Banker

Pave Student Loans Review: Student Loan Refinancing

Pave Student Loans Review: Student Loan Refinancing

Et studielån skal være en solid investering i fremtiden, ikke en nødvendig byrde. Mange online långivere ser behovet for en ny type studielån og forsøker å gjenoppfinne prosessen. Pave er en utelukkende online utlåner som søker å revolusjonere studielån for å gi rimelig finansiering til unge mennesker.

Pave tilbyr personlige lån opp til $ 25.000 du kan bruke til utdanningskostnader som collegeopplæring, avgifter for handelsprogrammer eller andre pedagogiske sysler. Dens evne til å levere personlige løsninger til sine låntakere gjør dem til en god utlåner å bruke fordi det har fleksibilitet mange långivere ikke kan tilby. For eksempel tilbyr de fleksible startdatoer for tilbakebetaling av lån og en unik garantistyringsprosess, som tar hensyn til et bredt spekter av faktorer, inkludert utdanning og opptjeningspotensial.

Husk, Pave er et av selskapene du kan sammenligne lån på med Troverdig. Se hvordan Pave sammenligner, og finn den beste prisen og gebyrene ved hjelp av Troverdig. Det tar minutter, og College Investor-leserne kan få en $ 200 bonus når de refinansierer med Troverdig.

En nærmere titt på Pave's lån

Pave tilbyr usikrede personlige lån med renter som begynner så lavt som 6,00% april (per desember 2015); Dette gjør dem til et mye bedre alternativ enn noen private långivere, som kan tilby deg studielån som kan komme med en mye høyere rente. Pave tilbyr også tilbakebetaling vilkår på to eller tre år på sine lån. Mens dette vil likestille høyere månedlige utbetalinger, betaler du også lånet ditt raskere, og med lavere rente, sparer du betydelig ved å gjøre det.

Avgifter knyttet til banet studielån

Pave belaster et opprinnelsesgebyr på sine lån som varierer fra en til seks prosent av lånebeløpet. Selv om dette kan virke som en bratt avgift på overflaten, vil de lavere rentene det gir, mer enn oppveie den opprinnelige avgiften gjennom lånets løpetid.

Hvordan søke

Søknad er enkelt gjennom Pave's nettside eller vårt Lånrefinansieringsverktøy. Du kan fylle ut "EuFind My Rate" -skjemaet, og lær om, innen få minutter, om du kvalifiserer for et lån. Hvis du mottar godkjenning, fullfører du søknads- og onboard-prosessen, hvor du vil sende inn dokumenter som paystubs, signere lånedokumentasjonen elektronisk og fullføre telefonsamtalen.

Derfra sender Pave pengene dine elektronisk til bankkontoen din. For å tilbakebetale lånet, kan du sette opp automatiske betalinger eller sende en papirtjekke (hvis du velger å gjøre dette alternativet, er det en prosessavgift på $ 2).

Pave's Lånekvalifikasjoner

For å være berettiget til et bane lån må du oppfylle følgende krav:

  • Du må være minst 18 år gammel og være amerikansk statsborger.
  • Du bør ha en FICO-poengsum på minst 660. (Klikk her for å sjekke kredittpoengene dine gratis)
  • Du må ha en måte å tilbakebetale lånet gjennom en jobb eller dokumentasjon av et tilbud.
  • I tillegg er Pave ikke tilgjengelig i alle land. Du kan sjekke her for å se om du bor i en stat de tjener.

Fordeler ved å bruke bane

Pave's underwriting og onboarding prosess er utmerket, fordi det gir deg den fleksibiliteten du trenger for å motta finansiering for utdanningskostnader. Å legge til dette er det faktum at du har et hjelpsomt medlem av Pave for å hjelpe deg hvert skritt av veien, noe som gjør utlåner et utmerket valg å vurdere.

Ulempene ved å bruke bane

Minimum kreditt score på 660 og residens restriksjoner betyr ikke at alle vil ha tilgang til Pave's tjenester, særlig siden yngre søkere kanskje ikke har bygget mye kreditt. I tillegg, på grunn av de kortere tilbakebetalingsterminene, kan lånene dessverre ikke være riktige for stramme månedlige budsjetter.

Siste ord

Pave er en unik utlåner som skreddersyr sine lån for å imøtekomme dine behov gjennom sin enkle søknadsprosess, nyttig ombordstigning og lav rente vurdert. Selv om de kortere vilkårene for tilbakebetaling ikke er gunstige for alle budsjetter, oppfordrer det deg til å betale gjelden raskere, noe som sparer penger i det lange løp.

Husk at du sammenligner alternativene dine med Troverdig. Og dra nytte av $ 200-bonusen som College Investor-leserne kan motta.

Vi gir Pave en 2 av 5 stjerner, fordi rentene er høyere, deres lånegrenser er lavere, og opprinnelsesgebyrene er høyere enn andre långivere. Du kan sammenligne nesten alle studielånsfinansieringsselskaper ved hjelp av vårt gratis refinansjonsverktøy for studentlån.

Pave Student Loan Review
  • Priser og gebyrer - 40
  • Søknadsprosess - 40
  • Kundeservice - 60
  • Produkter og tjenester - 40
45

Sammendrag

Pave er en unik utlåner som skreddersyr sine lån for å imøtekomme dine behov gjennom sin enkle søknadsprosess, nyttig ombordstigning og lav rente vurdert. Selv om de kortere vilkårene for tilbakebetaling ikke er gunstige for alle budsjetter, oppfordrer det deg til å betale gjelden raskere, noe som sparer penger i det lange løp.

Skrive Inn Din Kommentar