Banker

Hva du bør vite om Student Lån Refinansiering

Hva du bør vite om Student Lån Refinansiering

La oss innse det. Studentlånskrisen er i full kraft. Låntakere er belastet med studielånets gjeld og forsinker store livsmiljøer på grunn av denne økonomiske ballen og kjeden. Låntakere har $ 30.000 eller mer i studentlånsgjeld i gjennomsnitt, og skyver tilbake homeownership, bilkjøp og til og med ekteskap.

Studentlånsgjeld er ikke lenger en delkultur av gjeldige unge mennesker, men mer av et vanlig problem. Mens studentlån gjeld fortsetter å være et problem, savner investorer og finansielle selskaper å fylle et tomrom og gi låntakere bedre takster gjennom studielåns refinansiering.

Studentlån refinansiering tilbyr muligheten til å refinansiere både dine føderale og private studielån og potensielt få en bedre rente. Hvis godkjent, kan studielånet ditt bli enklere.

Ikke flere betalende flere långivere, ikke mer gal høye renter. I stedet: ett lån, en betaling og (forhåpentligvis) en bedre rente, som kan spare deg for tusenvis av dollar.

Jeg er personlig en fan av studielåns refinansiering og tror at disse selskapene revolusjonerer bransjen og gir låntakere mulighet til å spare penger.

Men det er noen ting du bør vite om studentlånsfinansiering, før du søker.

Ikke alle vil kvalifisere

Studielånsfinansiering kan virke som en drøm som kommer i oppfyllelse for enkelte låntakere, spesielt de med høye renter eller med private lån. Refinansiering kan gi en betydelig rabatt på renter og hjelpe strømlinjeforme betalingen. Hva er ikke å elske?

Men ikke alle vil kvalifisere for studielåns refinansiering. De fleste bedrifter vil at du skal ha en "god" kreditt score - vanligvis i størrelsesorden 680 eller høyere - selv om hver utlåner er annerledes.

I tillegg vil de se på din sysselsettingssituasjon, gjeldsinntekt, samt din inntekt. Noen selskaper krever selv at du skal jobbe i et bestemt felt eller oppgradere fra en bestemt skole.

Så, hvis du er arbeidsløs eller har dårlig kreditt, kan du ikke være en ønskelig kandidat til refinansiering. Noen selskaper som SoFi og Earnest gjør en myk trekk på kreditt, så du kan se om du kvalifiserer uten å påvirke kredittpoengene dine.

Før du søker, er det viktig å se på hvilke utlånskrav som gjelder for hver utlåner. Hver utlåner er forskjellig og vil ha forskjellige krav, så les den fine utskriften.

Det er ikke det samme som konsolidering

Ordene "refinansiering" og "konsolidering" brukes ofte utveksling, men de betyr ikke det samme. Konsolidering refererer vanligvis til et direkte konsolideringslån, som du får gjennom den føderale regjeringen - GRATIS!

Når du konsoliderer lånene dine, slår du sammen dine føderale lån for å få en regning og renten blir det veide gjennomsnittet av dine opprinnelige lån, slik at du ikke sparer penger. Tilbakebetaling vilkårene er også lengre, noe som gir deg opptil 30 år å betale tilbake lånet ditt.

Refinansiering betyr også at du kan slå sammen dine føderale og private lån til en enkelt betaling, men du får også tilbudt en ny rente - en som kan være betydelig lavere enn dine nåværende vilkår. Men prosessen er annerledes ved at du tar ut et nytt lån som lønner seg med dine gamle lån. Dette nye lånet tilbys alltid gjennom en privat utlåner.

Det er viktig å kjenne skillet slik at du kan finne ut hvilken som passer best for deg.

Du mister føderale beskyttelser

Studielånsfinansiering er et godt alternativ for de med stabile karrierer og et mål om å betale av gjeld så snart som mulig.

Men det er en super viktig ting du bør vite før du refinansierer dine føderale studielån til private lån: du vil gi opp bestemte føderale beskyttelser.

Federal Student Loans kommer med visse fordeler som inntektsbasert tilbakebetaling og studielån tilgivelse. Når du refinansierer dine føderale lån, vil de i hovedsak bli private lån, så du vil ikke være kvalifisert for disse alternativene.

Dette kan ikke være et problem hvis du har en høyt betalende, stabil karriere, men det er viktig å vite. Hva om du mister jobben din? Hva om du ikke klarer å betale? Noen långivere som SoFi og CommonBond har arbeidsledighetsbeskyttelse, som kan sette utbetalinger på vent i noen måneder.

Men fordelene gitt min studielån refinansiering selskaper er nødvendigvis forskjellig fra den føderale regjeringen. Du får mindre fleksibilitet, men du kan også spare penger.

Forstå hva du gir opp og sørg for at du kan godta vilkårene for ditt nye lån. Å gi opp inntektsbasert tilbakebetaling og tilgivelsesmuligheter kan være verdt det, men det kan ikke være for noen. Alt avhenger av situasjonen din.

Ta en god hard titt på dine mål, inntekt og tilbakebetalingstiden for å se om refinansiering passer for deg.

