Forsikring

Hva er en livsforsikringstjeneste?

Hva er en livsforsikringstjeneste?

Du kan tenke på livsforsikring på svært enkle vilkår: du kjøper en policy slik at dine kjære vil få litt økonomisk hjelp når du dør.

Men hvis du har eiendeler på $ 1 million eller mer, bør du se livsforsikring som et verktøy - faktisk en sveitsisk hærkniv.

Livsforsikring har mange potensielle bruksområder i bodeplanlegging, og en livsforsikrings tillit kan sikkert hjelpe en familie.

Uansett hvordan du gjør det, er det viktig at familien din har den beskyttelsen de trenger hvis noe skulle skje med deg.

Hvis en tradisjonell livsforsikring ikke oppfyller dine behov, kan en livsforsikringstjeneste være et utmerket valg for deg og dine kjære.

Hva gjør en livsforsikring tillit, nøyaktig?

Det gjør at du og din familie kan gjøre tre ting spesielt:

  1. Det gir deg, din ektefelle og dine arvinger med livsforsikringsdekning etter at den er implementert.
  2. Det tillater en forvalter å fordele dødsfordeler fra en livsforsikring som forvalteren ser hensiktsmessig.
  3. Det gir deg muligheten til å redusere eiendomsskatten.

Den største fordelen ved livsforsikrings tillit er skattefordelen. Fordi du ikke eier livsforsikringsplanene, regnes de ikke som en del av eiendommen din. Det kan bidra til å holde noen av pengene i familiens hender, i stedet for å gå rett til regjeringen.

Når du oppretter en livsforsikrings tillit, oppretter du et foretak (tilliten) for å kjøpe livsforsikringer for deg og dine kjære. Du eier ikke retningslinjene, tilliten gjør.

Forsikringsprovenuet går inn i tilliten når noen går bort. Fordi tilliten eier forsikringspolicyene i stedet for en person, er forsikringsprovenuene ikke gjenstand for probate, inntektsskatt eller eiendomsskatt.

Forvalteren kan distribuere disse inntektene til en eller flere parter, slik det er fastsatt på tillitsspråket. Også, hvis eiendommen din blir en stor, kan tilliten kjøpe ekstra livsforsikring for å gi ekstra penger til å betale ekstra eiendomsskatt.

Noen ganger etablerer disse tillitene investeringspolitikk for livsforsikringsprovenu, og til og med tidslinjer for hvem mottar hva når (familier vil kanskje forsinke en arving fra lovlig å motta en arv frem til 18 eller 21 år).

Livsforsikring innsiden av tilliten

Livsforsikringen er i seg selv ikke forsikringen.

Inne i tilliten må du ha en livsforsikring. Akkurat som i en vanlig situasjon, kan du kjøpe en forsikringspolicy eller en hel livsforsikringsplan.

De fleste kjøper en hel livsforsikring eller universell livsforsikringsplan for å gå i tillit. Husk, familien din vil bare få pengene fra tilliten hvis planen er aktiv.

Med en hel livsforsikring trenger du ikke å bekymre deg.

Bortsett fra at du ikke trenger å bekymre deg for å overleve din dekning, er en annen fordel med permanent livsforsikring kontantverdien den bygger. Jo lenger du betaler premiene for hele livsforsikringen, jo mer verdi er innsiden av planen. Kontantverdien kan brukes til å betale premiene eller investert avhengig av hvilken type plan du kjøper.

Akkurat som om du tradisjonelt skulle kjøpe en plan, er det viktig at du sammenligner dusinvis av selskaper før du bestemmer deg for hvilken som er best for deg og din livsforsikrings tillit. Hvert forsikringsselskap, uansett om det er i tillit eller ikke, vil det ha forskjellige premier.

Å finne det rimeligste selskapet kan spare deg hundrevis av dollar hvert år.

Hvorfor ikke bare noen andre eier min forsikringspolicy?

Det scenariet kan føre til store økonomiske og familiære hodepine.

Hvis den personen dør før du dør, vil kontantverdien av politikken bli inkludert i deres skattepliktig eiendom. Så arvingerne (og slektninger) til den personen vil ha høyere eiendomsskatter å betale som følge av dette.

