Penger

Du fortjener bedre: 5 tegn Det er på tide å bryte opp med din gamle bank

Du fortjener bedre: 5 tegn Det er på tide å bryte opp med din gamle bank

Neil Sedaka hadde det riktig - å bryte opp er vanskelig å gjøre. Faktisk kan det være underdrivelsen av århundret.

Å bryte opp er super vanskelig å gjøre. Som, jeg-bare-stoppet-spise-for-en-uke vanskelig. Eller hvis du er mer som meg, jeg-bare-spiste-min-gjennom-is-iskrem-gangen vanskelig.

Men kanskje enda vanskeligere enn breakup er å vite når det er på tide å ringe det slutter.

Hvordan vet du når du har mistet den elskede følelsen? Hva føles det til?

Dessverre kan jeg ikke svare på disse spesifikke spørsmålene for deg. Kanskje konsultere Dan Savage for det. Eller se en episode av "Dr. Phil "eller" Parterapi. "

Er det på tide å bytte banker?

Jeg kan imidlertid hjelpe deg med å finne ut når det er på tide å bryte opp med banken din. For å være ærlig, kan det være nesten like vanskelig som å bryte opp med din plutselig ikke så betydningsfulle andre.

Før du hopper gjennom logistikkbøylene for å finne en ny konto, overføre penger og håndtere motvillige kundeservicemedarbeidere, må du sørge for at det er egentlig tid.

Yeah. Du vet at du har gjort øyne på det som henter ny nettbank på det siste. Her er fem tegn, det er ikke bare en fase, men virkelig det er på tide å komme seg videre:

1. Du får ikke lenger noe ut av det

Din nåværende bank: krever du å hoste opp avgifter, betale månedlige avgifter osv.

Den nye banken: Belønninger du for å grace den med din vakre tilstedeværelse og stole på det med pengene dine.

Egentlig, din bank skal takke du - ikke tvinger deg til å hoste opp ekstra avgifter.

Her er noen kjære som vet hvordan de skal behandle sin spesielle noen rett:

  • Chime Bank: Chime har en pen, tidlig betalt tid. Når du registrerer direkte innskudd med Chime-kontoen din, blir lønnsslippet ditt lagt opp to dager tidlig. Totalt seier når leie er forfalt. Takk for at du ser ut for meg.
  • Chase Total Checking® *: Denne banken begynner å skjemme deg bort med sin påmeldingsbonus. Kontoen belønner deg $ 200 for å åpne en konto og sette opp direkte innskudd.
  • TD Premier Checking Account: TD Premier Checking-kontoen gir deg $ 300 når du mottar $ 2500 i direkte innskudd og opprettholder en $ 2500 daglig balanse.

Lær mer om de beste bankenes kampanjer her.

2. De fortsetter å be om mer enn du kan gi

Din nåværende bank: Belaster deg for ikke å fullføre et nødvendig antall transaksjoner hver måned.

Den nye banken: Holder ikke noe mot deg; har du og dine økonomiers interesser i tankene.

Vi har alle vært med at bank. Du vet at den som ønsker å belaste deg overdragelsesavgift, krever at du beholder minst $ 1200 i kontoen din (hoste, Bank of America) og krever til og med at du foretar et bestemt antall transaksjoner hver måned.

Kanskje den verste delen er at det belaster deg minibanker bare for å få tilgang til din egen, hardt opptjente penger.

Hørligheten.

Deretter ser du fra hele rommet Chime Bank. Ingen overdragelsesavgifter, ingen månedlige avgifter, ingen minimumssaldo, ingen utenlandske transaksjonsgebyrer og ingen overføringsgebyrer.

Åh, heeeyyyyy.

I tillegg har Chime-kunder tilgang til tusenvis av avgiftsfrie MoneyPass-minibanker. (Det er en ATM Finder i Chime-appen.)

Husk: Kjærlighet koster ikke noe.

3. De vil ikke bare snakke med deg om et problem

Din nåværende bank: Er ikke villig til å sitte ned og ha en voksen samtale om noe; viser seg umulig å komme i kontakt med.

Den nye banken: Opprettholder en åpen kommunikasjonslinje; snakker til deg som om du er et ekte, sant menneske.

Jepp. Vi har også opplevd denne typen forhold. Banken som er umulig å komme i kontakt med, med mindre du legger på ekte bukser og går til murstein og mørtel, hvor kan være Du får til slutt noen svar.

Eller kanskje du bare satt på vent i 20 minutter (den stille behandlingen er verst), og du kan ikke håndtere barnsligheten lenger.

