Banker

PenFed Student Loan Refinance Review

PenFed Student Loan Refinance Review

Kollegepraksis er i revisjonsvinduet, du har en stabil jobb, og kredittpoengene dine er oppe og oppe. Hvis det beskriver deg, kan du spare penger ved å refinansiere studielånene dine.

Refinansiering føderale studielån betyr at du gir opp fordeler som inntektsbasert tilbakebetaling, men det er et utmerket alternativ for folk som har oppnådd finansiell stabilitet.

Hvis kredittpoengene dine er over, og du har en heltidsjobb som tjener minst $ 42 000 per år, kan refinansiering av studielånene dine med PenFed Credit Union være et godt trekk for deg.

Før du velger noen utlåner for refinansiering av studielån, anbefaler vi at du sammenligner alternativene dine med Troverdig. Troverdig lar deg se alternativene dine på 2 minutter, uten hard kredittkontroll. Som en bonus for College Investor-lesere kan du få $ 200 når du refinanserer gjennom Troverdig. Lær mer her.

Her er hva du trenger å vite om refinansiering med PenFed.

PenFed Studentlån: Quick Take

Minimum kredittpoeng: 700 (670 med en cosigner)

April fastsatt: 3,5-7,28%

APR-variabel: 2,82% -6,60%

Vilkår: 5-15 år

Hovedrefinansieringsbeløp: $ 7500 - $ 150.000

Inntektskrav: $ 42 000 årlig (eller $ 25 000 med en cosigner)

Hvem bør vurdere en PenFed Refinance?

PenFed er en kredittforening for militære medlemmer og deres familie, offentlige ansatte og ansatte i offentlige skoler. PenFed utvider imidlertid sitt medlemskap til alle som er villige til å bli med i en organisasjon som National Military Family Association som koster $ 15 for å bli med.

Hvis du er kvalifisert til å bli medlem, må du ha en kreditt score på minst 700 for å refinansiere studielånene alene. Du trenger en kreditt score på 670 for å refinansiere med en cosigner som har en 700+ kreditt score.

PenFed tilbyr noen av de mest konkurransedyktige prisene for folk som har anstendig kreditt (mellom 700-720), men folk med utmerket kreditt kan finne bedre priser på selskaper som Earnest eller CommonBond.

Skal noen kosigne mine lån?

Generelt anbefaler vi ikke å låne med en cosigner. Cosigning et lån betyr at noen andre er enige om å foreta betalinger hvis du ikke kan gjøre dem selv. Mens de fleste går inn i gjeld med det beste av intensjoner, skjer dårlige ting.

Du vil ikke sette noen andre i stand til å rydde opp rotet ditt. Denne regelen har imidlertid et stort unntak. Hvis du og din ektefelle deler økonomi, og din ektefelle har en høyere kreditt score enn deg, så gir refinansiering sammen mye mening.

Hvis du trenger en cosigner til å kvalifisere for et lån, er PenFed en god utlåner for deg. PenFed har et cosigner utgivelsesprogram. Hvis du møter inntekts- og kredittverdier, og du har gjort 12 påfølgende betalinger på tid, kan du søke om en cosigner-utgivelse. Dette er et utmerket program for ektefeller eller foreldre som ønsker å hjelpe sine kjære.

Har andre banker og kredittforeninger tilby bedre priser?

PenFed har en god kalkulator som du kan bruke til å beregne din forventede rente basert på din nåværende kreditt score. Bruk søkefrekvensen min på siden for å beregne hastigheten. Du kan sammenligne prisen til de som tilbys av noen av de andre store bankene og refinansieringsselskapene.

Selv om det kan være irriterende, anbefaler vi at du søker om lånefinansieringer fra flere långivere for å finne den beste prisen for deg. Som vi nevnte tidligere, har Earnest eller CommonBond bedre priser for folk med utmerket kreditt, og noen mennesker kan ikke kvalifisere seg til refinansiering.

Vurder å bruke en online låneaggregat som LendingTree for å se flere virkelige tilbud samtidig.

PenFed Student Loan Refinans Fordeler og ulemper


PenFed Pros

 • Konkurransedyktige rentesatser
 • Kosigners tillatt
 • Cosigner Release Program
 • Faste og variable priser
 • Vilkår fra 5 til 15 år

PenFed Cons

 • Må bli med i PenFed Credit Union før lån
 • Kan ikke tilby de beste prisene for folk med utmerket kreditt
 • Ingen vilkår over 15 år

Husk at du må sammenligne alternativene dine på Troverdig før du tar noen avgjørelser. Det tar bare 2 minutter!

Hva synes du om PenFed og foretrekker du kredittforeninger over bankene for studielåns refinansiering? Hvorfor eller hvorfor ikke?

PenFed Student Loan Refinancing
 • Rentesatser - 80
 • Term Fleksibilitet - 85
 • Cosigner Capabilities - 90
 • Kundeservice - 85
85

Skrive Inn Din Kommentar