Også, hvis du gjør dette, overgi du kontrollen over politikken din; den kjære du stoler på, kan ende opp med å navngi en annen mottaker eller til og med innløse politikken din ut.

Sette opp en uigenkaldelig livsforsikringstjeneste

Å skape en livsforsikrings tillit er ganske enkel.

Du kan bruke en finansiell rådgiver til å bestemme hvor mye livsforsikring du bør kjøpe basert på familiens behov og boendeskatten familien din står overfor når du går forbi.

Du trenger en advokat for å opprette tilliten offisielt.

For å begynne må du fylle ut noen grunnleggende papirarbeid om deg selv. Det er enkel grunnleggende informasjon, som navn, adresse, sivilstatus og mye mer.

Etter at du har fullført det første papirarbeidet, må du da bestemme hvem mottakeren av livsforsikringen stoler på. Du må få all kontakt og personlig informasjon fra mottakeren.

Ikke bare bør du nevne den primære støttemottakeren, men du bør også nevne en annen. Alltid utpeke en sekundær mottaker dersom noe forferdelig skulle skje med den primære mottakeren før de mottar utbetalingen fra livsforsikringstroen.

Ikke bare trenger du å bestemme hvem som skal motta pengene, men hvordan og når de skal få pengene fra livsforsikringstroen. Du kan skissere omtrent hvilken som helst betingelse for fordelingen av pengene.

Du kan få pengene fordelt så snart du går forbi, eller du kan vente til en bestemt milepæl, for eksempel å ha barn, kjøpe et hjem eller oppgradere college.

I tillegg kan du få midlene betalt i en engangsbeløp eller fordelt hver måned eller år.Som skaperen av tilliten har du all makt i å bestemme hvordan pengene vil forlate tilliten.

Avhengig av planen må du velge en finansinstitusjon for å håndtere forvaltningenes midler. I de fleste tilfeller vil livsforsikringsselskapet administrere fondene uten ekstra gebyrer, så lenge det ikke blir investert med tilliten.

Etter at du har tatt de avgjørelsene, må du signere alle papirene og sette alt i stein. Du må også få mottakerne til å skrive noen skjemaer også. Gratulerer, du vet hvordan en livsforsikring stoler på plass.

Det er så enkelt.

En viktig faktor å merke seg er at du bør sette opp livsforsikring tillit så snart som mulig.

Hvis du skulle gå forbi de første tre årene etter å ha opprettet livsforsikringstjenesten, vil pengene fra tilliten bli inkludert i eiendomsverdien, noe som betyr at det kommer til å bli gjenstand for noen alvorlige skatter tatt ut. Etter de tre første årene vil tillitspengene ikke lenger regnes med verdien av en eiendom.

En beslutning for livet.

Nesten alle livsforsikringsselskaper er uigenkaldelige tillit. Det vil si at de er lovlig "satt i stein" en gang opprettet, i motsetning til en tilbakekallelig tillit som kan endres eller tilbakekalles etter skapelsen.

Du kan gjøre disse tillitene tilbakekallbare, men hvis du gjør det, mister du skattefordelen: forsikringsinntektene vil bli inkludert i din skattepliktig eiendom når du dør, noe som kan øke eiendomsskattenes regning for dine arvinger.

Men noen uigenkaldelig livsforsikring tillit kjøpsoverlevelsesforsikring livsforsikring i en fortjeneste delingsplan for å tillate evnen til å endre mottakerne.

Åpenbart er en av de største ulempene ved disse livsforsikringsselskapene de er ugjenkallelig.

Når du signerer disse papirene, er det det. Det er ingen måte du kan endre den på.

Så lenge du er komfortabel med permanentheten til disse tillitene, kan de være et utmerket alternativ for å sørge for din familie hvis noe skulle skje med deg.

Hvis du vil vite mer om livsforsikringsselskaper eller potensielt betydelige endringer i eiendomsskatt i løpet av de neste årene, kan du snakke med en kvalifisert juridisk, finansiell eller forsikringsprofessor i dag.

Skrive Inn Din Kommentar