Penger

Stop å betale for mye for Cell Phone Service. Her er 7 billigere alternativer

Stop å betale for mye for Cell Phone Service. Her er 7 billigere alternativer

I sjeldne tilfeller når jeg ser opp fra telefonen min, ser jeg alle andre er på deres telefoner. Vi er alle avhengige.

Problemet er, mobiltelefon selskaper vet vi er avhengige av De har fått oss. Mobilregninger kryper høyere og høyere fordi det ikke er noe incitament for de store trådløse operatørene til å skli priser.

Det er derfor, for mange familier, månedlige mobiltelefonregninger er noen av de mest kostbare ikke-omsettelige utgiftene. Og mange vil ikke bytte til en rabattleverandør på grunn av frykt for elendig mottak og dårlig kundeservice.

Men teknologi og konkurranse gir oss bedre og bedre muligheter for billig mobiltelefon, av høy kvalitet. En hel del oppstartselskaper lover dramatisk lavere priser uten for mange avganger.

Hvis jeg var deg, skulle jeg først finne ut hva slags plan jeg virkelig vil ha - spesielt hvor mye data du bruker hver måned. Da skulle jeg gå gjennom denne artikkelen og sammenligne priser for den spesifikke typen plan.

Her er vår gjennomgang av de beste trådløse transportørene - deres priser, planer og dekning.

Merk: Diagrammer for hver transportørs plan viser priser per måned.

1. US Mobile

nettverk: Verizon eller T-Mobile. Du får velge hvilken du vil.

US Mobile er en forhåndsbetalt bærer som lar deg tilpasse telefonplanen mye mer enn de fleste transportører. Du velger nøyaktig hvor mye snakk, teksting og nett surfing du vil gjøre.

Det er den eneste operatøren på denne listen som primært bruker Verizon, hvilke uavhengige evaluatorer rutinemessig er rangert som det topprangerte trådløse nettverket i USA.

"Jeg elsker sine priser og forskjellige planer. Jeg kan kjøpe så lite eller så mye som jeg vil. Som noen som ikke trenger mye snakk eller data, er dette veldig attraktivt, sier US Mobile-bruker Melissa Mitchell fra Rochester, New York.

Hun er medlem av The Penny Hoarder's Facebook Community Group, og hun er en ekte Penny Hoarder: Hennes mobilregning er bare $ 14 per måned.

"De gjør det også utrolig enkelt å kjøpe mer hvis jeg går tom for neste syklus," sa hun.

US Mobiles tilpassede planer er det beste tilbudet, men tilbyr også ubegrensede dataplaner med varierende nedlastingshastigheter kombinert med snakk og tekst. Med en tilpasset plan, velger du hva du trenger av hver:

US Mobile: Talk (minutter)

401003005001,0002,0005,000
$2.50$3$5$6$8$10$15

US Mobile: Tekster

401003005001,0002,0005,000
$1.50$2$3$4$5$6$7

2. Twigby

nettverk: Sprint, med Verizons nettverk som backup for samtaler og teksting.

Twigby er ikke så kjent som noen av de andre valgene på denne listen, men det utvikler et godt omdømme. Det har vært vondt å sørge for at kundeservice er rask og nyttig. I stedet for et anropssenter bruker det nettprat.

"De kommer rett tilbake til deg. Mesteparten av tiden er det en øyeblikkelig respons, sier kunden Zak Wilson, som bor i nærheten av Portland, Oregon. "De er veldig raske og kunnskapsrike."

Wilson pleide å ha Verizon, men det kostet for mye. Han prøvde en annen rabattbærer, men ble frustrert av tapt samtaler. Med Twigby sier han at han har funnet billig, pålitelig mobiltelefon service. Han og hans kone kan endelig ha råd til å legge til en telefon for datteren sin.

Twigby er utelukkende online. Du vil skreddersy - bygge din egen forhåndsbetalte plan - uten å låse deg inn i en kontrakt.

Alle planer inkluderer ubegrenset teksting. Twigby har ingen ubegrensede dataplaner og tilbyr maksimalt 5 GB data. Hvis du sparer mye video på pendeltoget, vil du kanskje velge en annen operatør.

