Liv

Tid til å rydde ut i skapet? Her er hvor å sende menns klær

Tid til å rydde ut i skapet? Her er hvor å sende menns klær

Du spør, og vi svarer.

Vi har nylig mottatt en melding fra en Penny Hoarder-leser som visste om mange steder å gjøre en buck av forsiktig brukte kvinners tråder, men lurte på om det var noe bra sted å sende menns klær.

Hvorfor, ja, kjære leser, det er. Her er hva vi fant:

Online menns forsendelsesbutikker

Ingen fysisk plassering, ikke noe problem.

1. Grailed

Navngitt som en nikk til den hellige gral - det vil si noe uvurderlig, men vanskelig å finne - Gratulerte regninger seg selv som "et kurert samfunn" hvor "hvert stykke er hentet direkte fra skapene av likesinnede motbevisste individer."

Hvis du er en luksus bærer, er Grailed markedsplassen stedet for deg.

Men selv om du ikke er det, kan du selge varene dine i sine andre seksjoner: Hype (for streetwear) eller Grunnleggende (for velkjente massemarked og vintage klær). Herdingslaget forbeholder seg retten til å flytte varene dine til hvilken del de passer best til.

Grailed tilbyr PayPal kjøper og selger beskyttelse, samt sin egen appell prosess for eventuelle omstridte PayPal krav. Det tilbyr også et unikt spinn på eBay-budsjetteringsmodellen - i tillegg til å stille en pris og godta tilbud fra kjøpere, har du også muligheten til å godta flere tilbud samtidig og sende til den som betaler deg først.

Grailed tar en 6% kutt av overskudd etter PayPal-avgifter - langt den laveste provisjonen til noe annet selskap på denne listen. Når det er sagt, setter du prisen på varene dine, noe som kan bety at de tar lengre tid å selge enn de ville på et nettsted som setter pris for deg.

2. RealReal

Som navnet tilsier, er RealReal stolt av autentisitet. Selv om alle nettstedene på denne listen forbyder replikaer og knockoffs av merkenavn, tar RealReal det ett skritt videre ved å ansette utdannede fagfolk - fra gemologer til klæreksperter - for å sikre at hvert element det tilbyr, er den virkelige tingen.

Elementet ditt må passere en streng flerpunktsinspeksjon før nettstedet vil liste det. (Hvis den ikke overgår, forbeholder ReaReal seg "retten til å konfiskere varen og ødelegge den i samsvar med alle lover.") Hvis du ikke er sikker på om varen din skal bestå testen (vi er alle tatt i bruk med gode kjøp), TheRealReal tilbyr videoer som går deg gjennom hvordan du forteller en falsk fra den virkelige avtalen.

Hvis nettstedet aksepterer og selger varen din, får du opptil 70% av salgsprisen. Hvis varen din selger for mindre enn $ 120, tar du faller til 55%, så du vil sannsynligvis bare liste opp de høyeste av dine dyrebare varer her.

3. Menswear Market

Menswear Market fremmer seg som "går utover den tradisjonelle forsendelsesmodellen" ved å tilby en personlig service til hver kunde som leverer en samling. Det tar noen av gjetningene (og legwork) uten å videreselge varene dine ved å tilby tjenester som plaggprep, fotografering, copywriting, emballasje og lagerstyring.

Menswear Market kan selge brikkene dine på egen nettside eller gjennom salgskontoene sine på eBay, Amazon og Etsy, noe som betyr at varene dine kan nå en bredere kundebase.

Menswear Market tilbyr gratis varehenting i Minneapolis og St. Paul, Minnesota, eller forhåndsbetalt FedEx-frakt for utenlandske selgere. Du vil motta 50% av netto salgspris via en månedlig sjekk over samlingens salgsperiode, som kan vare opptil 120 dager.

4. Lindas ting

Ikke la navnet lure deg; Lindas ting er ikke bare for dameklær og tilbehør. Det har også en stor mennsdel med alt fra jeans til sko (selv om blazers synes å være langt borte, korset av sine herreklæroffer).

Basert på troen på at "high fashion og høy kvalitet ikke må følge høye prislapper," forsøker dette selskapet å selge dine luksusvarer til en pris som vil koste deg mest penger og interesserer de fleste kjøpere.

