Banker

ELFI Student Loan Refinancing Review

ELFI Student Loan Refinancing Review

Flere studielån låntakere har problemer med å gjøre sine studielån betalinger, da de plasserer sine studielån til utsatt og utholdenhet.

En nylig studie fra Consumer Financial Protection Bureau fant det mer enn 40% av student lån låntakere uteksaminere med minst $ 20.000 av student lån gjeld. Det er sjokkerende 2,6 millioner låntakere i overbærenhet til $ 96,2 milliarder dollar og 4,0 millioner låntakere i mislighold på 67,5 milliarder dollar.

Ville det ikke vært bra hvis du kunne refinansiere studielånene på samme måte som du refinansiere et boliglån? Vel, det kan du.

Studielånsfinansiering kan være et alternativ hvis du er på utkikk etter maksimal besparelse på studielånets rente og månedlig betaling. Studentlån refinansiering er prosessen med handel i gamle føderale og / eller private lån for et nytt privat lån for enten en lavere rente eller lavere månedlige utbetalinger.

Akkurat som å refinansiere boliglån eller andre gjeld, kan du refinansiere studielånene dine. Hvis du har hørt om studielånsfinansiering, har du sikkert hørt om ELFI, eller utlånsfinansiering.

Før du dykker inn med noe refinansieringsselskap, oppfordrer vi deg til å shoppe og sammenligne. Troverdig tillater deg å handle flere studentlån långivere i 2 minutter eller mindre, uten en kredittsjekk. Som en bonus kan College Investor-lesere få $ 200 når de refinansierer med Troverdig.

Hva er ELFI?

ELFI er en av refinansieringsalternativene for studentlån som tilbys gjennom Sørøst Bank. Selv om ELFI er en av de nyere alternativene for refinansiering av studielån, har SouthEast Banks holdingselskap, Educational Services of America Inc eksistert mye lenger.

Selv om det finnes andre muligheter for refinansiering av studielån gjennom flere långivere som PenFed Student Loans, SoFi og Wells Fargo, har ELFI mange fordeler som setter ELFI fra konkurrenter, for eksempel lånekonsolidering, bonusbetalinger og Parent PLUS-lån.

Hvis du har uteksaminert fra skolen og har en stabil jobb, kan ELFI sannsynligvis hjelpe deg med å redusere utbetalinger og rente. ELFI tilbyr konkurransedyktige rentesatser for studielånsfinansiering, med priser så lave som 2,49% per år for en variabel rente og 3,19% for fast rente.

Med ELFI kan du tilbakebetale studielånene dine effektivt på dine egne vilkår, så lenge du oppfyller kravene nedenfor.


Er ELFI riktig for deg?

ELFIs tjenester er tilgjengelige for låntakere i 48 amerikanske stater, unntatt Arizona og Wisconsin.

For å kvalifisere for ELFI refinansiering må du oppfylle følgende krav:

 • Vær en amerikansk statsborger eller en fast bosatt i landet

 • Vær minst 18 år eller eldre

 • Har student lån gjeld som til sammen ikke mindre enn $ 15.000

 • Graduate fra en godkjent utdanningsinstitusjon med en bachelorgrad eller høyere

 • Ditt forhold mellom gjeld og inntekt må vise at du har evnen eller kapasiteten til å betale tilbake lånet

 • Du trenger en tilstrekkelig kreditt score for godkjenning; ellers vil en medundertaker kreves for godkjenning

Hva du trenger å søke om ELFI-refinansiering

Søknad om ELFI Refinancing er en enkel og rask prosess hvis du har de nødvendige dokumentasjonene for hånden. Informasjonen må være aktuell, betyr ikke mer enn 30 dager gammel.

