Investere

Grunnleggende Skatteguide for MLPer

Grunnleggende Skatteguide for MLPer

Første gang jeg noensinne hørte om MLP var fra min onkel Jeff. Tenk deg en enorm tømmerhugg, med en julemannskjegg og en forkjærlighet for å strekke sannheten. "Vet du hvem som virkelig blir rik der oppe i Williston? Det er ikke dem lastebilsjåførene. Det er dem MLPer. De tjener alle disse pengene uten å betale noen skatter på den. Hvis jeg hadde funnet ut det da jeg var din alder, ville jeg være en rik mann nå. "Crazy Uncle Jeff.

Bortsett fra, det viser seg at han kanskje ikke er så gal som jeg trodde. Master Limited Partnerships (MLPs) er legitime investeringsvogner. En MLP er en børsnotert investering som er beskattet som et aksjeselskap, men kan kjøpes og selges. Investeringsmuligheter for MLP har en tendens til å være i energisektoren fordi 90% av inntektene som genereres av en MLP, må komme fra leting, gruvedrift, utvinning, raffinering av olje og gass og transport av alternative brensel som biodiesel.

Fordi MLP er beskattet som et begrenset partnerskap, tilbyr de noen utrolige fordeler. De tillater investorer å utsette inntekter (dvs. betale mindre nå), og de er likvide investeringer. Men, MLP investorer betaler en høy pris på skatte tid. MLP gir sine investorer K-1 skjemaer. Disse er notorisk komplekse former som krever nøye regnskap (for ikke å nevne at de vanligvis ikke blir sendt ut til mars).

Dette innlegget er ikke laget for å erstatte en regnskapsfører. MLP investorer bør nok ansette en av disse. I stedet forklarer dette innlegget "Hvorfor" MLP er beskattet som de er, slik at investorer ikke blir blindsided med skatteimplikasjonene.

Flow Through Accounting: En samling av bedriftseiere

Mesterbegrensede partnerskap er (som navnet antyder) partnerskap. MLP Investorer behandles som bedriftseiere i stedet for tradisjonelle investorer. Det betyr at MLPene skatter "gjennomstrømning" til investor (eller partner).

Du kan eie 100 aksjer i XYZ Pipeline, men i øynene til IRS, er du en bedriftseier med X% av rørledningen (K-1-setningen vil til og med vise deg hvilken prosentandel partner du er).

Eventuelle inntekter, tap, utgifter, avskrivninger mv. Som virksomheten kommer til å strømme gjennom til Limited Partners, investorene. IRS ser ikke på alle partnerne sammen (som det gjør med et selskap), det ser alle partnerne som enkeltbedrifter.

Det viktigste å forstå om flyt gjennom regnskap er at investorer skylder skatt på sin andel av overskuddet i selskapet. Dette er sant, selv om selskapet ikke gir utbytte eller returkapital til investorene. Et enda viktigere notat er at du til og med kan skylde skatt i forskjellige stater basert på hvor virksomheten opererer. Igjen, sjekk med en regnskapsfører for detaljer.

Skattegrunnlag

Siden IRS behandler hver partner som sin egen bedriftseier, må hver partner kjenne deres "kostnadsgrunnlag." På den måten når de selger, kan IRS ganske enkelt vurdere kapitalgevinster eller tap.

Skattegrunnlaget øker i følgende tilfeller:

  • Fortjeneste reinvesteres i selskapet.
  • Selskapet tar på seg mer gjeld til å investere.
  • Du legger mer penger i investeringen.

Basen minker under følgende forhold:

  • Selskapet har tap.
  • Selskapet betaler gjeld.
  • Du tar penger ut av investeringen.

Hvis du er vant til å kjøpe og selge aksjer, virker dette utrolig komplisert. Det er fordi det er komplisert. Men du kan ikke virkelig sammenligne dette med å kjøpe og selge aksjer. Husk at investorer er forretningspartnere, og dette er hvordan bedrifter blir beskattet. Så du kjøper og selger en bedrift.

