Penger

Denne appen hjelper deg med å unngå et panikkanfall når kassen gir deg endring

Denne appen hjelper deg med å unngå et panikkanfall når kassen gir deg endring


Å trekke ut nøyaktig endring er intet mindre enn et mirakel.

Spesielt når du mottar skarpe blikk fra folk i kø bak deg.

Men vi setter oss ikke pris på våre mynter. Amerikanerne etterlot $ 867.812 verdt av mynter på flyplassen og kastet bort en estimert $ 62 millioner verdi for endring i et enkelt år.

Dårlig pennies.

Det ledet entreprenør Jeff Witten til å lage en app som ville hjelpe folk til å betale kontant uten å bekymre seg for byrdefull endring.

"Som student elsket jeg å bruke penger," sa Witten. "For meg var det den enkleste måten å budsjett. Men en ting jeg alltid hatet var å få tilbake. Det var ikke noe sted jeg brukte mynter. Jeg snakket med venner og klassekamerater, og fant ut det var en universell forakt for mynter. Kontanter er fortsatt veldig klissete, og folk liker å bruke den. Folk som får betalt i kontanter bruker det; de legger det ikke i banken. Folk skal ikke betale 11% på en myntmaskin for å gjøre pengene sine til brukbare penger.

Dermed var CoinOut født. Det er en gratis mikrobesparelsesapp som blir en digital lommebok ved å lagre løs forandring og kontanter tilbake på deltakende butikker.

Appen debuterte til offentligheten den 18. februar episode av "Shark Tank", hvor den aksepterte et tilbud på $ 250 000 fra Robert Herjavec.

Slik fungerer det: Når du betaler for noe i kontanter - si det koster $ 3,43 - kan du betale kassereren en $ 5 regning, og i stedet for å få en dollar, to kvartaler, en nikkel og to kroner tilbake ($ 1,57), kan kassøren velg "CoinOut." Deretter skanner du telefonen for å få $ 1,57 deponert i din CoinOut digitale lommebok.

Du kan utbetale lommeboken i butikken, inn på bankkontoen din, eller ved å innløse den for gavekort eller donere den til veldedighet.

I tillegg til å lagre endring i CoinOut-lommeboken, kan du også bruke appen til å tjene penger tilbake. Bruk telefonen til å ta bilder av kvitteringer hos deltakende selgere, og pengene tilbake er lagt til lommeboken din.

Med bare 7% av amerikanerne som benytter apps for å hjelpe dem med å spare penger, håper Witten at CoinOut vil gjøre besparelser og belønninger mer tilgjengelige for de som trenger det mest.

"Jeg tror at når vi ser på det økonomiske betalingsområdet, virker det litt ødelagt," sa han. "Det er folk som bruker penger som ikke kan få kredittkort. Vi ønsket å hjelpe disse menneskene til å få tilgang til verktøy som hjelper dem med å spare penger. Folk med mindre midler bør ikke betale høyere avgifter. "

Jen Smith er en junior forfatter på The Penny Hoarder og gir penger sparing og gjeld utbetaling tips på Instagram på @ saving_spunk. Seniorforfatter Tyler Omoth bidro med rapportering.

Skrive Inn Din Kommentar