Virksomhet

13 Best Online Survey og forskningsplasser for penger og belønninger

13 Best Online Survey og forskningsplasser for penger og belønninger

Mens det er mange måter å komme videre i livet, er få så gunstige som å tjene flere penger.

Ved å øke inntektene over tid kan du øke kontantbesparelsen, spare mer penger for pensjonering, og til og med ha råd til en splurge en gang i mellom.

Klar til å komme i gang?

Undersøkelser for penger - Quicklinks

 1. MySurvey
 2. Vindaleforskning
 3. Survey Junkie
 4. E-Poll Markedsundersøkelse
 5. Ipsos iSay
 6. Innboks Dollars
 7. Pinecone Research
 8. Swagbucks
 9. Amerikansk forbruker opinion
 10. Pro Opinion
 11. Harris Poll Online
 12. Global Test Market
 13. Lure på

Og hvis du har mer penger, får du deg til å føle deg tryggere, vil du sannsynligvis også sove bedre om natten.

Selvfølgelig er det ikke alltid lett å øke inntektene dine. Din arbeidsgiver kan hate å gi reiser, for eksempel, eller kanskje overtid på jobb har blitt knappe. Hvis det er tilfelle, må du kanskje hente en deltidsjobb, starte en sideløsning hjemmefra, eller se etter uortodokse måter å tjene penger på fritiden. Ta en titt på vårt innlegg på hvordan du blir en Uber-driver, dette er en flott sidestørrelse fordi du kan lage din egen tidsplan og plukke opp ekstra penger når det er praktisk for deg.

13 Best Få betalt for å ta undersøkelser for penger

Hvis du er kort tid, og ser etter hvordan du kan tjene penger fort, er en av de enkleste måtene å benytte online undersøkelsessider. Mens utbetalingene kan variere, lar disse undersøkelsesfirmaene deg tjene penger bare for å svare på spørsmål, surfe på internett og mer.

I motsetning til en deltidsjobb med strenge timer og standard pendling, kan du fullføre undersøkelser i løpet av din faktiske fritid - om natten når barna er i seng, tidlig om morgenen før arbeid, eller mens du ser på TV.

MySurvey

MySurvey er faktisk og tilpasning av et program som ble startet tilbake i 1946. Det begynte som National Family Opinion-organisasjonen som tidligere sendte ut undersøkelser via posten. I 2001 ble de med i den digitale tidsalderen, og nå er de en av de beste undersøkelsessteder rundt. Ifølge nettsiden har de utstedt mer enn $ 15.000.000 belønninger til medlemmer.

Belønningene for MySurvey-undersøkelsene er på nivå (eller bedre enn noen) med de fleste andre nettsteder. De tilbyr $ 0,50 til $ 1,25 for hver undersøkelse du fullfører, med de kortere undersøkelsene tar bare rundt 5 minutter til slutt. Når du vil utbetale, må du samle $ 10, som er mindre enn noen av de andre nettstedene, og du vil kunne få pengene dine gjennom en sjekk, PayPal, Amazon-gavekort eller over 60 andre gavekort alternativer. Registrer deg her for en gratis mysurvey konto.

Vindaleforskning

Vindale Research skal ikke være de høyest betalende undersøkelsesstedene, men det betyr ikke at du automatisk skal eliminere den. Det er et flott tillegg til dine undersøkelsessteder, og kan hjelpe deg med å tjene et par ekstra dollar hver måned.

Vindale Research er en av de eldste undersøkelsessteder der ute, noe som betyr at selskapet vet hva de gjør. For hver undersøkelse vil du komme hvor som helst fra $ 1 til $ 5, noe som ikke er dårlige penger for tiden du vil investere. Selvfølgelig, jo mer detaljert en undersøkelse er, jo mer blir du betalt.

Selskapet tilbyr også produktevalueringer som du vil tjene mer penger for (fordi de er mer tidkrevende). De vil gi deg et produkt eller en tjeneste, og du vil bli bedt om å skrive en ærlig anmeldelse på den. Dette kan betale alt fra $ 5 til $ 75. Registrer deg for Vindale Research HERE.

Survey Junkie

Survey Junkie gjør det raskt og enkelt å hoppe inn i undersøkelsesspillet. Ifølge deres nettsider sier de at de er "mest populære stedet på nettet for å tjene penger og belønninger for å dele tankene dine," mens det kanskje ikke er teknisk sant, er de en av de største undersøkelsessteder der ute. De ble lansert helt tilbake i 2005 (som er ganske gammel for et undersøkelsessted) og de har over 4.000.000 medlemmer.