Twigby: Snakk

300 minutter500 minutter1000 minutterUbegrenset antall minutter
$9$11$ 13N$15

Twigby: Data

Kun Wi-Fi (ingen data)200 MB600 MB2 GB3 GB5 GB
$0$3$6$10$15$25

3. Mint Mobile

nettverk: T-Mobile

Mint Mobile er nyere enn de fleste andre på denne listen. Det er alt på nettet, uten butikkfonter eller fysiske steder. Dessuten har den en søt tegneseriefox for en maskot.

Her er Mint Mobile's avtale: Det tilbyr dypt diskonterte priser - så lenge du betaler for flere måneder på forhånd.

Det selger ikke telefoner. Du tar med din egen telefon, og du kjøper en pakke med tre, seks eller 12 måneder.

La oss si det neste året, vil du ha 10 GB data per måned. Det koster 25 dollar i måneden - og du betaler hele $ 300 for året oppe.

Hvis du ikke er sikker på at du vil forplikte, kan du prøve en tre måneders plan med en sju dager tilbakebetalingsgaranti. Hvis du ikke liker det, kan du få tilbakebetaling på nettet.

Alle planer tilbyr ubegrenset snakk og tekst. Det er ingen ubegrensede dataplaner. Akkurat nå har Mint Mobile et innledende tilbud som reduserer prisen på sin tre måneders plan når du registrerer deg. Men hvis du re-opp i tre måneder etter det, betaler du den vanlige prisen.

Mint Mobile: 12-måneders plan og innledende sats for tre måneders plan

2 GB5 GB10 GB
$15$20$25

Mint Mobile: Tre-måneders plan

2 GB5 GB10 GB
$23$30$38

Mint Mobile: Six-Month Plan

2 GB5 GB10 GB
$18$24$30

4. Cricket Wireless

nettverk: AT & T

Eies av AT & T, Cricket Wireless har utsalgssteder over hele landet.Det er en forhåndsbetalt transportør, noe som betyr at du betaler for service på forhånd. Du vil ikke betale gebyravgift hvis du overskrider datagrensen, men datahastigheten din vil bli smurt.

Krypets nedlastingshastigheter er allerede sakte. Selv om Cricket bruker AT & Ts nettverk, er det en billigere sekundær operatør hvis nedlastingshastigheten er kapasitet på 8 Mbps. Til sammenligning treffer AT & Ts trådløse tjeneste vanligvis minst 25 Mbps.

Derfor streamer Cricket automatisk video i standarddefinisjon, med mindre du bruker en Wi-Fi-tilkobling.

Hvis du ikke trenger høyhastighetsdata, kan du spare penger ved å bruke Cricket.

Og hvis du er på utkikk etter en familieplan, tilbyr den gruppetilbud på sine dataplaner på 5 GB eller mer. Du får en $ 10 rabatt på en annen telefonlinje, og en rabatt på $ 20 på hver av familiens tredje, fjerde og femte telefonlinje. Så du kan spare $ 70 i måneden hvis familien din har fem mobiltelefoner.

Hvis du tar med din egen telefon, sjekk her for å være sikker på at den er kompatibel.

Cricket Wireless: Data (Alle planer tilbyr ubegrenset snakk og tekst)

Bare snakk og tekst2 GB5 GBUbegrenset (3 Mbps)Ubegrenset (8 Mbps)
$25$30$40$55$60

5. MetroPCS

nettverk: T-Mobile

MetroPCS kan være det største og mest kjente selskapet på denne listen, dels fordi det har tusenvis av detaljhandel steder over hele landet.

Det tilbyr fire forskjellige planer, alle med ubegrenset snakk og tekst. Det selger sine planer og telefoner utelukkende i butikken, ikke online.

Den ubegrensede talk-text-og-dataplanen på $ 50 per måned sammenligner seg positivt med flere andre på denne listen.

En ting om MetroPCS: Du finner ingen mangel på klager om det. Enten det er rettferdig eller ikke, på en hvilken som helst online gjennomgang eller et forum om MetroPCS, finner du flere lesere kommentarer bittert klaget over selskapets tjeneste - selv om den opprinnelige anmeldelsen var positiv.

Hvis du tar med din egen telefon, sjekk her for å være sikker på at den er kompatibel.

MetroPCS: Data

2 GB5 GBubegrensetUbegrenset Plus 10 GB Hotspot
$30$40$50$60

6. Republic Wireless

nettverk: Sprint og T-Mobile

Hva gjør Republic Wireless forskjellig er dens vekt på "hybrid calling".

