Eiendom

3 ting å vurdere når du kjøper et hus

3 ting å vurdere når du kjøper et hus

Å kjøpe et hus vil trolig være det største kjøpet du noensinne har gjort. Det er ikke en beslutning at du bør ta lett og det er ikke et kjøp du burde gjøre på et innfall.

Å kjøpe et hus kan enten være en utrolig opplevelse og (forhåpentligvis) en stor investering, eller det kan være synderen til konkurs og mye unødvendig stress. Du vil ikke være i den siste av gruppen.

Her er tre ting du bør vurdere før du kjøper et hus.

Hva slags betaling kan du håndtere?

Bare fordi banken vil låne deg en viss sum penger betyr ikke at du bør ta det. Din hjemmekjøpsbeslutning bør baseres på en rekke faktorer - din inntekt og arbeidssikkerhet er en av de viktigste. Og sørg for at du virkelig forstår gjeldsinntektsforholdet ditt! Studentlån kan negativt påvirke kjøp av et hus.

Ikke ta det maksimale beløpet banken vil låne deg, med mindre du vil være fattig i huset. Og ikke glem å tenke på de andre utgiftene som følger med et hus som forsikring, eiendomsskatt, verktøy, vedlikehold og forbedringer i hjemmet.

Disse typer utgifter kan virkelig legge opp raskt og beløpe seg mye mer enn du forventer.

Vil du leve i dette hjemmet for alltid?

Noen ganger er det fornuftig å bruke mer på et hjem hvis du planlegger å leve i det for resten av livet ditt. Hvis du ikke gjør det, må du tenke på hjemmet ditt fra en investeringstilstand.

Spør deg selv spørsmål som "vil jeg kunne selge dette når jeg er klar til å flytte?" Og "kan jeg potensielt tjene penger på salget av dette hjemmet?" Disse spørsmålene kan hjelpe deg å være objektiv i løpet av boligkjøpsprosessen.

Hvis du planlegger å bo i ditt hjem i noen år og deretter leie det ut, må du undersøke leiemarkedet i området før du kjøper. Plasseringen av huset kan gjøre en stor forskjell når det gjelder å være utleier.

Er du villig til å bosette seg for en Fixer Øvre?

Hvis du virkelig ønsker å strekke budsjettet ditt og få mest mulig ut av pengene dine, vil du kanskje vurdere å kjøpe et hus som trenger litt arbeid. Ved å kjøpe en foreclosure eller kort salg kan du få mye mer hus for pengene i mye bedre av et sted.

På den annen side må du sørge for at du ikke kommer inn over hodet ditt. Hvis du ikke har konstruksjonserfaring, er det i din beste interesse å kjøpe et hjem som bare trenger kosmetisk oppdatering.

Og husk alltid å få en grundig eiendomsinspeksjon før du kjøper noe hus!

Bunnlinjen

Før du kjøper et hus, må du nøye vurdere hva du komfortabelt har råd til, hvor mye arbeid du vil gjøre, og om du skal selge huset ditt nedover veien. Å tenke på bare de tingene som kan hjelpe deg med å gjøre det riktige beslutningen om å kjøpe hjemme.

Skrive Inn Din Kommentar