helt antrekk sammen eller noen få topper og så noen bunner.

  1. Stuff skoene dine. Bruk plassen i skoene dine til å smake små gjenstander - par sokker, undertøy, en skimpy badedrakt eller til og med små toalettsaker i plastposer. Du sparer plass og skoene dine vil ikke bli ødelagt.
  1. Se hva du kan bære på gratis. Utenom din personlige vare eller bæreveske, vil mange flyselskaper ikke belaste for å ta på visse varer som lesemateriell, jakker, bleieposer og medisinsk utstyr.

Du må sjekke ditt spesifikke flyselskaps retningslinjer, men hvis det er tilfelle, vær så snill å ta disse elementene ut av bagasjen din.

Og ikke fortell TSA, men det kan eller ikke ha vært tilfeller hvor datterens bleiepose holdt koffertoverløp som ikke var babyrelatert.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun liker å reise på Spirit Airlines, selv om de har mange bagasjeavgifter.

Skrive Inn Din Kommentar