Ikke alle selskaper er skapt like

Det gode er at det er så mange studentlån refinansiere selskaper der ute for å jobbe med. Men de er ikke alle skapt like.

Jeg sier ikke at noen er dårlige eller gode - det jeg sier er at hver av dem vil tjene din situasjon annerledes.

Tenk på hva du vil og trenger som låner. Hvordan er deres kundeservice? Hvilke rentesatser tilbyr de? Er de faste eller variable? Hva er tilbakebetalingsterminene? Hvor lenge har de vært i virksomhet? Hva sier andre om dette selskapet?

Dette er alle viktige spørsmål å vurdere når du velger en utlåner.Det kan være flere gode alternativer der ute, men du vil finne den som a) du kvalifiserer for, b) passer riktig for deg.

Forstå fordelene ved refinansiering

Selvfølgelig kan refinansiering av studielånet spare deg for tusenvis av dollar hvis du kvalifiserer. Men hvert selskap tilbyr ulike fordeler til sine medlemmer, så før du velger et selskap over det andre, forstår du virkelig hva fordelene er.

SoFi tilbyr arbeidsledighet, og har også et unikt entreprenørprogram for de som kvalifiserer.

CommonBond har et sosial løfte om å gi tilbake - for hver grad som er finansiert på plattformen, vil de finansiere utdanningen til en student i utlandet, for ett år.

Å finne det rette refinansieringsselskapet kan være mye som dating - du vil finne den rette, som behandler deg riktig, og har din beste interesse og justerer seg med dine verdier. Husk, det handler ikke bare om du kvalifiserer, men hvis du føler at det også passer riktig.

Derfor er det nye selskaper der ute som Troverdig som sammenligner alle disse store selskapene for deg. Du kan skrive inn informasjonen din og Troverdig vil vise deg hva hver av de store långiverne vil tilby deg for priser - långivere som Citizens Bank og RISLA.

Som en bonus vil College Investor-leserne få en $ 200 bonus når de refinansieres med Troverdig!

Rykte

Før du får studielånene dine refinansiert gjennom et selskap, gjør din undersøkelse om potensielle alternativer. Sjekk ut online vurderinger, sosiale medier utsalgssteder, og spør dine venner og familie for anbefalinger.

Finn ut mer informasjon om deres kundeservice retningslinjer, støtte, tidslinje, etc. Som låner, vil du føle seg bemyndiget til informasjon, ikke fast etter å ha fått svar.

Det er viktig å forstå om selskapet du vil jobbe med, er anerkjent. Med så mange studentlån refinansiere selskaper der ute, er omdømme alt. Ikke bli sugd inn av annonser eller gjør feil valg utenom bekvemmeligheten. Du vil sørge for at du finner det riktige selskapet for deg og ikke suger inn i en dårlig situasjon som kunne vært unngått.

På den annen side er det imidlertid viktig å ta alt med et saltkorn. Det er umulig å behage alle, så les anmeldelser, både positive og negative, med et krevende øye.

Fint utskrift

La oss si at du vet at du vil refinansiere studielånene dine og at du gjør en god lønn ved din faste jobb. Du har en høy kreditt score og din gjeld-til-inntekt ratio er ganske lav. I hovedsak er du en ideell kandidat for refinansiering.

Du søker og du blir avvist. Hvorfor? Selskapet tilbyr ikke refinansiering for innbyggere i Nevada.

Det er avgjørende at du ser på kvalifikasjonskravene for hver utlåner. Ikke bare det, men les den fine utskriften - du vet, den lille teksten helt nederst som er vanskelig å lese. Vanligvis med viktige ting om avgifter, opplysninger, etc.

Du vil lese de tingene slik at du vet nøyaktig hva du kommer inn på. Forstå hvis et selskap har et opprinnelsesgebyr eller forskuddsbetaling.

Du vil ikke ha noen "gotcha" øyeblikk, så gjør din due diligence og les den fine printen.

Bunnlinjen

Hvis du har studielånsgjeld med høyere enn gjennomsnittlig rente (ser på deg PLUS-lån), kan refinansiering være en stor fordel med et økonomisk synspunkt. Men som vi vet, handler det ikke bare om penger. Det er viktig at du forstår det store bildet og langsiktige fordeler og konsekvenser av refinansiering. Forstå hva det betyr å refinansiere dine lån og hva du får ut av det økonomisk og ellers.

Viktigst av alt, forstå hva du vil gi opp, for eksempel føderale beskyttelser. Kan du og din familie håndtere det? Det er åpenbart at refinansiering ikke er et godt alternativ for de som ønsker å forfølge offentlig tjeneste Loan Forgivenhet, Inntektsbasert Tilbakebetaling eller andre tilgivelsesprogrammer (selv om de alle har ulemper også).

Ta deg tid til å avgjøre om refinansiering passer for deg og gjør en full revisjon av hvert selskap. På slutten av dagen vil du sørge for at du får et godt kjøp og at du får noe godt ut av avtalen.

Tenker du på refinansiering av studielån eller har du allerede refinansiert lånene dine? Gi oss beskjed om din erfaring!

Skrive Inn Din Kommentar