 • Kontonummeret ditt

 • Nåværende saldo eller utbetalingsbeløp

 • Din betalingsadressen

 • En kopi av din siste fakturaerklæring eller et utbetalingsbrev fra din eksisterende utlåner eller servicer for hvert lån du vil refinansiere

 • Nyeste betalestubber de siste 30 dagene eller annet bevis på sysselsetting

 • W-2s

 • Skatteavkastning, hvis du er selvstendig næringsdrivende

 • Gyldig ID, for eksempel førerkort eller pass

 • Faktureringskontoinformasjon for automatisk belastning

Hvordan søker jeg om refinansiering med ELFI?

Fyll ut søknaden her ved å gi grunnleggende bakgrunnsinformasjon, og la dem deretter kjøre din kreditt. Du vil få et foreløpig tilbud, og hvis du godtar, må du laste opp bestemte dokumenter og verifisere din inntekt og økonomiske situasjon.

Når informasjonen er bekreftet, vil ELFI gi deg et lånetilbud, og du kan godta tilbudet via elektronisk signatur.

Fordelene ved refinansiering av studielån gjennom ELFI

ELFI-låntakere må aldri betale en opprinnelses- eller søknadsavgift. I tillegg er det aldri et gebyr for å betale studielån tidlig. Også, ingen gebyrer er vurdert hvis betalingene gjøres innen 10 dager etter forfallsdato. Bortsett fra minimale avgifter har ELFI flere fordeler, som omtalt nedenfor:

Laveste rentesatser

ELFI tilbyr konkurransedyktige refinansieringsrenter for de som har over $ 15.000 i studielånsgjeld og som kvalifiserer. Disse prisene starter med 2,49% for variabel rente og 3,19% for fast rente.

Du kan velge mellom faste eller variable renter. En fast rente vil låse i frekvensen til tross for endringer i markedet, mens en variabel rente vil avhenge av stigning og fall av markedet.

Følgelig kan låntakere som velger variabel rente, ende opp med å betale litt mer over en lengre periode. Låntakere som ønsker stabile rentesatser bør velge en fast renteavdragsplan.

Hvis du går med en variabel rente, ikke bekymre deg. ELFIs variabelrente vil ikke øke mer enn en gang hver tredje måned, og vil aldri overstige 9,95%.

Betingelser for fleksibel tilbakebetaling

Refinansiering resulterer i bedre lånevilkår. ELFIs vilkår er svært fleksible, med vilkår som inkluderer 5, 7, 10, 15 og 20-årige alternativer. Lånevilkårene for føderal konsolidering lån kan være hvor som helst opptil 30 år.

En kortere periode betyr en større månedlig betaling, men en lavere rente, noe som resulterer i mindre betalt over lånets løpetid. Et lengre sikt kan tillate lavere månedlig betaling, men du betaler mye mer samlet da renten vil bli mye høyere.

Tilgang til ressurser fra MOHELA

ELFI vil erstatte din eksisterende lånetjener (vanligvis AES eller Navient) hos MOHELA, en føderal studielåner som har et rykte for god kundeservice og å få studenter ut av gjeld. Med ELFI har låntakere også tilgang til et team av studentlånseksperter for veiledning.

Parent PLUS Refinansieringsalternativer

ELFI er et av de få refinansieringsselskapene som tilbyr refinansieringstjenester for foreldre som har tatt ut studielån for barnets høyskoleutdanning. ELFIs foreldre PLUS-lån gir lavere rente og bedre vilkår.

Foreldre er i stand til å refinansiere sine foreldrelån til studentens navn så lenge det er samtykke fra begge sider, og studenten er villig til å ta ansvar for gjelden.

I tillegg kan foreldre også kombinere andre private lån til denne konsoliderings- og refinansieringsplanen for å forenkle betalingsprosessen.

Med-signerutgivelsesalternativ

Hvis du opprinnelig oppnådde studielånene dine med en medundertaker, lar ELFI deg frigjøre din medforfatter (vanligvis en forelder) hvis du har god kreditt historie og demonstrere muligheten til å betale av lånene selv.

