Banker

Slik lager du flere inntektsstrømmer mens du jobber

Slik lager du flere inntektsstrømmer mens du jobber

Siden den vanligste flere inntektsstrømmen er en primærlønn, kan du spørre deg selv hvordan går jeg med å tjene penger gjennom sekundærinntektsstrømmer mens jeg jobber med en hovedjobb. Vel, først, kan du definitivt opprette flere inntektsstrømmer mens du arbeider. Men det er mange spørsmål å spørre om med dette - Hvor finner du tiden? Er det lovlig? Vil min arbeidsgiver omsorg? Vil familien min bryr seg?

Jeg tror den største utfordringen vi alle står overfor, inkludert meg selv, er hvor finner du tiden - det er sjåføren. Jeg personlig finner meg selv til å være en sen nattperson. Jeg gjør mitt beste arbeid etter at alle andre har gått til sengs. Dette fungerer for meg, men fungerer sannsynligvis ikke for alle.

Jeg kjenner andre bloggere som gjør sitt beste arbeid om morgenen. De vil stå opp og jobbe på deres nettside før de går til dagjobben. Jeg kjenner andre som tjener en ny inntektsstrøm ved å kjøre for Uber som gjør det like etter at de går av jobb.

Den store tingen du måtte bestemme er hva skal du gi opp for å tjene mer penger?

Hvordan finne tid til å tjene mer penger

Det er mange måter å finne mer tid på. Noen er kreative, og noen krever bare ulike prioriteringer. Her er noen å tenke på:

  1. Stopp Se på TV / Spille spill / etc. - Den gjennomsnittlige amerikanske klokken over 750 timer med TV per år. Det er gal. Hvis du kutter ut TVen, får du 2 timer per dag! Og du trenger ikke engang å kutte TVen sammen. Kanskje du ser i bakgrunnen mens du jobber med andre oppgaver. Eller, hvis du DVR viser favorittene dine og hopper over reklamefilene, kan du kutte et times langt show til 40 minutter. Jeg vil dele det, personlig, jeg begynte å blogge mens min kone så på show jeg ikke fant tiltalende (tenk ekte hustruer fra noe sted). Hun ville se på TV mens jeg var på bloggen min på datamaskinen.
  2. Multitask mens ikke multitasking - Du lurer kanskje på hva jeg snakker om? Tenk på hele tiden du bruker i bilen eller på treningsstudioet. I stedet for å høre på radioen, bør du kanskje gå for noe mer pedagogisk? Kanskje en podcast for noen innflytelsesrik i din nisje (her er våre favoritt penger og investerer podcaster)? Det er mange alternativer tilgjengelig, og de kan gi deg ekstra innsikt for å være mer vellykket.
  3. Kombiner tjene mer med en annen oppgave - Jeg delte kort om min venn som kjører til Uber ovenfor. I dette tilfellet går hun av jobben, slår på Uber app, og begynner å kjøre fra parkeringsplassen hennes. Hun gjør det i ca 2-3 timer per kveld. Dette er en fin måte å kombinere noe for å tjene mer penger - hun kombinerer å kjøre hjem (som ville ha tatt henne 45 minutter) med å tjene penger med Uber. Hun tjener omtrent $ 200 per uke å gjøre dette. Du kan registrere deg hos Uber her og få en bonus for å starte.

Kombinere arbeid og sideinnkomster

Når du vokser, øker det uunngåelig i de fleste tilfeller. Men her er noen viktige retningslinjer du kanskje vil vurdere når overlapp mellom dine flere inntekter oppstår. Husk at "Big Brother" ser alt nå på arbeidsplassen, og du vil ikke bli fanget med buksene dine ned.

Gjøre er på jobb

  • Betyr dine sidebedrifter om jobben din? Hvis det du gjør er knyttet til arbeid, kan du utnytte det til din fordel.
  • Arbeider på pauser og lunsjer. Disse kan være gode tider for å sjekke e-postadressene dine på siden og holde deg oppdatert på det siste i din nisje.
  • Oppretthold nettverket ditt. Ditt arbeidsnettverk kan også være avgjørende for din sidevirksomhet. Spesielt hvis virksomheten din er knyttet til jobben din.

Ikke på jobb

  • Ikke bruk internett for ikke-arbeidsrelaterte sidebedrifter. Som jeg sa ovenfor, ser "Big Brother" alltid på. Faktisk kan du bli overrasket over hvor ofte ledelsen faktisk ser på skjermene til sine ansatte. Det er litt sjokkerende.
  • Ikke lån forsyninger, uansett hvor rikelig de vises i forsyningskapet. Som bedrifter ser på kostnadene, overvåker de disse elementene nøye.
  • Ikke kopier noe på firmaets kopimaskin. Mange kopimaskiner, spesielt de fancy nettverkene, beholder bilder av alle kopier over en periode.
  • Ikke bruk noen form for konfidensiell informasjon fra ditt arbeid i din travle side.

Husk at når du vokser, bruker du sunn fornuft og beste dømmekraft om håndteringstid og overlapping. Ikke forsøm personlige forhold for en sidevirksomhet, og ikke kompromitter en inntektsstrøm for en utleier en.

Enkel inntektsstrømmer å opprette mens du arbeider

Det er noen inntektsstrømmer som er mye enklere å skape mens de arbeider - sanne passive inntektsstrømmer. Disse er for det meste investeringsrelaterte inntektsstrømmer, for eksempel å investere i utbyttebetalende aksjer, eie utleieeiendom, eller til og med gjøre ting som peer to peer-utlån. Alle disse tingene krever litt penger foran, men da har potensialet til å fortsette å tjene deg mer penger over tid med liten forpliktelse.

Når du tenker på hva som fungerer for deg og din livsstil, hold det i bakhodet. Ikke alle kommer til å ønske å jobbe, bare for å gå på jobb en annen jobb. Men hvis du vil tjene mer, må du bestemme hva du skal gjøre.

Lesere, har du noen tips om håndtering av inntektsstrømoverlapping og tidsstyring?

Skrive Inn Din Kommentar