Retur av kapital

MLP utsteder ikke utbytte. I stedet kan kontrollene du får betraktes som kapitalavkastning. Når du mottar en "kapitalavkastning", går grunnlaget i investeringen ned. I dag er det fantastisk. Du trenger ikke betale noen skatter.

Nedover veien kommer de frie pengene tilbake til bitt. Et redusert grunnlag sannsynligvis betyr at IRS oppfatter at du har hatt høyere kapitalgevinster enn du egentlig gjorde.

Hva?

Her er et eksempel:

Du kjøper $ 100K i XYZ Pipeline MLP. I løpet av de neste tre årene sender XYZ Pipeline MLP deg $ 15K til gjengjeld av kapitalkontroller. Du kommer til å nyte de sjekker uten skatt! Yeah!

Deretter selger du din posisjon for $ 110K. $ 110K (salgspris) - $ 100K (grunnlag) = $ 10K i fortjeneste. Du må betale skatt på $ 10K, ikke sant?

Feil. Den $ 15K som returnerer kapital reduserte skattegrunnlaget fra $ 100K til $ 85K.

$ 110K (salgspris) - $ 85k (grunnlag) = $ 25k i fortjeneste.

Hva skjer hvis du holder på en MLP i lang tid? MLP kan teoretisk returnere all kapital som gir deg et nullbasis. Hvis du selger, ser IRS salget som rent resultat. På det tidspunktet er eventuell fortjeneste du mottar også fullt skattepliktig som vanlig inntekt.

Selvfølgelig fortsetter de fleste MLP å legge til nye prosjekter og ny gjeld, så det er lite sannsynlig at null-basis er usannsynlig.

Avskrivninger forvandles til ordinær inntekt

Så hvordan skal fortjenesten bli beskattet? De fleste hopper til den konklusjonen at det vil være til kapitalgevinster. Tross alt, det er hvordan eiendomsmegling er beskattet.

Med MLP er det mer komplisert. MLP kan avskrive sine eiendeler. Dette beskytter noen av deres fortjeneste fra inntektsskatt. Men når du selger, konverterer IRS avskrivningene til en ugunstig beskattet ordinær inntekt.

Et annet eksempel gjør dette litt tydeligere.

Dette er fakta:

  • Du kjøpte $ 100K fra XYZ Pipeline MLP.
  • Du mottok $ 15K i retur av kapital.
  • XYZ avskrev $ 10K av din kapitalandel.
  • Du selger for $ 110K.

I dette scenariet er det slik du blir beskattet.

$ 110K Salgspris - $ 100K (Original Basis) - $ 15K (Return of Capital) = $ 25K Profitt

$ 25K i fortjeneste er da delt inn i to bøtter. Ordinær inntekt og gevinster. Avskrivninger forvandles til ordinær inntekt når du selger. I dette tilfellet hadde du $ 10K i avskrivninger over levetiden av investeringen, slik at skattemyndighetene skattlegger deg på $ 10k av ordinær inntekt. $ 25K i fortjeneste minus $ 10k i ordinær inntekt er $ 15k i gevinster.

Restriktivt Loss Regler

Hvis du er vant til kapitalgevinster og tapsreglene knyttet til aksjer og obligasjoner, så er reglene for tap av MLPer restriktive.

Når du selger aksjer eller obligasjoner, kan du "høste" tap. Det er kompensert gevinster med tap. Du kan til og med bære tap fremover til fremtidige år hvis du har mer enn $ 3K i passive tap i et gitt år.

Ikke så med MLPs. Du kan ikke bruke tap til din MLP viser en gevinst for året, eller til du avhenger. Så hvis investeringen mister penger i år, vil du ikke se noen skattefordel frem til noen tid i fremtiden.

Det er ikke en skattefri investering

MLP har flere skattefordeler, men du må betale skatt. Sausstasjonen stopper når du går tom for kapital for å returnere, eller når du selger. Hold noen av pengene på hånden for den uunngåelige skattepliktige hendelsen.

Hvis du forstår investeringen og skattene, kan en MLP være en passende investering for deg.

Skrive Inn Din Kommentar