Å frigjøre en medundertaker fra studielånet ditt gjør at medundertegnere kan forbedre sine kredittpoeng og frigjøre sin kreditt for store kjøp.

Lånekonsolideringstjenester

I tillegg til refinansiering tilbyr ELFI også studielånskonsolidering, noe som betyr at du kan kombinere dine eksisterende lån til ett lån med en betaling.

Med en føderal studielånskonsolidering tar regjeringen bare et veid gjennomsnitt av dine nåværende lån, noe som ikke sparer penger. I motsetning til føderal studielånskonsolidering gir konsolidering gjennom en privat utlåner fortsatt mulighet for lavere rente. Pass på å undersøke studielånskonsolidering før du tar sjansen.

Bonusprogrammer

Bortsett fra refinansiering og konsolidering har ELFI også bonusprogrammer. Spesielt belønner ELFI-henvisningsprogrammet individer som henviser andre til ELFI for å refinansiere sine lån gjennom en henvisningslink, med opptil $ 400 som en henvisning bonus og $ 100 bonus for den nye låntakeren som er kreditert til lånet.

En annen fordel er ELFI Fast Track Bonus Programmet, som belønner nye låntakere med $ 100 kontant når de fullfører deres låneansøgning innen 30 dager etter den første søknaden.

Ulempene med refinansiering av studentlån gjennom ELFI

Det er mindre ulemper for ELFI, for eksempel et krav om oppgradering, og mer alvorlige ulemper, for eksempel tap av føderale studielån fordeler. La oss ta en titt nedenfor:

Du må kanskje ha en medundertaker på studielånet ditt

La oss innse det - de fleste studenter har ikke nok kreditthistorie til å bli godkjent for ELFI. Hvis kreditten din er under gjennomsnittet, kan du ikke bli godkjent for refinansiering uten en medundertaker med god kreditthistorikk.

Graduation Krav

Siden du må ha en bachelorgrad eller høyere, følger det at du må oppgradere fra college for å bruke ELFI til å refinansiere studielånene dine.

Tap av Federal Student Loan Benefits

En stor ulempe er at du vil miste fordelene forbundet med dine føderale studielån når du refinansierer. Med andre ord, vil du ikke kunne utsette dine lån, søke om overbærenhet eller søke om inntektsbaserte avdragsplaner.

Også, hvis du mottar refinansiering gjennom ELFI, starter tilbakebetaling innen 30 til 45 dager i stedet for 6 måneder med føderale studielån. Du er imidlertid ikke pålagt å inkludere føderale studielån når du refinansierer.

Bunnlinjen

Studielånsfinansiering er et godt alternativ for låntakere med en stabil jobb og høy studentlånsgjeld. Du kan dra nytte av reduserte månedlige utbetalinger og lavere renter som også sparer tusenvis av dollar på den opprinnelige verdien av lånet.

I siste omgang er målet ditt å betale dine studielån raskt uten å skade lommeboken din. ELFI kan hjelpe deg med å nå dine mål, men du kan også sammenligne refinansiere alternativer først ved hjelp av et studielåns refinansieringsverktøy.

Det finnes en rekke private refinansieringsfirmaer, men sørg for å veie fordeler og ulemper og undersøke renten og fleksibiliteten. Når du er riktig informert, vil du kunne gjøre det riktige valget og bli kvitt studentlånet ditt raskt.

Har du noen gang tenkt på refinansiering av studielånet ditt? Hvis ja, hva er dine tanker? Fortell oss dine tanker i kommentarfeltet nedenfor!

ELFI Student Loan Refinancing
 • Rentesatser - 95
 • Cosigner Release - 85
 • Lånevilkår - 90
 • Tilbakebetalingslengde - 80
88

Sammendrag

ELFI er en av refinansieringsalternativene for studentlån som tilbys gjennom Sørøst Bank.

 • Lære mer
 • Skrive Inn Din Kommentar