#BoyBye

Men da presenterer vennen deg til ekte kundeservice gjennom Aspiration Summit Checking Account. Visst, det er en online-eneste konto, men å være i et langdistanseforhold betyr ikke at du ikke kan kommunisere effektivt.

Fordi Aspiration er online, har det vært i stand til å kutte mursteinskostnader, noe som betyr at det kan gi flere ressurser mot kundeservice. De fine folkene er tilgjengelige via telefon mandag til fredag ​​eller via live chat og e-post i helgene.

I tillegg har representanter vi har jobbet med, alle vært super hyggelige og tålmodige.

Det er enkelt, virkelig. Vi ønsker bare å bli hørt.

4. Du gjør stadig offer for å se dem

Din nåværende bank: Bor på tvers av byen, noe som krever at du sitter i veien for mye forstyrrende trafikk bare for å se dem. nekter å komme over for å se deg.

Den nye banken: Bor hos deg uansett hvor du går - selv om du bestemmer deg for å ta en tur internasjonalt.

De spekulerer deg ikke akkurat, men det føles ikke veldig bra å sette inn alle innsatsen for å se dem ...

Derfor er det fint når du lager en forbindelse med et selskap som Chime som har en lett tilgjengelig nettside og en intuitiv app.

Nå er det alltid i lommen. Du kan enkelt sjekke de siste transaksjonene, initiere overføringer eller til og med betale regninger (fordi det alltid oppstår deg på de mest ubeleilige tidspunktene som en frist nærmer seg, ¶).

Plus, med en online-eneste konto, deg vet Appen kommer til å være kvalitet fordi, vel, det er hvor det bor. Chime er app har en nær femstjerners vurdering i iTunes og Google Play-butikkene.

En liten innsats går virkelig langt.

5. De kommer ikke sammen med dine venner

Din nåværende bank: Nekter å koble til noen av dine nære venner.

Den nye banken: Er alltid glad for å snakke og samarbeide med dine langtidskammerater.

Hva er verre enn når banken din ikke møtes med favorittappene dine? Det gjør bare ting vanskelig.

Vi foretrekker en bank som er villig til å koble sammen med favorittbudsjettering og investeringsappene for å gjøre livet enklere.

Huske Chime Bank? Selv om det er et relativt lite selskap, er det nylig tatt skritt for å parre seg med andre fintech-apper som Stash, Acorns og Robinhood.

Eller, hvis du foretrekker å bare fokusere på din boo (eller ikke har venner), har Chime også innebygde sparealternativer.

For eksempel kan du sette en del av lønnsslippet ditt automatisk inn i din Chime Savings-konto. Eller sett inn for sin opprullingsfunksjon, så hver gang du sveiper ditt Chime-debetkort, rundes det til neste dollar, og endringen går til besparelser.

Nå, se? Alle kommer sammen.

Du fortjener en bedre bank, kjære

La oss være ekte. Vi fortjener alle å være med en bank som ønsker å være med oss.

Så hvorfor ikke ta et skritt og sveip rett på noe nytt?

Fin utskrift fra Chase:

Kontroller tilbudet er ikke tilgjengelig for eksisterende Chase-kontrollkunder, de med fiduciære kontoer, eller de som har kontoer blitt stengt innen 90 dager eller stengt med en negativ saldo. For å motta $ 200 sjekker bonusen: 1) Åpne en ny Chase Total Checking-konto, som er godkjent; 2) Innskudd $ 25 eller mer ved kontoåpning; OG 3) Har ditt direkte innskudd gjort til denne kontoen innen 60 dager etter at kontoen er åpnet. Ditt direkte innskudd må være et elektronisk innskudd på lønnsslipp, pensjon eller statlige ytelser (for eksempel trygdeordninger) fra arbeidsgiver eller regjeringen. Når du har fullført alle de ovennevnte kravene, deponerer vi bonusen på din nye konto innen 10 virkedager. Du kan bare motta en ny bonus på kontokonto per kalenderår. Bonus betraktes som interesse og vil bli rapportert på IRS Form 1099-INT.

Kontoavslutning: Hvis sjekkkontoen din er stengt innen seks måneder etter åpningen, trekker vi bonusbeløpet ved avslutning.

Redaksjonell avsløring

Dette innholdet er ikke gitt av bankannonsøren. Meninger som er uttrykt her, er forfatteren alene, ikke de som annonsøren har. Dette nettstedet kan kompenseres via bankannonsøren Affiliate Pro

Carson Kohler ([email protected]) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Etter oppbrudd lar hun seg et par dager å bøye seg i sengen med katten hennes, spise Cheetos og splurge på for dyre Brookside-sjokolade.

Skrive Inn Din Kommentar