Banker

Slik holder du mer penger i lommen din på julen

Slik holder du mer penger i lommen din på julen

Har du fullført julehandelen din ennå, eller er du fortsatt kryptert for å få alt gjort? Hvis du har fullført det, klarte du å holde deg innenfor budsjettet? Hvis du er som de fleste amerikanere, er svaret nei. Det betyr at du kommer i januar, du vil gå ut for å få posten hver dag med frykt i hjertet. Når du åpner kredittkortregningen, vel, vil det være for sent, og skaden vil bli gjort. Du kan betale for din ferie gave som gir for måneder å komme.

Men det må ikke være slik.

Det finnes en rekke strategier du kan bruke til å redusere dine utgifter til lommeboken.

Bruk avtale nettsteder som Chippmunk

Du vet sannsynligvis at det er mange avtale nettsteder du kan bruke til å spare penger på dine online kjøp. En som du kanskje ikke har hørt om, men er verdt å vite om, er Chippmunk.

Hva gjør Chippmunk forskjellig fra andre avtale nettsteder? Enkelt sagt, Chippmunk ønsker å jobbe innenfor budsjettet ditt. La oss si at du vil bruke $ 50 for noen, og du vil handle på Target. Chippmunk spør deg hvor mye du vil bruke og deretter hvilken butikk du vil handle på eller hva slags produkt du vil kjøpe. Deretter trekkes kuponger opp for dine parametere.

Når du for eksempel legger inn et budsjett på $ 50 for Target, ser du sannsynligvis disse kupongene:

  • Gratis frakt på $ 50 + bestillinger
  • Spar 60% rabatt på gjenstander
  • BOGO 60% av klær, sko og tilbehør

Med Chippmunk, er det ikke nødvendig å rack opp avgifter du ikke vil kunne betale med en gang. I stedet vil du kunne finne flotte kuponger for alle prisklasser og butikker som du må handle på.

Dra nytte av gratis penger

Gratis penger høres for godt ut til å være sant, men i dette tilfellet er det ikke. Du kan bruke en søkemotor som Swagbucks til å tjene gratis penger. Når du søker på internett, vil du bli belønnet med poeng kalt "SB" (vanligvis ti eller så, men noen ganger så mange som 50 eller mer). Du kan kontanter i 2500 SB poeng for en $ 25 Amazon gavekort.

Selvfølgelig er denne strategien for sent for dette året, men hvis du starter nå, vil du enkelt kunne tjene $ 50 til $ 100 i gavekort for neste år.

Et annet alternativ er å bruke et kredittkort som tilbyr belønninger poeng. Hvis du betaler mesteparten av utgiftene dine med kredittkort, og du sparer alle belønningene gjennom året, kan du ha $ 200 eller mer i gavekort for å betale for dine feriegaver.

Du ønsker ikke å føle deg som Scrooge i ferier, men du vil heller ikke bli overveldet med ferieregninger i januar. Sett i stedet et budsjett for hvor mye du vil bruke. Deretter bruker du rabattkoder når du handler, hvis du kjøper online og bruker pengene fra nettsteder som Swagbucks og dine kredittkortbelønninger. Du vil bruke veldig lite ut av lommen, og du vil fortsatt ha en fantastisk tid å gi gaver.

Hvilke andre strategier bruker du til å holde mer penger i lommen din i løpet av denne tiden av året?

Skrive Inn Din Kommentar