Survey Junkie bruker et poengsystem for sine fordeler. For hver undersøkelse du fullfører, kommer du overalt fra 50 til 450 poeng. 100 poeng er $ 1. I motsetning til noe av den andre konkurransen, er Survey Junkie veldig ærlig om hvor mye du skal gjøre. De sier klart på deres nettside, "Du blir ikke rik" tar undersøkelser. Dette er forfriskende å se etter så mange nettsteder hevder at du vil kunne slutte dagjobben og sitte hjemme med undersøkelser hele dagen.

Du kan utbetale poengene dine enten via PayPal eller med gavekort. Undersøkelse Junkie hevder at du kan få pengene dine ut umiddelbart, men dette er ikke nødvendigvis sant. I de fleste tilfeller, hvis du ber om en utbetaling via PayPal, og det kan ta opptil 24 timer, men i de fleste tilfeller er det umiddelbart. Sammenlignet med andre nettsteder der ute, er dette en stor fordel. Noen selskaper og nettsteder kan få deg til å vente flere dager eller til og med uker. Registrer deg for Survey Junkie HERE.

ePoll Markedsundersøkelse

Et av de mindre kjente undersøkelsesstedene er ePoll Market Research. Selskapet ble stiftet i 1997 og hjalp banebrytende veien for de hundrevis av ulike nettbaserte undersøkelsessteder som vi nyter i dag.

Selv om det ikke er noen klare retningslinjer, har ePoll-undersøkelser en tendens til å dreie seg om medie- og underholdningsbransjen. Så yngre undersøkelsestakere og TV / filmskuespillere vil sannsynligvis nyte ePoll mer enn noen av de andre demografiene. Med ePoll kan du bli bedt om å se på en kommersiell, eller til og med en tv-episode, og deretter svare på spørsmål om det på undersøkelsen.Faktisk vil ePoll i sjeldne tilfeller sende ut en film eller et TV-show for at du skal se hjemme og deretter vurdere på nettstedet. Disse mulighetene er sjeldne, men er en fin ekstra fordel ved å bruke nettstedet.

De fleste undersøkelsene tar rundt 10-15 minutter, og teller ikke tiden det tar deg for å se nødvendig visning hvis det er noen. Registrer deg her for E-Poll

Ipsos iSay

iSay er ikke det mest populære undersøkelsesstedet der ute, men det bør være i betraktning når du leter etter et sted å tjene litt ekstra penger.

På de fleste måter er iSay identisk med de andre nettstedene på listen. En ting som skiller dem fra er "Poll Predictor." Hvis du har vært på et undersøkelsessted før, vet du at en av de mest frustrerende tingene er å skrive inn en undersøkelse, svare på noen spørsmål, og så bli sparket ut for ikke kvalifisering. Hvis dette skjer med iSay, blir du bedt om et spørsmål om pollsprognoser. Dette er spørsmål som "Har du noen gang vært utenlands?" Og du må gjette hvilken prosentandel av folk som sa ja. Jo nærmere du er til riktig svar; Jo flere sjanser du får for å vinne premietegningen.

Hvor mye skal du tjene ved å bruke iSay? Deres utbetalinger er gjennomsnittlige sammenlignet med de andre undersøkelsessteder der ute. På samme måte som med andre nettsteder, vil beløpet du får betalt, variere avhengig av lengden på undersøkelsen. Du må samle minst 500 poeng (tilsvarer $ 5) før du kan be om en utbetaling med PayPal eller overføre pengene til et gavekort. Registrer deg for iSay HERE.

Innboks Dollars

Med Inbox Dollars, vil du tjene penger for en rekke aktiviteter. I tillegg til å tjene belønninger for å fullføre undersøkelser og spørreskjemaer, kan du også få betalt for å surfe på Internett, spille spill, skrive ut dagligvarekuponger og handle online. Best av alt, å registrere deg er helt gratis!

Hvis du bruker InboxDollars-nettstedet regelmessig, kan du vanligvis tjene opptil $ 20 eller $ 30 per måned for dine ulike aktiviteter. Plus, du får en $ 5,00 kreditt bare for å registrere deg!

