Penger

Dårlig kreditt? Ingen problem: 8 måter du fortsatt kan kjøpe et hjem

Dårlig kreditt? Ingen problem: 8 måter du fortsatt kan kjøpe et hjem


Mange ting kan holde deg fra å få et tradisjonelt boliglån.

De kan inkludere en lav kreditt score, kort kreditt historie, nylige jobbendring og inntekt du ikke kan bruke til å kvalifisere fordi det er fra en ny bedrift.

Selv åpne kreditt rapport tvister kan gjøre en boliglåner si nei - jeg en gang måtte betale en feil medisinsk regning bare for å få et boliglån.

Du kan hevde at noen av disse problemene ikke virkelig reflekterer over din evne til å tilbakebetale et lån, men for å holde det enkelt, vil vi referere til dem alle sammen som "dårlig kreditt".

Den gode nyheten er at det er mange måter å kjøpe et hjem med dårlig kreditt. Her er åtte av dem ...

1. Kjøp et hus for kontanter

Min kone og jeg kjøpte vårt nyeste hjem for kontanter.

Det hjalp at vi hadde solgt et hjem verdt mer penger, men selv om du starter med ingenting, kan du jobbe mot et kontant kjøp som et langsiktig mål.

For eksempel, hvis du har råd til en $ 400 månedlig bilbetaling, kan du i stedet kjøpe en gammel bil for kontanter og spare 400 dollar hver måned for å kjøpe et hus.

Legg til tilbakebetaling av skatt og eventuelle uventede vindfeller til disse besparelsene, og du kan sette bort $ 6 000 - $ 7 000 eller mer per år.

Se mitt forrige innlegg om hvordan du kjøper et hus for penger for flere strategier og ideer. Du kan også vurdere følgende løsning.

2. Kjøp et billig mobilhjem

Mobilhytter har sine fordeler, inkludert lavere priser enn byggede boliger, noe som er flott hvis du må betale kontant.

Hvis du kjøper et mobilt hjem på land, får du til og med takknemlighet som du gjør med andre boliger.

Alternativt kan du kjøpe et mobilhjem på en leid mye for å senke boligkostnadene og deretter spare opp for et byggeplass. Selv om verdien av et mobilhus i en park ofte faller, er dette fortsatt viktig hvis den totale kostnaden er lavere enn å leie en leilighet.

For flere år siden kjøpte min kone og jeg et mobilhjem i en park for $ 9000 kontant og betalte den månedlige $ 300 mye leie.

Etter vedlikeholdskostnader fant vi oss vi lagret minst $ 200 per måned i motsetning til å leie en leilighet.

Med mindre verdien av mobilen falt med mer enn $ 2400 per år, ville vi komme videre. I virkeligheten solgte vi hjemmet for akkurat det vi betalte.

Nøkkelen er å kjøpe gamle mobilhjem som allerede har mistet det meste av hva de vil miste i verdi. Våre besparelser gikk mot et hus vi kjøpte i Colorado.

Noen ganger selger selgere i hjemmet finansiering - selv når du har dårlig kreditt. Hvis du går denne ruten, vær sikker på at betalingen og mye leie gir opp til mindre enn å leie en leilighet.

3. Spar for en større nedbetaling

Noen ganger er dårlig kreditt ikke problemet - det er gjeldsinntektsreglene.

Långivere vil se mindre enn 43% av inntektene dine for alle gjeldsbetaling. Det bidrar til å betale av kredittkortbalanser og andre gjeld, men hva om din boliglånsbetaling alene er fortsatt forbi 43% -merket?

En enkel løsning er å begynn å lagre.

Med en større forskuddsbetaling, må du låne mindre, noe som reduserer lånene dine. Også, hvis du låner mindre enn 80% av verdien av hjemmet, kan du unngå privat kredittforsikring (PMI), noe som reduserer betalingene ytterligere.

Plus, med flere penger for en forskuddsbetaling, har du en bedre sjanse til å bruke den neste strategien.

4. Få selgerfinansiering

Jeg fant mitt første hjem med en enkel annonse som leser, "Leter du etter et mobilhjem på land for å kjøpe med $ 3000 ned."