Oppføringsledere angir en salgspris for varene dine basert på deres erfaring - de fleste varer starter som en syv-dagers auksjon og senere overgang til en fast pris. Linda's Stuff betaler selger månedlig og tar en glidende provisjon basert på hvor mye du selger: 20% av salget over $ 5000, 25% av salget mellom $ 1000 og $ 4,999 og 38% av salget under $ 1000.

Listelederne jobber for å gjenopprette usolgte gjenstander for å finne akkurat den riktige kjøperen, og nettstedet sier, "De fleste av våre kunder vil se 100% av sine varer selges innen ett år."

5. Eliot

Er du ikke sikker på om varene dine er verdt å sende? Ta bare bilder av hver enkelt og send dem til Eliots stylister med designernavn, kategori og tilstand. De vil fortelle deg hvilke varer de kan selge og for hvor mye, og du bestemmer hvilke elementer du vil sende til nettstedet. Eliot tilbyr gratis henting til selgere i New York hovedstadsområdet og gratis frakt til alle andre.

Hver gang en av elementene dine selger, deponerer nettstedet ditt kutt av inntektene (opptil 70%) i din Eliot-konto. Du kan overføre disse midlene til bankkontoen din slik du vil.

Brick-and-Mortar menns forsendelsesbutikker

Foretrekker du en personlig opplevelse?

6. Godt egnet

Fra de samme personene som brakte deg kvinnenes sendingssted My Sisters Closet og hjemmeinnredningssendingssted My Sisters Attic, Well Suited har butikkene i Arizona og California, og tillater også kjøpere å bla gjennom varer på nettet og plassere bestillinger via telefon.

Du kan stoppe ved en butikk med varer du vil selge eller følge disse instruksjonene for å sende dem til selskapet.

For å kvalifisere seg til videresalg, bør varene dine møtes med "tre C's" My Sisters Closet som opprinnelig ble fremsatt:

  1. søt (eller, man kunne argumentere, "kjekk" i dette tilfellet): merkevare navn designer elementer, enten klassisk eller trendy, at detaljhandel for minst $ 50

  2. Ren: i like-ny, klar til bruk

  3. Nåværende: stilig og ikke mer enn 4-5 år gammel

Du kan motta 45% av varens salgspris i kontanter eller 55% i butikkreditt.

7. Plato's Closet

Platons skap fokuserer på tenåring og ung voksen klær og tilbehør - for gutta betyr dette klær i 28-40 midje størrelsesområdet i "nåværende stiler som fortsatt er i kjøpesenteret."

Sjekk her for å se om det finnes noen steder i ditt område. Hvis det er det, kan du slutte med dine varer og din ID, og ​​en salgsforhandler vil se på dine ting mens du går gjennom butikkens rack. (Plato's Closet har ikke et skip-til-selge alternativ.)

I motsetning til andre forsendelsesbutikker som betaler deg når varene dine selger og tar et kutt som provisjon, kjøper Plato's Closet dine varer direkte og lager dem til videresalg - så når du mottar og aksepterer sitatet, går du ut med enten kaldt, hardt kontanter eller butikk kreditt.

Ifølge forbrukeromtaler kan du bare få $ 2- $ 5 per akseptert element, med mindre du har høy etterspørsel. Men hvis du leter etter en rask og enkel måte å laste ut dine uønskede ting og få et par dollar, er Platos Closet verdt å sjekke ut. Å velge butikk kreditt kan få deg litt mer også.

8. Buffalo Exchange

Buffalo Exchange kjøper akseptable varer på forhånd, og betaler deg i kontanter eller lagre kreditt, som Platons klesskap. Som andre selskaper på denne listen, kan du enten slippe av objektene dine på en av de fysiske stedene eller sende dem med forhåndsbetalt UPS-frakt.

Buffalo Exchange viser hva hvert sted er ute etter her, men som regel, den fokuserer på "nåværende trender, denim, designer, dagligdagse grunnleggende, lær, vintage og en-of-a-kind varer." Du kan ringe fremover for å finne ut hva din lokale butikk er på jakt etter hvis du selger deg personlig eller gå hit for å se de største salgsbehandlingsbehovene.

Aksepterte varer koster deg vanligvis 50% av salgsprisen i butikk eller 30% i kontanter.

Din sving: Har du funnet andre steder å selge menns klær og tilbehør? Del dem med oss ​​i kommentarene!

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.

Skrive Inn Din Kommentar