Registrer deg for InboxDollars her

Swagbucks

Swagbucks var en av de første betalte undersøkelsessteder som skulle vises på internett, men det har vokst til å tilby flere alternativer og morsomme måter å tjene penger på hvert år. Med Swagbucks får du poeng for å handle online, se på videoer, søke på nettet og svare på spørreundersøkelser.

Når det gjelder å innløse dine poeng, er et stort utvalg av gavekort noen av de beste alternativene på Swagbucks nettside. Hvis du gjør undersøkelser for gavekort, er det ikke din ting, du kan også løse inn poengene dine for PayPal-kontanter.

Det er enkelt å registrere seg for Swagbucks, og best av alt er det gratis! Hvis du vil se alle de forskjellige måtene å tjene penger med Swagbucks, klikk her for å komme i gang.

Pinecone Research

Pinecone Research fungerer mye som andre betalte undersøkelsessteder. Når du registrerer deg, vil du tjene poeng for hver undersøkelse du har fullført. Som en ekstra bonus vil svarene du gir under undersøkelser hjelpe deg med å lære om nye produkter før de slår på markedet og påvirker deres respektive markedsføringskampanjer. Og når du begynner å hente opp poengene, kan du innløse dem for kontanter eller premier.

Mens du har mange alternativer når det gjelder å innløse dine poeng, er Pinecone-forskning også en av de få undersøkelsesnettene som faktisk sender deg en innsjekk i posten, i stedet for å få deg til å løse inn gavekort eller merchandise.

Hvis du er interessert i å finne ut hvor mye du kan tjene, melde deg på Pinecone Research her.

Amerikansk forbruker opinion

Selv om det kan være vanskelig å tro først, vil American Consumer Opinion betale deg ekte, faktiske penger å dele dine meninger og fullføre online undersøkelser. Når du blir med på deres online opinionspanel, blir du bedt om å gi meninger om nye produkter du har prøvd, teste ut nye reklamekampanjer, og fortell selskaper hva du synes om deres markedsføringsteknikker og slagord.

Utbetalinger fra American Consumer Opinion varierer, men utbetalingen kommer i form av "poeng" du kan innløse for kontanter. Du kan også få penger via PayPal hvis du vil, og innløsninger starter med 1000 poeng eller $ 10.

Kom i gang med American Consumer Opinion her!

Pro Opinion

Med Pro Opinion får du betalt for å svare på spørsmål innen fagområdet ditt. I tillegg gir du verdifull forskning som brukes til å skape ekspertresponser og artikler på Pro Opinion-nettstedet.

Etter at du har registrert deg, mottar du undersøkelser om ulike emner og produkter via e-post. Når du har fullført disse spørreundersøkelsene og bygget opp et stash av "poeng", kan du løse dem for kontanter via PayPal, kjøp gjort via Amazon.com, eller gavekort til ulike forhandlere. Som et alternativt forslag kan du til og med innløse belønningene dine som en donasjon til Røde Kors.

For å komme i gang må du tilby mange personlige opplysninger, inkludert kjønn, hjemmeadresse, fødselsdato, sysselsettingsstatus, utdanningsnivå og husstandsinntekt. Deretter vil du bli likt med undersøkelser som stemmer overens med dine individuelle styrker og eksisterende kunnskap.

Interessert i å lære mer? Registrer deg med Pro Opinion her.

Harris Poll Online

Som amerikansk forbrukers oppfatning tilbyr Harris Poll Online kontantinnskudd til personer som er villige til å logge inn jevnlig og fullføre elektroniske undersøkelser og spørreskjemaer. Når du er med, begynner du å tjene belønninger for hver undersøkelse du tar. Når du har tjent nok belønninger "poeng", kan du slå dem inn for kjøp gjort på nettsteder som Amazon, iTunes, Home Depot og Walmart.Omvendt kan du også slå inn poengene dine for filmer, bøker og hjemmevarer bestilt rett fra Harris Poll-nettsiden. I tillegg blir du inngått en konkurranse på $ 10 000 hver gang du fullfører en undersøkelse.

Mens eksakte utbetalinger per undersøkelse ikke blir annonsert og kan variere ganske mye uansett, er Harris Poll Online gratis å bli med og belønningene kan være lukrative hvis du bruker nettstedet ofte nok.

Klikk her for å lære mer om å bli med Harris Poll Online og hvordan du kan tjene penger på fritiden.

Global Test Market

Global Test Market er en av de sjeldne undersøkelsessteder som har mottatt akkreditering fra BBB. De er en av de mest varierte undersøkelsessteder som inkluderer temaer fra alt fra biler til filmer.

På samme måte som de andre undersøkelsessteder, hver gang du fullfører en av undersøkelsene, vil du motta alt fra 35-250 poeng, noe som tilsvarer omtrent $ 1,50 til $ 1,75 per undersøkelse. Når du rack opp nok penger til utbetaling (som du må samle minst $ 50), har du flere forskjellige alternativer for å motta pengene dine. Du kan få pengene dine gjennom en sjekk, via PayPal-kontoen din, eller innløs den for gavekort.

I tillegg til å få poeng for hver undersøkelse, vil du også bli inngått månedlige kontant tegninger. Jo, det er ingen garanti, men det er en fin ekstra insentiv. Registrer deg for Global Test Market HERE.

Lure på

I motsetning til de andre betalte undersøkelsesstedene på denne listen, vil Wonder faktisk ansette deg for å gjennomføre uavhengig forskning på et bredt spekter av emner. På den måten tilbyr Wonder mye mer av en "deltidsjobb" enn en sidestrøm du kan fullføre på fritiden.

Hvis du oppfyller kriteriene og blir ansatt, vil du utføre ekspertforskning på alt fra historiske hendelser til statlige lover og forskrifter. I sin tur brukes denne forskningen av fagfolk som betaler for å bruke denne tjenesten.

Inntektene varierer sterkt avhengig av nivået på ferdigheter og hvor mye tid du bruker for å finne de avgjørende detaljene dine klienter trenger. Likevel er dette en fin måte å tjene penger på nettet og fra komforten til ditt eget hjem.

Du kan lese mer om Wonder og hvor det fungerer her.

Slik får du mest mulig ut av de beste nettbaserte undersøkelsessteder

Allure av "free money" kan være vanskelig å gå bort fra, spesielt hvis du kan tjene penger bare ved å klikke rundt på internett et par ganger om dagen. Likevel er det mange måter å maksimere mengden penger, merchandise og gavekort du tjener over tid. Her er noen tips som kan hjelpe:

Registrer deg for alle legitime online undersøkelser du kan finne.

Mens du kan tjene penger på noen av disse nettstedene ganske enkelt, kan mengden penger du kan tjene fra hver være begrenset. Hvis du har god tid på hendene, kan du betale for å registrere deg for flere undersøkelsesnettsteder og delta i hver enkelt.

Jo flere undersøkelser og online-oppgaver du fullfører, desto mer penger tjener du over tid. Du kan til og med finne ut at noen få steder er dine favoritter på denne måten, eller at et nettsted ender opp med å hjelpe deg med mer penger enn de andre. Uansett vet du ikke hvordan hver fungerer før du prøver dem ut.

Se opp for svindel.

Mens alle nettbaserte undersøkelsessteder nevnt i dette innlegget er helt legitime, er det noen "copy cat" nettsteder og til og med bedrageriske nettsteder der ute.

Hvis et nettsted gjør vanlige krav om gratis penger eller ber om mer personlig informasjon enn du føler deg komfortabel med å gi, er det en god indikator på at de ikke er gode. Sørg for å lese anmeldelser og følge opp med forskning for å sikre at et nettsted er legitimt før du begynner å bruke dem. Hvis det høres for godt ut til å være sant, er det sannsynligvis.

Sett tid til å fullføre undersøkelser hver dag.

Hvis du føler at du ikke har tid til å fullføre undersøkelser, er du ikke alene. De fleste av oss lever opptatt liv, og det kan være vanskelig å fortsette, enn si, ta på seg en ny sidekast.

Likevel, hvis du ser på TV hver dag, så har du god tid til å fullføre undersøkelser på nettet. Slå på ditt favorittshow og fullfør spørreskjemaene under de kommersielle pausene. Hvis du liker litt stille tid om natten, er det også en flott tid å tjene ekstra penger gjennom online søk eller gjennomføre noen undersøkelser på nettet mens du slapper av.

Bunnlinjen

De beste undersøkelsesnettene vil belønne deg for alt fra å søke på internett for å se målrettede videoer, åpne e-post, fullføre undersøkelser og gi ærlige meninger om produkter og tjenester.

Men for å få hendene på de frie og enkle pengene, må du registrere deg først!

Har du noen gang tjent penger gjennom et online undersøkelsessted? Hvorfor eller hvorfor ikke?

Skrive Inn Din Kommentar