Når du ringer eller surfer på nettet fra en republikk-trådløs telefon, blir du automatisk overført via Wi-Fi. Hvis ingen Wi-Fi-tilkobling er tilgjengelig, er den som standard mobiltjeneste. Tanken er at du på denne måten bruker mindre data og mobiltjeneste, noe som resulterer i lavere regninger.

Et viktig notat: iPhones fungerer ikke med Republic Wireless. Du kan ta med din egen telefon eller kjøpe en telefon fra Republikken. Bare ikke en iPhone. Republiken jobber med det, sa selskapet talesvenn Cherie Gary The Penny Hoarder.

Hvis du tar med din egen telefon, sjekk her for å være sikker på at den er kompatibel.

I 2017, Money Magazine kalt Republic Wireless som sin "beste grunnleggende plan."

Republikkens "My Choice Plan" belaster dette mye:

  • $ 15 for ubegrenset snakk og tekst
  • $ 5 per 1 GB data

Så hvis du vil ha en Republic-telefonplan med 1 GB data, vil det koste deg $ 20 (pluss skatt). En plan med 5 GB data vil kjøre deg $ 40. En plan med 10 GB data er $ 65. Og så videre.

"Kostnaden er veldig bra. Det er et flott alternativ for barna fordi du kan få en god telefon og velge hvor mye data du er villig til å betale for, sier kunden David Hile, som bor i nærheten av Columbus, Ohio. "Alt er online, og kundeservice er bra."

7. Ting

nettverk: T-Mobile og Sprint

Her er det som setter Ting fra hverandre: Du betaler bare for det du bruker. Forestill deg det!

Ja, Ting belaster deg bare for snakk, tekst og data du bruker. Jeg vet, det høres ut gal, ikke sant? Hvem har noen gang hørt om en slik ting?

Du betaler på slutten av faktureringsperioden i stedet for i begynnelsen. Også, Ting gir deg et nyttig digitalt dashbord slik at du kan holde faner på hvor mye data og hvor mange minutter du bruker i løpet av måneden. Du kan sette opp varsler for Ting for å tekst deg hvis bruken din nærmer seg en bestemt grense, som 500 minutter telefonsamtaler eller 5 GB data.

Dashbordet er også en praktisk måte for foreldrene å overvåke barnas mobiltelefonbruk.

Tings datapriser er litt høyere enn noen av sine konkurrenter, så det kan være best for lette data brukere.

Uschi Carhart fra Portland, Maine, medlem av The Penny Hoarder's Facebook Community Group, signerte sin familie på tre opp for Ting.

"Jeg likte aldri vanlige mobiltelefonplaner hvor du betaler et bestemt beløp hver måned, uansett hvor mye du bruker telefonen din," sier hun. "Deling av data, samtaler og tekster gir oss mye fornuft, og vår regning er vanligvis rundt $ 50 for de tre av oss."

Hvis du tar med din egen telefon, sjekk her for å være sikker på at den er kompatibel.

Ting: Linjer

123456+
$6$12$18$24$30$ 6 / telefon

Ting: minutter

Ingen1005001,0002,100Mer?
$0$3$9$18$351,9 cent / minutt

Ting: Tekster

Ingen1001002,0004,800Mer?
$0$3$5$8$111/4 cent / text
Ingen100 MB500 MB1 GB2 GBMer?
$0$3$10$16$20$ 10 / GB

Bunnlinjen

Igjen, bestem hva slags plan du virkelig vil ha, og gjør deretter prisjämförelsene dine.

Her er det gøy på Penny Hoarding-mobiltelefonen vi har sett på her:

CarrierNetworkBunnlinjen
US MobileVerizon & T-MobileMeget fleksible, billige, forhåndsbetalte planer på Verins nett.
SirissAT & TRabatter på familieplaner. Sakte nedlastingshastighet.
MetroPCST-MobileStørste, mest kjente rabattbærer. Blandede anmeldelser.
Mint MobileT-MobileBillige priser så lenge du betaler på forhånd.
RepublikkSprint eller T-MobileIngen iPhones. Hybridoppringning bruker Wi-Fi og mobiltjeneste.
TingSprint eller T-MobileDu betaler bare for det du bruker.
TwigbySprint & VerizonBillig og pålitelig service.

Mike Brassfield ([email protected]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han betaler for tiden waaaaaay for mye for mobiltelefon service.

Skrive Inn Din Kommentar