Et par ringte dagen etter at jeg la annonsen, og jeg kjøpte til slutt deres hjem. Til slutt skrapte jeg sammen $ 5000 og gikk til banken for bedre vilkår, men selgerne ville ha tatt betalinger.

Ikke mange selgere er villige til å ta betalinger på et hus, men du trenger bare en, ikke sant?

Jeg har solgt et hjem for nedbetaling på $ 1000 fordi jeg kunne få en bedre pris og samle 9% rente. Min kone og jeg solgte et av våre hjem for $ 5000 ned og $ 400 per måned. Disse avtalene er der ute hvis du ser etter dem.

Det finnes ulike typer selgerfinansiering (boliglån, leieavtale, kontrakt for gjerning, etc.), og du kan betale en høyere pris og høyere rente.

Men hvis du kan kjøpe et hjem for omtrent samme månedlige kostnad som leie, vil du nok fortsatt være bedre etter noen år.

5. Lån fra familie

Kanskje din familie vet bedre enn en bank hvis du er en god kredittrisiko - og de kan være mer tilgivende for en og annen sen betaling.

De vil også ikke belaste deg låneavgift og kan være mer fleksible om vilkårene.

Og fordelene med å låne fra familien til et hjem går begge veier. Foreldre eller søsken kan sette pris på å gjøre en anstendig avkastning på pengene sine i forhold til hva som er tilgjengelig fra sparekontoer.

6. Forbedre dårlig kreditt

Du må kanskje bare forbedre kreditt rapporten litt for å kvalifisere for et boliglån.

Start med å se på hvordan du øker kredittpoengene dine. Finn strategiene som mest sannsynlig vil fungere for deg og implementere dem.

Fjern eventuelle tvister på rapporten din gjennom forhandlinger eller bare ved å betale gjeld, uansett om du tror at du skylder dem eller ikke.

Betal ned kredittkortbalanser og andre forbrukslån hvis ditt totale gjeldsinntekter er et problem.

Hold deg til din nåværende jobb hvis du vil søke om et lån når som helst snart.

Hvis din jobbhistorie er et problem, les opp på Federal Housing Administration regler for sysselsetting.Långivere som utsteder FHA-lån, ser på en rekke faktorer for å bestemme sannsynligheten for fortsatt ansettelse, og du trenger ikke alltid de tradisjonelle to års ansettelse for å kvalifisere.

7. Finn banker som holder sine egne lån

De fleste banker selger enten boliglån eller vil ha muligheten til å gjøre det, noe som betyr at de oppfyller kravene til det sekundære boliglånsmarkedet.

Men noen små banker og kredittforeninger holder lån i sine porteføljer fordi lånene har mer fleksible kvalifikasjonsregler.

For eksempel var mitt første boliglån fra en liten lokalbank, og jeg var arbeidsløs på den tiden. Jeg forsikret bare bankmannen om at jeg ville bli kalt tilbake til jobb snart.

Det hjalp at jeg hadde en forskuddsbetaling på 25% av prisen. Jeg overbeviste også banken om å hoppe over vurderingen og bruke skattemessigens oppgitte verdi, som sparte meg $ 400.

Spør rundt for å se hvilke banker som holder lån og er villige til å se på hele bildet, heller enn et dårlig merke eller to på en kredittrapport.

8. Få en co-signer

Å ha noen med god kreditt-co-sign på boliglånet ditt, vil ikke avbryte din dårlige kreditt, ifølge TheMortgageReports.com.

Långivere vil fortsatt vurdere din lav kreditt score eller andre kreditt problemer.

Den primære fordelen er at medsignerens inntekt vil bli vurdert ved å bestemme hvor mye du kan låne.

Dette kan være akkurat det du trenger hvis problemet ditt er en bedrift som du ennå ikke har to års selvangivelse, eller hvis du har andre inntekter du ikke kan bruke til å kvalifisere.

Din sving: Har du kredittproblemer? Har du kjøpt et hus enda?

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .


Skrive Inn Din Kommentar