Penger

Dette New Lowes ansatteprogram betaler for arbeidstakere å lære en handel

Dette New Lowes ansatteprogram betaler for arbeidstakere å lære en handel

Mindre enn en måned etter å ha kunngjort planer om å gi ut kontantbonuser, forbedre fordelene og ansette 53.000 nye arbeidstakere, har Lowe presentert et nytt arbeidsmiljøutviklingsinitiativ for sine ansatte.

Hjem forbedring kjeden er samarbeid med Guild Education å lansere "Spor til handelen" et program som tilbyr ansatte økonomisk assistanse for fagkompetanse sertifisering.

Kvalifiserte deltids- og heltidsansatte kan motta opptil $ 2500 for å fullføre sertifiseringer for ferdigheter som tømrer-, el-, VVS-, VVS- og apparatreparasjon. Dette vil være på forhånd undervisningsfinansiering i motsetning til en studiegodtgjørelsesplan.

Ansatte vil ikke bare motta undervisningsfinansieringen for å lære en ny handel, men får også faglig coaching og plasseringsmuligheter for heltid pre-læreplasser i Lowes entreprenørnettverk. Deltakerne i disse forelesninger vil motta innmeldingsassistanse samt en felt mentor.

Denne kunngjøringen kommer i en tid da det ikke bare er mangel på arbeidskraft i faglært næringsliv, men også en økende etterspørsel etter erfarne bygg- og infrastrukturarbeidere.

Basert på en nylig rapport fra US Bureau of Labor Statistics, forutsetter Lowes en dyktig handlingsgap på mer enn en halv million byggearbeid i 2026.

Med "Track to the Trades" -programmet har Lowe ikke bare til hensikt å gi sine ansatte nye karrieremuligheter, men også å forsøke å bygge bro over denne arbeidsstyrken.

"Track to the Trades" debuterer 1. mars i fire pilot byer: Charlotte, North Carolina; Denver, Colorado; Pittsburgh, Pennsylvania; og Richmond, Virginia. Programmet vil bli utvidet landsdekkende innen utgangen av 2018.

Kaitlyn Blount er en junior stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar