Forsikring

Long Term Care Insurance (Trenger du virkelig det?)

Long Term Care Insurance (Trenger du virkelig det?)

Familien min har vært heldig å ikke ha hatt et familiemedlem tilbringe en betydelig tid i sykehjemmet.

For familier som ikke har vært så heldige, kan hele opplevelsen være en ødeleggende; følelsesmessig og økonomisk.

For de som var heldig nok til å ha tatt ut en langsiktig omsorgspolitikk, vil de ikke oppleve monteringskostnadene for sykehjem og i det minste redusere den finansielle siden.

Selv om de fleste av oss forstår hva vi vurderer vanlige forsikringspolicyer, kan langsiktige omsorgspolitikker være komplekse og mange velger å utsette dem.

I dette innlegget vil jeg imidlertid snakke om kostnaden for langvarig omsorg generelt og virkelig grave inn betydningen av denne typen aktivbeskyttelse.

Hvorfor også vurdere langtidspleieforsikring?

Forskning har nylig indikert at 69 prosent av de som snu 65 i år, kan forvente å bruke langsiktig omsorg.

Gjennomsnittlig opphold er ca 2 ½ år eller omtrent 30 måneder.

Tror du det høres dårlig ut? Det blir verre

I en studie utført av Genworth Financial har sykehjemomsorgen økt med 17 prosent nasjonalt, og de forventer at den skal fortsette denne trenden.

Hva er langsiktig omsorg (og hva betaler det for)?

En av de vanligste misforståelsene om langsiktig omsorg er hvor forbrukerne feilaktig tror at Medicare vil betale regningen for deres langsiktige omsorgsbehov.

I nesten alle situasjoner kunne denne ideen ikke være lenger fra sannheten!

Medicare dekning vil betale for en del av hjemmebruk, eller en kort stund i sykehjem, men det er svært spesifikke situasjoner du må møte for å kvalifisere deg til Medicare-dekning. I de aller fleste tilfeller er du ansvarlig for å betale for disse kostnadene out-of-pocket.

Det er her langsiktige omsorgsplaner kommer inn. De betaler for omsorg, selv om du er diagnostisert med kronisk helsetilstand eller funksjonshemning. Dette kan være omsorg i et sykehjem, et hjemmeboende anlegg eller hjemme.

Langtidspleie forsikring er enkel, på utsiden.

Du kjøper en policy, og du bestemmer hvor mye dekning du vil få betalt ut hver dag. Hvert selskap er annerledes, men alle har ulike krav til at du er kvalifisert til å begynne å motta betalinger fra din langsiktige plan.

Hvis du trenger hjelp til noen av de grunnleggende daglige aktivitetene (dressing, bading, spising, etc.), kan du tømme bankkontoen din.

Ikke la økonomien din bli ødelagt eller stole på familien din for å betale for disse regningene. Langtidspleieforsikring sikrer at du eller din familie ikke lider økonomisk på grunn av helsevesenets hjelp.

Kjøper Long Term Care Insurance

På samme måte som enhver annen policy, kan det være en forvirrende prosess å kjøpe langsiktig omsorgsforsikring.

I dag er det færre og færre selskaper som fortsatt selger langsiktige forsikringer. Antall bedrifter har gått drastisk ned siden 2000.

I 2000 var det rundt 100 selskaper som selger planer. 18 år senere, har dette nummeret falt helt ned til 12. Fem av dem selger til grupper og arbeidsplasser.

Det er flere måter du kan kjøpe en langsiktig omsorg forsikring.

Selvsagt selger private forsikringsselskaper disse planene. Mens det er færre alternativer, har du fortsatt et dusin å velge mellom.

Hvis du velger et privat forsikringsselskap, må du gå gjennom det medisinske forsikringsselskapet, som betyr at hvis du har en eksisterende helsetilstand, er det en sjanse for at du blir avvist for din plan. Hvis du allerede trenger langsiktig assistanse, har du ikke mulighet til å bli godkjent.

Et annet alternativ er å kjøpe en fra en arbeidsgiver-sponset plan.

Det er noen selskaper som tilbyr gruppe langsiktige omsorgsforsikringsplaner, eller de har diskonterte individuelle retningslinjer. Akkurat som en individuell politikk, vil hver gruppepolitikk være forskjellig basert på leverandøren og planen.

De fleste arbeidsgivere-sponsede planene vil ikke kreve en medisinsk eksamen eller noen underwriting. Hovedproblemet med disse retningslinjene er at hvis du forlater selskapet, har du ikke dekning.

Hvis du tror at du ikke vil bli godkjent for en langsiktig omsorgspolis på grunn av helsen din, må du ikke telle deg selv enda.

Hvert forsikringsselskap er annerledes, og alle har ulike medisinske garantier de bruker. Det er viktig at du finner det beste selskapet basert på helse og forsikringsbehov.

Selv om du ble nektet av ett selskap, er det en sjanse for at du vil bli akseptert for en plan med et annet selskap.

Kostnad for langvarig pleie

Ifølge en Genworth 2016 Cost of Care-studie, undervurderer den gjennomsnittlige amerikanen stort sett hvor mye langsiktig omsorg skal koste dem. Nesten en tredjedel av amerikanerne mente at hjemmehelsetjenesten ville koste dem mindre enn $ 417. I de fleste tilfeller er det virkelige tallet ni ganger at!

Disse tallene blir enda mer svimlende.

Ett år i et privat sykehjem, for eksempel i en stor by som Chicago, koster $ 72,567! Dette sammenlikner til $ 52,362 i resten av staten.

Hvor du bor, vil definitivt ha en innvirkning på premiene dine, garantert.

Tatt i betraktning den gjennomsnittlige årlige husstandsinntekten er bare rundt $ 59 000, koster sykehjemmet ca 1 ½ ganger det. Disse tallene forventes ikke å bremse når som helst, med sykehjemskostnadene stiger raskere enn inflasjonsraten.

Kostnad for pleieundersøkelse

Assisted Living: En privat en-roms enhet i et assistert levende anlegg i USA har en gjennomsnittlig årlig kostnad på $ 45.000. Disse fasilitetene gir ekstra hjelp til beboere, men de er ikke så "omfattende" som sykehjem.

Hjemmehjelp: Det finnes to typer hjemmeplein, og hver av dem vil variere litt i hvor mye de koster hvert år.

  1. Den første typen er "hjemmemagertjenester, "Som inkluderer grunnleggende oppgaver for å hjelpe pasienten til å holde seg hjemme. Dette kan være alt fra matlaging til å gå til matbutikken. Den gjennomsnittlige årlige kostnaden for et hjemmelagstjenestehjelp er bare sjenert av $ 48 000.
  2. Den andre typen hjemmeplejehjelp er "hjem helsehjelp, "Disse er helsepersonellene som bor i hjemmet med pasienten og tilbyr mer omfattende tjenester. Den gjennomsnittlige kostnaden for et år med helsepersonell hjemme er litt over $ 49 000.

Nå, vurder at Medicare er bra for kortsiktige gjenopprettingssituasjoner, siden den dekker 100% i de første 20 dagene og deretter 80% i de neste 80 dagene. Kjøpe en god Medicare supplement plan vil dekke de andre 20%.

Voksdagshelsetjenesten: Første års forskningsresultater indikerer gjennomsnittlig årlig kostnad for fem dager i uken i en voksenhelsesfasilitet er 18 200 dollar nasjonalt. Den sammenlignbare prisen i Chicago er $ 13156 og $ 15,959 i resten av staten.

Vurder hvem som betaler for LTC-politikken

For de av dere som leser for foreldrenes skyld, og ikke din, vurdere hvem som skal legge regningen. Voksenbarn finner seg ofte betalt for sine foreldre som ikke har råd til det selv.

Noen ganger tar du en liten premiebetaling nå, og du sparer tusenvis i fremtiden.

Skrive Inn Din Kommentar