Penger

PayPal kommer inn i bankens Biz. Her er hvorfor du kanskje vil passere

PayPal kommer inn i bankens Biz. Her er hvorfor du kanskje vil passere

Omtrent 15,6 millioner forbrukere som bor i USA, har ingen bankkonto.

Undersøkelser viser at folk ikke bruker banker fordi de ikke har nok penger til å holde inn på en konto, ikke ønsker å håndtere alle avgifter, eller de er helt enkelt ikke stolte av banker.

Fintech selskaper som PayPal ser ut til å tappe inn i denne befolkningen.

PayPal har stille tilbud gitt grunnleggende banktjenester til en håndfull av sine kunder de siste månedene, ifølge en rapport fra The Wall Street Journal.

Andre selskaper som Square og SoFi jobber også med å tilby banktjenester. Amazon ønsker å tilby kontokontoer.

Ingen klager. Med tradisjonelle banker som Bank of America eliminerer fleksible gratis kontrollkontoer, er behovet for bankprodukter med lav barriere for oppføring bare økende.

PayPals nye banktjenester inkluderer et debetkort for å ta ut penger på minibanker, muligheten til å direkte deponere sine lønnsslipp via mobile enheter og FDIC-forsikring for sine saldoer.

Det er ingen månedlig avgift eller minimumssaldo for en PayPal bankkonto, men brukerne vil ende opp med å betale mer over tid.

Brukere betaler et gebyr for å ta ut penger på utbetalinger utenom nettverket - som for øyeblikket synes å være de fleste minibanker - og en 1% avgift på enhver sjekk deponert via en mobil enhet.

PayPal har heller ikke en amerikansk banktillatelse, noe som betyr at den er klassifisert som en ikke-bank.

For å komme seg rundt potensielle veisperringer, er PayPal avkjølende tjenester fra anonyme småbanker. For eksempel:

  • En bank i Delaware utsteder sine debetkort.
  • En bank i Georgia tilbyr sin mobil sjekk innskuddstjeneste.
  • Banker i Utah gir sine lån til forbrukere og små bedrifter.

Det vil se alt sammen sømløst integrert bak et pent brukergrensesnitt - som fremdeles ikke har blitt avslørt.

Saken er, du kan bruke samme internettilgang og mobiltelefon for å åpne en gratis kontrollkonto hos en nettbank.

Alternativer til nye PayPal-banktjenester

Banker som Chime kan gi deg tidlig tilgang til lønnsslipp, ingen overtrekk avgifter, en gratis sparekonto og evnen til å gjøre innskudd på Green Dot-steder rundt om i landet.

Som den nye PayPal-tjenesten har Chime ingen minimumssaldo eller månedlige vedlikeholdsgebyr. Du må være amerikansk statsborger eller fastboende for å søke.

Det er 2018, og du kan få 100% online-tilgang, en gratis kontrollkonto, sparekonto, debetkort og uttak fra titusenvis av minibanker uten hoops og gimmicks store banker og selskaper prøver å trekke deg igjennom.

Jen Smith er en junior forfatter på The Penny Hoarder og gir tips om å spare penger og betale gjeld på Instagram på @savingwithspunk.

Skrive Inn Din Kommentar